Nya hundkompisar

Idag träffades jag och Paola med hundarna. De fick leka i hundrastgården som vanligt. Idag fick vi dock sällskap av en massa hundar. Den första var rottishanen Zeus som endast var 10 månader. Skitsöt och jättecharmig var han. Det gick jättebra med alla hundar, trots att Diesel inte är så förtjust i svarta hundar, men valpar har han ju faktiskt inga problem med. Till och med Hippie blev rätt förtjust i honom.

Sedan var det Bella, tiken som endast går ihop med hanar, men bara gräver och vaktar. Hippie är skitskraj för henne.

Efter henne var det blandistiken Kiwi som inte stannade värst länge, men som kutade några varv tillsammans med resten innan hon gick igen.

Sedan var det självklart "the old one", den kastrerade 11-åriga border collie-hanen Prins som var halvt blind. Hippie lekte med honom med någon sorts skräckblandad förtjusning och Baloo spenderade ungefär 95% av tiden till att jucka på honom.

Sist, men inte minst var det den stackars terrierblandningen Milou på 7 månader som var så rädd för alla hundar att han absolut inte ville hoppa ned när jag väl plockat upp honom i famnen och räddat honom från alla andra, de ville bara jucka på honom och han ville bara därifrån. Det var väldigt synd om honom.

På promenaden till bussen träffade vi på chihuahuan Leo som var jättesöt. Diesel kunde inte riktigt bestämma sig för om han gillade honom eller inte så i ena stunden var han glad och hälsade och i andra var han asförbannad och ville hoppa på honom. Men men, jag tycker att det gått ovanligt bra medI Diesel och andra hanhundar idag, trots att Leo inte gick bra till 100%. Min duktiga hund, övning ger färdighet.

Till slut avslutades dagen med ett litet bad i fontänen vid Akalla centrum.

Dagen i bilder:

Hippie med sin hippiefrilla

Vill Baloo ha en ostbåge?

Dieselbabe

En halvskraj Hippie

En grävande Bella


Fina Hippie

Diesel, Zeus och Bella

Hips Don´t Lie


Hippie och Zeus


Dagens hundkul avslutades med ett bad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0