En helt annan hund

När jag hämtade Hippie hos Paola igår då hon passat honom fick jag en trevlig överraskning. Han var nybadad, fönad och borstad samt lite klippt vid nosen så att han faktiskt kunde se någonting. Han var skitsöt helt enkelt. Tack Paola!

Söta nybadade, borstade och fönade Hippie i Husby

Stannade hos Lovisa på vägen hem för att Hippie skulle rakas. Han var jätteduktig för att vara första gången och såhär blev resultatet:

Hippie och Woody leker

Då det varit en hård dag somnade han så fort vi kom innanför dörren.

Hippie eller en helt annan hund?

Han ser ut som en helt annan hund och inte lika fluffvalpig som han såg ut innan. Det är sådant som är så roligt med blandraser; att de kan se helt olika ut beroende på hur man klipper dem osv. Kan inte sluta titta på honom, skitsöt är han.

När vi kom hem efter promenaden från Åkermyntan fick jag veta vad resten av familjen tyckte om hans nya frilla. Råtta kom nog upp, och spinkis. Amanda tyckte att han var sötare när han var fluffig, Adam tyckte att han var sötare nu, i grund och botten tyckte de att han var jättesöt.

Kommentarer
Postat av: P

Vsg! Det var så lite så... Han blev jätte fin ju:) Tycker han liknar en powder puff nu:)

2009-05-30 @ 14:11:53
Postat av: Sofia

Ja, han blev megasöt i sin nys frilla och nu kan andra inte ta honom för Lagotto, som han blivit tagen för förut. Ibland undrar man hur folk tänker liksom...

2009-06-05 @ 13:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0