Vi fryyyyyyser!

Det är så himla kallt hos oss just nu. Hippie fryser inte bara utomhus utan nu även inomhus, stackaren.
Här kommer lite bildbevis:


Hippie nerbäddad


stackaren


Hippie ser verkligen liten ut


Lite extra värme från Diesel är aldrig fel <3


Kommentarer
Postat av: Elin

Har jag fel eller verkar det som om du bara favoriserar din ena hund hippi mer än diesel?

Du skriver inte så mycket om diesel längre, bara hippie ju?

2010-02-24 @ 23:02:31
Postat av: Elin

och förresten så är Diesel way more finare än Hippie;) synd att du verkar gilla mer din blandis än din fina setter:S ta ej illa upp!

2010-02-25 @ 17:12:55
Postat av: Sofia

Jag favoriserar inte Hippie, det blir bara fler inlägg för honom i och med att han är den som får följa med mig till skolan och så vidare i och med att min systers pudel och Hippie inte kommer överrens och jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag tillät någon att raka ner Diesel så som Hippie, han är ju en setter eller hur? Sen så är det också Hippie som gör de mest knäppaste sakerna som är roliga att dela med sig av i bloggen.Min blogg heter inte Dieselbabe utan anledning. Han är min Babe och skulle det vara så att jag skulle behöva göra mig av med en hund så skulle det bli Hippie som skulle få åka, för Diesel är den bästa hunden i världen.För min del så är båda min hundar fina, jag väljer inte hund efter utseende eller ras utan jag väljer hund efter personlighet vilket jag tycker att alla ska göra.

Diesel är inte bara fin, han är underbart vacker, vilket inte är så förvånande med tanke på att han är en setter och utan honom så skulle inte jag må bra.Jag tar inte illa upp, jag tycker bara att du är konstig som tror att jag favoriserar en hund just för att jag skriver fler inlägg om honom i bloggen..

2010-02-26 @ 15:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0