Söndag på Hundöarna

Igår åkte jag och vovvarna till Lovisa för att sedan ta oss gemensamt till Drottningholms hundöar. Hundarna hade det superkul och det var hur mycket hundarsom helst där. Diesel tyckte att det var lite halvläskigt när de andra hundarna ville komma fram och hälsa. Han tycker ju att det är så pinsamt att vara kastrerad. Dock var det inga problem alls när han han tyckte att det blev för mycket och sa ifrån. Vissa hundar kan ju bli lite stötta om det är någon som säger till dom, men inte här. Det är det som jag tycker är så skönt med hundöarna. Alla kan umgås med alla och det blir sällan några problem.
Hippie tog sig lite fler friheter och sprang omkring till i princip alla hundgäng som bildades. För att hitta tillbaka till oss igen så höll han utkik efter Diesel. Han var tyvärr den enda röda vovven där. Diesel trodde att han skulle kunna ta sig ner i vattnet (eller ut på isen) på ett snyggt sätt, men så blev det självklart inte. Han druttade i och försvann och när han kom upp igen var han så chockad att jag fick hjälpa honom upp igen. Väl på land så var han dock superglad och han torkade fort i det superfina vädret. Hippir hoppade ner i vattnet han med och var lika supernöjd när han kom upp.

Efter en promenad och ett snabbt stopp vid Pressbyrån så bar det av hemåt igen. Det var två glada och trötta vovvar som kom hem igen. Diesel blev nog gladast över att slippa åka tunnelbana och buss hem. Då är bakluckan på en bil inte särskilt dåligt ändå.

Bilder kommer

Kommentarer
Postat av: Lollo

Tack för en underbar dag :D Ninna och Fjant vill följa med nästa gång ;) Vi får se ut en bra söndag med sol :D

2011-04-11 @ 17:48:42
URL: http://fairypixie.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack själv :) Absolut, då har vi en plan :P

2011-04-12 @ 10:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0