Än är det inte vinter

Men av någon konstig anledning så verkar inte SL fatta det. Stängda luckor och fönster och elementen på högsta värmen! Vad är det för vits att behöva sitta och svettas när det inte är vinter? Både Hippie och jag hässjade ikapp på väg till jobbet...

För övrigt så blev jag kallad "lilla vän" igår av någon telefonförsäljare när jag jobbade. Inte okej!

Hundkaoset igår höll nästan på att utebli. Men Pudel blev självklart sur på stackars Diesel precis innan vi skulle ta oss hem. Diesel sa ifrån för en gångs skull, men då blev Pudel asförbannad och hoppade på honom, vilket resulterade i en time out för Pudels del.

Vägen hem gick väl rätt bra, vi kom till Statoil innan mamma kom och hämtade upp oss, längre än så orkade inte Diesel gå utan att vila lite.
 Något som är så enoooormt irriterande är alla dessa idiotiska cyklister som tror att de kan cykla hur fort som helst och att de äger den kombinerade osträckade gång- och cykelbanan. Om det finns några cyklister som läser denna blogg; har ni hört talas om ordet "plinga"?? Det finns faktiskt en liten ringklocka som man använder för att varna gående om att det kommer en cykel! Använd den. Helst en bit innan ni faktiskt swichar förbi så att ni inte skrämmer livet ur både människor och djur! Att det ska vara så jääävla svårt!! Diesel blev skrämd flera gånger under promenaden igår, och det är ABSOLUT INTE okej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0