Djurgården runt

Jag, Lovisa och 3 hundar (Diesel, Hippie och Pixie) gick på en väldigt lång promenad igår. Vi gick runt hela Djurgården och som tur var så hade vi världens finaste väder :)
Hundarna tyckte att det var jättekul även om Diesel i princip var helt slut redan innan vi påbörjade promenaden..

De fick träffa väldigt många hundar och Diesel fick springa lös på gärdet vilket självklart var väldigt uppskattat. Minen han fick då det kom en flatte emot honom var dock obeskrivlig. Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men det gick bra då det var en trevlig vovve och snabbt konstanterade att Diesel inte var särskilt spännande. Det tog dock en stund innan Diesel viftade på svansen igen.. Stackars Babe ♥.
Bus i några rastgårdar blev det också; först tillsammans med två pitbullblandisar, även om det dock inte blev så mycket spring förutom för Pixie som betraktades som "en rolig liten sak man kan jaga". Roligast var nog i en annan rastgård med två superkaxiga dvärgpinschrar och en bostonterrier. Även om dvärgpinschrarna för det mesta mobbade Hippie och bostonterriern endast kom fram till oss för att sätta i sig en hel skål med vatten innan han skulle gå...
Den absolut sötaste vovven för dagen var dock en 6 månader gammal pudelkille som fullkomligt älskade både Diesel och Hippie när vi stannade på hundcaféet innan vi började promenaden på riktigt. Honom hade jag helt klart kunnat ta hem :)

Nu ska jag kolla igenom bilderna från promenaden så kanske det dyker upp några här senare eller imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0