Lite översvämning


Knappast förvånande

Japp. Spöregn. Så mycket för "landet på fredag"- idén.. Men nej, jag är inte förvånad. Ska dit på söndag istället så vi får väl hoppas att vädret är bättre då helt enkelt.

Sååå. En händelselös fredag. Dåligt väder, inget roligt på tv och så har jag en hund som låter som att han håller på att dö när som helst. Hippie alltså, när han blir stressad så kan han få lite svårt att andas. Det kan tydligen hända när han inte är stressad också, som nu, han har hållt på till och från en stund nu. Har faktiskt funderat på noskvalster, men då borde de andra hundarna också reagera.. Han kanske har lite svårt att andas genom näsan bara...  Vi säger så så länge.

Diesel blev överlycklig av att få följa med till jobbet. Han fick träffa Fanny för första gången på typ en månad och han blev såååå glad. Min fina vovve.

Jag har bestämt mig för att färga håret igen. Det behövs, men inte rött igen utan brunt. Har ju haft rött hår ett tag nu så nu är det dags för något annat. Egentligen hade jag velat färga det mer åt det svarta hållet, men då antar jag att mamma får en hjärtattack eller något. Men vi får se. Färga det ska jag göra ia alla fall. Vilken dag som helst..

"Smell the buttery goodness!"

Jahap. Jag har sovit på soffan i två nätter nu då pappa hittade Diesel på övervåningen (!) som hade ätit upp Hippies mat som jag lämnat framme, han har med andra ord ätit för fleeeeera dagar, men han verkar rätt nöjd med det ändå. Jag sover på soffan för att försäkra mig över att han inte har ont i magen, och det verkar han faktiskt inte ha som tur är.

I övrigt så verkar han okej, jag tycker dock att jag sett lite haltande hit och dit, men det går över rätt fort så det kanske inte är något. Än i alla fall. Snart ska han få följa med mig till jobbet vilket han inte fått göra sedan han blev sjuk, så vi får väl se hur det går, men han blir nog glad tror jag.

På fredag är jag ledig så då ska vi ut till landet alla hundarna och jag för att hälsa på mormor. Hoppas att vädret är lika fint som det är just i skrivande stund, men det lär ju inte hända. Håller tummarna gör jag ändå. Lite grann i alla fall.

Födelsedagshunden Baloosan


"Så får du fem lax för besväret"


Innan han satte igång billarmet...


Frisk?

Nu var det ett tag sedan det blev något textinlägg här. Tyvärr är inte min mobil på min sida någonsin, förutom när det kommer till en bild i taget och utan text, men men. Det kanske går att ordna i helgen..

Hur som helst; Diesels alla blodprov såg bra ut, ingenting hittade dom... Jättebra, men då har vi ju fortfarande ingen aning om vad som orsakade Diesels problem eller tillstånd... Hoppas bara inte att det kommer tillbaka för nu har han gått och blivit väldigt pigg och glad utomhus och han busar gärna med Hippie inomhus. Det är skönt att ha honom tillbaka, mitt hjärtegull ♥

Busvovve


Morgontrött hjärta


RSS 2.0