Are you ready to run?

Då har man varit ledig i två dagar, skönt. Jag har därmed sett klart på "Heartstrings/You´ve fallen for me" (för er som inte vet typ en av de sötaste serierna) och gissa vad? Jag har börjat på en ny serie såklart :) Den här heter "My Princess" och handlar om en tjej som faktiskt visar sig vara en riktig prinsessa. Den är väldigt bra än så länge :)

Hundarna har varit helt utslagna och inte orkat med något, Diesel verkar dock inte lika deppig längre i alla fall <3

Imorgon får hundarna stanna hemma då jag ska shoppa lite innan jobbet hade jag tänkt. Hippie kommer nog bli lite ledsen, men det går nog bra, han får följa med mig i helgen :)

Trevlig lördag och annat

I lördags var jag hembjuden till Linda och Andreas tillsammans med Paola med flera, det vanliga gänget liksom :) Hundarna fick stanna hemma för till skillnad från de andras hundar så når ju mina rätt högt upp om ni förstår vad jag menar.. Jag hade i alla fall jättetrevligt och roligt, till och med vädret var på vår sida och vi kunde sitta och äta utomhus :) Men man märker att det börjar bli höst nu, det är askallt på natten. Fick skjuds hem från Mörby av Victor och Paola, tack igen :)

Igår, mändag, fick Diesel gå på promenad med ett av hans största fans skulle jag tippa i alla fall. De var ute i typ 40 minuter för Diesel orkade inte så mycket mer än det, men han verkade väldigt nöjd när de kom tillbaka igen. Och sen fick han ju turen att gå en sväng med bästaste Fanny någon timme senare innan pappa hämtade honom för lite akupressur, vilket han behövde.
Däremot så fick han ont i magen på kvällen vilket innebar att jag fick sova i soffan och idag var det en väldigt deppig Diesel som följde med till jobbet. Även om han blev lite gladare när Fanny tog ut honom på sin lunch...

Jag har även bestämt att Diesel ska sluta med sin hjärtmedicin då jag tror att det bidrar till att han får ont i magen. Han kan ju inte gå omkring och ha ont i magen hela tiden liksom så vi får väl se hur det går helt enkelt..

Nyrakad

I torsdags eftermiddag/kväll hjälpte Lovisa mig att klippa Hippie så nu ser han ut lite mer som en powder puff med tofsar på tassarna (eftersom jag inte friserat dom än, men det passar honom). Skitsöt blev han, tack :)

Det gick fort

Beställde om mina böcker och la till 2 filmer från Cdon i typ söndags och gissa vad som kom fram igår? Jo filmerna hade de skickat i alla fall! Och fort som fan gick det så igår kväll firades det med att titta på "The Hunger Games" som typ alla förutom jag redan har sett på bio dårå, men jag har läst alla 3 böckerna så mig gör det ingenting. Filmen var väldigt bra, men håller ändå fast vid att böckerna är mycket bättre. Man missar en del ändå relevanta saker om man inte läst boken. Men jag ska se de två andra filmerna sen också :)

Att filmen skulle vara brutal för en 7åring håller jag absolut inte med om, däremot kan jag tänka mig att de inte direkt skulle fatta något av den och bli rätt uttråkad...

Sometimes you just need a hug

Idag var jag hos tandläkaren. Det var rätt okej om man bortser att jag från början inte hade tänkt spendera mina semesterpengar på mina tänder.. Ska dit igen två gånger eftersom jag bland annat bitit av en del av en tand.. Suck, men om man ser från den ljusa sidan så har jag en väldigt snäll tandläkare. Väldigt vita tänder har han också. Däremot så har han en väldigt virrig sköterska, ett tag så var jag faktiskt på vippen att säga att "det går oftast bättre om man gör sakerna själv", men eftersom jag inte hade någon direkt tid att passa så lät jag bli...

Blöt

Diesel och jag blev lite blöta igår på väg hem från jobbet så pappa offrade sin morgonrock vilket Diesel tyckte var rätt skönt faktiskt <3
 
 

"Gothic Black"

Har precis testat mitt nya nagellack som jag köpte i söndags. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om det, tror inte riktigt att jag passar med svarta naglar, men jag vet inte.. Får fundera på det..
Det torkade i alla fall väldigt snabbt :)

I övrigt så gick mitt busskort ut idag, så här lagom innan lön såklart. Det är så typiskt sånt där, och nu i efterhand så undrar jag varför jag ska till tandläkaren innan lön också, men det är väl lika bra, så har man det gjort helt enkelt.
Ikväll går det inget på tv så jag ska nog försöka somna tidigt, men jag har nog datorn på stand by ifall jag inte kan, måste ju fortsätta med min serie, det är inte så många avsnitt kvar..

"Oh, that´s a good twist"

Då har man beställt tid hos tandläkaren på torsdag... Det visade sig att sist jag var hos tandläkaren var tydligen 2007 och det var ju ett tag sedan...

I fredags badade jag för första gången på nästan 3 år. Sist jag badade var sommaren då Hippie var liten, vilket jag kommer ihåg tydligt då jag var full av rivsår efter en nervös Hippie som inte ville att jag skulle bada utan honom. Aj... Synd att jag inte badar oftare för jag tycker faktiskt om att bada, men kallt som fan var det.

Jag har också blivit kär i en katt, shoppat med Paola i Kista eller "Barnvagnshelvetet fullt med skrikande barn" vilket innebär att jag är i princip helt hörsellös i mitt högra öra efter lunch/middag brevid en bebis med enorm lungkapacitet...

Idag har jag blivit kär i en valp eller två, tittat på "Murdoch Mysteries" på svtplay (ett favoritprogram som jag påpekat förut) och nu sitter jag och väntar på "Hex" för jag kommer ändå inte kunna somna när jag vill för det är så himla varmt i mitt rum :/

PuppyLOVE

I söndags eftermiddag åkte jag och Hippie till Lovisa för den obligatoriska filmkvällen som vi har till och från. God mat och valpmys hör ju också till såklart :)


På måndag morgon så var det bara att gå upp tidigt för att åka hem till Diesel och min sista semesterdag spenderades med ett "Heartstrings"-maraton (japp, ännu en koreansk serie) :)
 

Perfectly designed

Igår åkte jag och Diesel till Alma där vi gick på promenad, åt tacos och såg på film :D
 
Lilla Tyke har verkligen vuxit sen sist så Diesel tyckte inte att han var riktigt lika läskig, men ville helst inte ha honom i ansiktet. Det verkar som att Pixie och möjligtvis Baloo som får dra honom i öronen :)
 
Idiotbloggen vill inte göra bilden större :/
 
På vägen hem var det många som ville hälsa på Diesel och han blev jätteglad, men när vi väntade på bussen tyckte han att alla människor som gick i mörkret var läskiga, vilken vakthund jag har..
Min knäppa vovve, ungefär som i tosdags när vår säljare från James Wellbeloved kom förbi (som Diesel aldrig träffat) och han blir så överlycklig att han gnällde och pratade och troligtvis fick blåmärken på svansen...
 
<3

Ute i solen så mycket det går

Mr B fick vara ute en stund igår också och han var överlycklig, mitt fina lilla marsvin :) Ska se om han kan vara ute i solen en stund till även idag, men eftersom det regnade igår eftermiddag/natt så vet jag inte om jag vågar släppa ut honom, marsvin är ju så känsliga liksom.. Men han ska i alla fall få vara ute i solen så mycket det går de här dagarna :)

Bild från i förrgår på min fina marsvinspojke :D


Sista anmälningsdagen!

Något som är bra att veta för er utställningsintresserade när det gäller blandraser: Imorgon, måndagen den 6 augusti, är det den sista anmälningsdagen till Blandisutställningen i Salem som äger rum lördagen den 18 august (alltså om typ två veckor).

Jag kommer dock inte ställa ut då för jag känner inte för det helt enkelt, jag är, som jag sagt tidigare, inte så förtjust i utomhusutställningar. Däremot så blir det självklart i Kista nästa år, då finns det ju också lite att göra när man väntar och så :) Men jag hoppas att ni får bra väder och att ni har roligt :D

Sol och avmaskningsmedel

Idag har det varit riktigt varmt. Mr B fick komma ut en sväng på gräsmattan och han var helnöjd. Tog världens finaste bild på honom som finns uppe på fejjan. Ska se till att han får komma ut imorgon också om det är lika fint väder :)

Jag och vovvarna åkte till Lovisa idag och vi träffade lilla söta Shion (som dreglade/spottade avmaskningsmedel på mina byxor), käkade, såg på film och tog en kort promenad. Vi skulle ha stannat lite längre om inte Novalies "Magont" Diesel fick jäääääääätteont i magen. Tror att det slog alla hans tidigare rekord, stackaren...
När vi väntade på bussen hem så lyckades Hippie dra ner mig på backen när han helt plötsligt skulle sticka till en hund som han såg på jättelångt avstånd. Trodde aldrig att han skulle lyckas överraska mig, men fan vad ont det gjorde. Från och med nu blir det foten på hans koppel när vi väntar på något helt enkelt.

Promenad

Igår gick jag och Diesel hem från jobbet. Vi gick den längre vägen, förbi Hässelby Gård och Strand för Diesel fick välja själv.
Vädret var perfekt, men det blev ändå många stopp på vägen då Diesel behövde vila. Och vi gick aldrig hela vägen för när vi var alldeles lagom vid en busshållplats så kom faktiskt bussen vilket jag såg som ett tecken och vi åkte buss resten av vägen..

Tyvärr blir det inga bilder från gårdagen då denna nya version av blogg.se gör att jag inte kan lägga upp bilder från mobilen. Så tyvärr.

Idag är Diesel jättetrött och snarkar i fåtöljen, Hippie sitter fastklistrad vid tv:n då det är två panterungar som leker i något naturprogram och själv sitter jag och tittar på "Myung Wol the Spy" som är asrolig :D

Tack för ingenting

Jag har ju då beställt böcker från cdon. Enligt dom så postades min order den 24/7, men jag har fortfarande inte fått ett brev, ett sms eller paketet i brevlådan än... När jag mailar dom och frågar om detta så får jag tillbaka att det är skickat, men om jag fortfarande inte fått försändelsen efter 16 dagar ska jag kontakta dom igen. Baah!
Det här är sista gången jag beställer från dom helt klart. ALDRIG MER CDON.COM! Och om de ens tänker tanken på att skicka en fakturapåminnelse till mig så har de en seriös dödslängtan.

1 augusti..

Ja, då var det 1 augusti då. Snart är det vinter typ, men innan dess så har jag i alla fall en veckas semester. Nästa vecka faktiskt :)
 
Igår hittade jag en fästing gömd i Hippies frisyr och på den fästingen satt en mindre fästing. Helt normalt. Jag passade även på att raka bort frisyren, det var dags för den att försvinna ett tag helt enkelt. Det har resulterat i att Hippie ser ut som en valp igen, vilket är väldigt gulligt om än lite konstigt då man inte är van att se honom så riktigt, men väldigt söt är han ju såklart :)
Även Diesel råkade ut för en liten rakning, men i förrgår. Öronen och halsen samt lite på sidorna och bakbenen fick sig en liten omgång så nu ser han lite smalare ut i alla fall, mindre trollaktig :)

RSS 2.0