Betablockerare

Veterinären från Albano ringde pappa i förrgår kväll och berättade att hon hade tittat igenom Diesels hjärtultraljud en gång till och kommit fram till att han ska äta betablockerare resten av sitt liv för att sänka blodtrycket och hjärtfrekvensen lite. Väldigt bra service :) Så nu under helgen ska vi hämta ut en ny laddning smärtstillande och då även medicinen för hjärtat, sen är det bara att fortsätta vänta på blodprovssvaren som vi borde få i slutet av veckan.

I övrigt så verkar Diesel piggare. Under promenaden ensam med mig i förrgår så var han väldigt glad (det syns väl på bilden tidigare). Perfekt väder var det ju också och han jagade lite löv och rullade sig i fin orörd snö som han hittade. Det var en väldigt nöjd hund som somnade så fort han blivit duschad helt enkelt. Jag såg även en fjäril under promenaden och det måste ju betyda att det typ är vår på riktigt :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad är det han har drabbats av? Hoppas det inte är nåt allvarligt!

2012-03-19 @ 11:44:39
URL: http://djurtokigasandra.blogg.se/
Postat av: Sofia

Förhoppningsvis får vi reda på blodsvaren nu i veckan, så vi får väl se vad det är för något, men han verkar må mycket bättre nu iaf :)

2012-03-19 @ 12:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0