Den som väntar på något gott..


Grattis min uttråkade älsklingsvovve!

                                       ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Min Dieselbabe fyller hela 7 år idag :D

"...how to laugh at lies"

Tittade på "Sucker Punch" igår. Den var bara konstig...

Diesel verkar lite ledsen idag :( Han vill inte äta sin frukost. Det kanske är värmen eller något...
Det är för varmt för honom att följa med till jobbet idag, det är bättre att han får vara hemma. Och Adam passar hundarna idag så han blir inte ensam i alla fall. Hippie får också stanna hemma så att jag kan fixa lite saker i centrum innan jag börjar.

Nu ska jag passa på att sola lite innan jag fixar mig och drar till jobbet :)

Pitcher for 10

I förrgår natt vaknade jag halv 4 av att det var et geting i mitt rum. EN GETING I MITT RUM! Hur den nu lyckades komma dit. Och den var stor som ett hus (till idag då jag såg en geting som var större än stor som ett hus!)
Hur som helst så skrämde getingen livet ur Hippie så att jag var tvungen att gå ut med honom en sväng innan jag kunde ta itu med att döda den jäveln. Första gången lyckades jag slå av ett av hans ben (äckligt) men andra gången lyckades jag med en fullträff och vi kunde återgå till att sova. Jag sov dock inte alls bra, vid 8 var jag tröttare än när jag gick och la mig...

Idag lyckades jag spendera typ 40 minuter solandes i den extrema värmen (utan solskydd för jag är vit som ett lakan och nej, jag bryr mig inte om cancer) innan jag höll på att avlida och var tvungen att gå in och äta lunch. Men det var i alla fall 40 minuter så lite färg fick jag nog. Kanske...

Snart ska jag åka till jobbet och hämta mat till Diesel och Hippie samt det nya skäret till klippmaskinen så att inte den enda frisyren jag kan klippa är nakenråtta. Hundarna får stanna hemma, för jag är ju ledig idag och sedan så är värmen för mycket för dom också.

Tröttis


En sooolig promenad

Igår gick jag och Lovisa på en väldigt solig promenad med Hippie, Steffi och Honey. Det var två väldigt sköna timmar och det var extremt många hundar ute, men Hippie var duktig :) Lite bilder blev det också då Lovisa som vanligt är väldigt flitig med kameran :) Ska se om jag lyckas lägga upp någon av dem senare :)

Diesel hade säkert också velat följa med, men det blir så varmt för honom och han var rätt trött efter onsdagen. Han fick också följa med till Svanstippen för jag ville inte att han skulle vara hemma själv så länge. Han var väldigt nöjd då han fick träffa Baloosan första gången på länge och Pudel hittade två favorittikar att leka med faktiskt :)

I eftermiddag åker jag och antagligen båda vovvarna till Lovisa för ännu en filmkväll :D

Cdon visste i alla fall

Såå.. Diesels tripp uppför trappen i förrgår var endast för att han hade ont i magen, inte för sällskapet med andra ord, för efter att jag gått en sväng med honom skulle han minsann sova hos mamma och pappa... Men det var mysigt att dela säng med honom de få minutrarna ändå, det var ju ett tag sen sist (typ sådär 2-3 år) ♥

Ja, Cdon visste i alla fall att jag har namnsdag idag (tillsammans med alla andra Sofior, jag måste verkligen byta namn..) och var väldigt generösa, hela 50 spänn. Det är ändå 50 spänn mer än vad jag hade från början, kanske ska kolla efter lite roligt där :)

Imorgon ska jag och Pudel åka till Svanstippen så att han blir klippt på riktigt, han har ju gått och blivit rejält långhårig. Men det innebär tyvärr att jag ska gå upp tidigt på en av mina lediga dagar, inte kul, men sällskapet gör det nog värt det ändå :)

Första gången på länge <3



Grönsaksjord

Jag har nämligen planterat morötter :)

I fredags sov jag och Hippie över hos Lovisa. Vi åt god mat och tittade på film. Den här gången "Happy Feet 2" och "Lånaren Arrietty" och det enda jag kan säga om den saken är "The Svend!" haha! Först och främst var det dock "Bumbibjörnarna" på tv :)
Tog även ett kort på Hippie och Ellie som busade en stund, men det blev inte särskilt bra för de ville inte stå still... Men Hippie sov i fåtöljen uppe i mitt rum hela lördagen fast jag var i vardagsrummet så han var rätt trött med andra ord. Det var jag med, somnade faktiskt en stund i soffan :)

Idag har det varit fint väder hela dagen så jag och Diesel gick faktiskt en liten längre runda. Han fick gå lös nästan hela och det var han jätteglad för, men till och från var han tvungen att vila ♥

En riktig hippiefrilla


Busy helg

Ja, då har man varit upptagen med annat i helgen, rättare sagt kryssning, så det har inte blivit något skrivande här på ett tag..

Idag har jag i alla fall tagit mig friheten att raka Pudels ansikte lite grann så att han i alla fall ser något. Jag blev rätt nöjd med det faktiskt och han blev nog det också med tanke på hur många pussar jag fick när jag var klar.
Hippies tofsar åkte av också då de inte såg så roliga ut så nu ser han ut som en av pingvinerna i "Happy Feet", haha. Men det gör inte så mycket, han klär verkligen i frisyrer som är så annorlunda att de blir ihågkomna :) Ska se om jag kan få en bra bild på Hippie så att ni förstår vad jag menar :P

Nu ska jag och Hippie strax åka till jobbet så bye, bye!

Sjusovare


Diesel blir borstad


Trött vovve på jobbet


Kanske en ny frisyr

Imorgon ska jag klippa mig och färga om mitt hår. Spännande att se hur det blir :)

Troll!


Oops!

Nu har jag varit sådär långsam med att uppdatera igen.. Inte för att det har funnits något direkt spännande att uppdatera om, men här kommer lite i alla fall:

Torsdag till söndag var jag ledig, vilket var uppskattat då jag gick och blev förkyld tidigare under veckan.
Torsdagen spenderades såsandes i soffan med hundarna.
På fredagseftermiddagen åkte jag till Lovisa som hjälpte mig med mr B som hade en varböld. Det är rätt bra att var två då med tanke på hur arg han blir (det gör ju ont). En får fixa varbölden (Lovisa :P) och den andra ser till att ingen blir biten.
Lördagen... Vad gjorde jag i lördags..? Jo, jag scrapbookade lite på kvällen i alla fall. Vad jag gjorde tidigare på dagen är ett mysterium.. Jag och mitt dåliga minne alltså..
Men söndagen kommer jag ihåg i alla fall! Jag hängde med mamma och pappa till Bromma Blocks där jag köpte lite "ingredienser" till mitt scrapbookande på Panduro Hobby samt två toppar på Joy (favvobutik). När vi kom hem så scrapbookade jag klart min fina bild på Diesel och jag blev väldigt nöjd med slutresultatet :)
Får se om jag kan slänga in en bild senare :)

RSS 2.0