Today - Not a good day to be naked

Hippie är naken, vilket han tenderar att bli efter ett besök på Svanstippens Hunddagis. Tack Paola :D Och vad bra att du gillade el presento :P
 
Det var dock lite sent att bli naken med tanke på hur vädret är nu. Snö och kallt som fan. Stackars Hippie har fått inviga sin overall idag. Fick självklart jaga honom runt vardagsrummet för att få på den, men väl på så verkar Hippie ändå rätt glad, i alla fall utomhus. Den fungerar jättebra trots att det verkar som att hans ben har krymt lite efter klippningen för helt plötsligt är overallbenen rätt långa... Men hur som helst så hade han inte kunnat ha en mindre storlek heller så det blir nog till att sy några stygn för att korta upp benen lite. Huvudsaken är i alla fall att han inte frös lika mycket idag som han gjorde igår.
Och pälsen växer ju ut igen så lagom till Husdjursmässan (som hålls på Kistamässan varje januari) kommer pälsen ha en perfekt längd så att man kan göra en lagom frisyr på honom.
Vilket påminner mig om att jag måste anmäla oss typ pronto då det är max 60 ekipage som får vara med. Får göra det nu så jag inte glömmer bort det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0