Inflammation eller infektion

I går åkte jag och mamma med Diesel till veterinären där de röntgade lungorna, gjorde ett lätt hjärtultraljud och tog blodprover.

När vi skulle gå in i ultraljudsrummet var han lite tveksam och stannade vid dörren. När han såg en svart valp av storleken större komma emot oss däremot, då sprang han minsann in i rummet. Men han kunde inte låta bli att vända sig och sticka ut huvudet för att kika lite, när han ändå hade resten av kroppen i säkert förvar..

Diesel var supernervös, men jätteduktig så allt gick bra. Vid blodprovet fick han djursjukvårdaren att "aaaw"-a då han satte upp tassen och såg oskyldig ut, men tyvärr så hjälpte det inte honom undan blodprovet, som han hade hoppats...

Det var en väldigt glad hund som gick ut från veterinären. Med lätta steg firade han sin överlevnad med att kissa på en taggbuske.. Kanske just för att han ville få det bekräftat att han fortfarande levde. Och jag har nog aldrig sett honom så glad över att få åka bil någonsin tidigare, men har man precis överlevt ett besök hos veterinären (och tro mig, han ser skillnad på veterinär och djursjukvårdare) så är det nog inte så hemskt att åka bil trots allt.

Det är antagligen någon inflammation eller infektion i lungorna så nu väntar vi på blodprovssvaren och sen kommer han antagligen att få penicillin så att han blir frisk igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0