Tratt-a-taa!

Min puckovovve till skruttvovve gick och bröt sporren i går kväll igen. Visserligen 3 år sen sist, men alltid på en helgdag... Blödde som fan gjorde det också, men tur att Piss Off finns, hjälper mot allt :)

Ett dyrt veterinärbesök i dag med andra ord, men så är det. Stackarn ville inte alls att veterinären en djurvårdaren skulle röra honom för nog minns han sina tidigare sporrbrytargånger...


Det är inte lätt att vara Hippie <3


Bacon 20070101 - 20140610

 
Den bästa födelsedagspresenten någonsin finns nu i marsvinshimlen :(
8 marsvinsår / 90 människoår är dock inte illa i marsvinsvärlden så han levde ett långt liv här på jorden. 
 
Jag kommer fortfarande ihåg dagen då jag fick honom av Paola och Alma när jag fyllde 18. Jag har till och med kvar teckningen/kortet som jag fick samtidigt, skulle ha tagit kort på det, men det har jag inte hunnit.
Tack för den bästa födelsedagspresenten :) 
 
Jag kommer sakna dig Bacon. Ditt höätande mitt i natten var så tryggt och nu är det så tyst... <3
Pipandet man fick till svar när man hälsade på honom under dagen och hans min när han fick komma ut på gräsmattan på somrarna kommer också saknas. 
 
Jättetack till Djurkliniken Roslagstull som gjorde hans bortgång väldigt fin, tände ett ljus och allt... 
 
I morgon ska jag följa med mamma upp till mormor och där ska Bacon få vila med utsikten över havet.
En utsikt värdigt ett marsvin. 

Utställning Salem 6/6 2014

 
Utställningen blev väldigt lyckad trots att Pixie fortfarande löpte och Hippie var lite okoncentrerad. Vi gick vidare till tio i grupp, men fick ingen placering tyvärr. Det gör inget för han fick väldigt bra kritik trots att domaren såg att han var okoncentrerad: "Rör sig  med trevliga steg när han och matte har kontakt." Vi som alltid brukar få beröm för vår fina kontakt.. Men men. Jag är som sagt väldigt nöjd med honom i alla fall :)
Får se om det blir utställning i Salem än en gång i augusti.

RSS 2.0