Helgen hos Paola och Baloo

En morgontrött Baloo
 
I lördags efter jobbet åkte jag och Hippie till Paola. Där blev det tacos, en massa music och prat. Vi skulle ha sett på film också, men det hann vi inte, för helt plötsligt var klockan 04 och det var typ dags att sova. 
Även om Hippie hade lite svårt att koppla av, det var ju ett tag sedan han var hemma hos Paola, så blev både han och Baloo väldigt glada att se varandra. Båda två gjorde lite racerskutt runt vardagsrumsbordet. När Baloo satt i mitt knä så körde han ner tassen i ansiktet på Hippie som en katt och Hippie tyckte att det var precis så det skulle vara. 
 
Helt sjukt egentligen. Två hundar som är vänner, men inte har sett varandra på ett bra tag. Så fort de träffas så är det som att de sågs senast igår, för inget har ändrats mellan dom. Hur många är det som tror att det faktiskt funkar så hos hundar? För det är ju så vänskap ska vara egentligen, bland människor alltså. En bra vän är en vän som man kan träffa hur sällan som helst, men man kommer in i de gamla  vanorna så fort man träffas igen. 
 
Även om Baloo och Hippie inte är kompisar på samma sätt som Baloo och Dieselbabe var så har de något eget 💕
 

Kommentarer
Postat av: P

Håller med! Det är precis så det ska vara :) gullig bild på lilla Baloo <3

Svar: Absolut :) Aa, passade på när han sov så sött :D
Sofia

2015-02-09 @ 11:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0