Hundön 31/7 2016

Igår åkte jag och Lovisa med alla våra vovvar till Hundön. Perfekt Hundön-väder :D
Vi fick faktiskt skjuts dit av Lovisas mamma vilket var väldigt snällt :) 
 
Det blev mycket spring för vovvarna och det var rätt så många hundar där faktiskt.
Hippie gjorde som han brukar; han gjorde sin egen grej blandat med att faktiskt vara med oss :D
Simba var en liten fegis, men tog hundmöten riktigt bra. Det var bara när han blev för säker på sig själv som han blev superkaxig och minsann skulle ge alla en smäll på käften, haha. Han lyckades dock inte särskilt bra då han hellre flydde än fäktade när det faktiskt gällde... Han blev väldigt förtjust i Pixie just för att de var i samma storlek och de busade lite grann :) 
 
Roooligt!
 
 Hippie tog sig ett riktigt dopp (huvud under vattenytan) då han minsann skulle fånga en trollslända som flög över vattnet. Han hoppade efter den, men den var långt ifrån honom när han ens nuddade vattenytan. Hahaha, jag var tvungen att dra upp jojkm ur vattnet för självklart hade han hoppat i där det inte var lika lätt att komma upp igen.
 
Bussresan till Brommaplan var nemas problemas för Simba. Första gången han åkte buss, men det enda som var lite läskigt var pysandet som kom från att bussdörren öppnades. Han däckade som en klubbad säl i mitt knä när vi satt oss, lillen <3 
 
Innan vi åkte hemåt följde vi med Lovisa hem och åt pizza för första gången på månader. Den slank ner om man säger så ;)
 
Två trötta pojkar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0