Kepsvovve


Söta Diesel som går med på det mesta som Adam hittar på...


Ännu mera snö?

Helt otroligt, nu har det snöat ännu mer. Tar det aldrig slut?
Jag har inte något emot snön egentligen, men efter flera dagars snöande och bristen på plogning (snön tar inte ledigt, varför gör plogarna det då?) så börjar man bli lite less... I fredags var det så kallt ute att till och med Diesel fick kramp på morgonpromenaden. Då är det verkligen kallt med andra ord. Tyckte så synd om honom då han inte ser lika smidig ut som Pudel omkringhoppandes på tre ben, men å andra sidan så väger Diesel lite mer än vad Pudel gör...

Idag skulle jag verkligen behöva åka och köpa mer mat till mr B då det har tagit slut helt och hållet. Han har levt på godis och frukt i två dagar. Men han verkar i och för sig inte klaga, han älskar sin nya julklapp; en ny säng fick han. Och godiset han levt på de senaste dagarna, men vem kan säga nej till jordgubb, ägg och.. någonting mer.. Godiset var mer än godkänt. Han har inte haft en säng på länge så den är väldigt uppskattad.
Diesel och Hippie blev väldigt nöjda med sina gosedjur de fick(!) av min chef, i alla fall Diesel som älskar sin anka, men Hippies kanin har försvunnit... Hur man nu lyckas med det så här två dagar efter julafton.. Slår vad om att Pudel gömt den någonstans.

Finally!

En ny och snygg dator innebär förhoppningsvis fler blogginlägg och fler bilder än tidigare. Måste bara leta upp min kamera, sedan är det bara att fortsätta :)


Stockholms Hundmässa

I helgen är det äntligen dags för Stockholms Hundmässa i Älvsjö. Jag jobbar dock i helgen och på lördagen visar de såklart settrarna... Kunde dock bli fri från jobbet på söndagen, men nu i efterhand känns det så dumt att gå, för jag är komplett pank. Det är ju inte alls roligt att gå omkring där bland alla montrar(det är ju huuur många företag som helst som kommer vara där) och inte ha några pengar att handla för... Deprimerande värre... Så det blir nog till att jag jobbar på söndagen också faktiskt... Jag får spara pengar så att jag kan boka in mig nästa år så att jag kan shoppa loss och se på alla fina settrar. Och det är ju ändå snart Husdjursmässan :) 

Intresserad av att veta vad som händer på Stockholms Hundmässa? Ni hittar deras speciella hemsida här :)

Vi ses om 8 år

Hurtta har skickat ut ett infoblad till alla butiker som säljer deras produkter. Där stod det att de bland annat kommer att börja sälja värmetäcken i färgen blå samt regntäckena i svart! Så lagom efter att jag redan köpt Hippies regntäcke redan nu.. Det är grönt, för att Diesels är grönt. Men det gör väl inte så mycket egentligen, det är ju bra att de matchar varandra. Har dock alltid tyckt att deras färgval inte direkt var de vettigaste (regntäcken i grönt och blått, vintertäcken i svart, brunt och rött), men de kanske har tänkt igenom det nu då.
Hade dock en kund härom veckan som köpte ett nytt Hurttatäcke 8 år efter att hon köpt sitt första. Då förstår man hur bra kvalité det är på deras täcken :) Så, vi ses om 8 år Hurtta; när jag behöver nya täcken till hundarna. Dock så har jag ju fortfarande inte köpt nya halvstryp från serien Lifeguard som jag hade tänkt. Men jag är tyvärr ingen miljonär så det får bli efter jul när jag äntligen fått min lön..


<- Min Babe

Vet ni att den här lilla settervalpen som finns med i alla rubriker är Diesel? Nu vet ni det :) Skitsött och bra idé av Lovisa :D

Inget vettigt så långt ögat kan nå

Har egentligen inget som helst vettigt att skriva för jag har inget direkt nytt att berätta...

Jag funderar på att skaffa en hemsida. Mest för att man då kan ha med lite mer information som resultaten från utställningar och dylikt. Men då finns det ju frågor som måste besvaras:
Vilka färger ska finnas med på hemsidan? Det enda jag vet för tillfället är att de ABSOLUT INTE ska skära sig så att man får huvudvärk och aldrig vill besäka hemsidan igen.
Hur ska den se ut? Förutom att jag i princip vet vad alla "flikar" ska heta; ingen aning faktiskt...
Vilka bilder ska finnas med? Jag har miljoner bilder (minus de hundra som försvann när pappa skulle "laga" datorn) och jag kan inte välja. Jag har ju beslutsångest för sjutton! Det ska nog finnas ett litet fotogalleri där.
Exakt VAD ska jag skriva för information om mig och hundarna? Känner på mig att det kanske kommer bli lite väl mycket info gällande hundarna, men vem vet, det kanske är intressant att läsa...

Det finns mer som jag måste komma på, men nu står det still i huvudet, som alltid när man håller på med något...

För övrigt så hoppas jag på bio i helgen. Kanske "Devil", men jag kommer sååå vara hörselskadad efter det då både Alma och Paola skriker som stuckna grisar när vi ser skräckfilm på bio...

Besök hos Lovisa

I lördags åkte jag ääända bort till Örnsberg för att hälsa på Lovisa i hennes butik. Jag åkte ensam då jag och Paola skulle shoppa lite julklappar på eftermiddagen, men det var skönt då Pixie löper.

Jag läser oftast en bok när jag åker ensam och självklart så lyssnar jag även på musik (så att jag slipper höra alla männsikor prata en massa skit och störa mig när jag läser min braiga bok), men självklart är det inte många som förstår att jag inte vill bli störd.. Som alla de gånger då någon kommit fram till mig (den enda som råkar lyssna på musik och ha näsan i en bok) för att fråga hur mycket klockan är. Seriöst! Det är lika korkat som att sätta sig bredvid den enda passgeraren på bussen... Jag fick inte vara ifred denna dagen heller. Då var det några alkisar som absolut skulle prata med mig... Och jag stör mig på att jag blivit så snäll mot människor efter att jag började jobba i butik... På ett sätt är det väl bra, men ändå..

Butiken är verkligen jättefin och stor, det enda som fattas är väl lite fler foderval skulle jag tro ;) Bra gjort, Lovisa! :D

Butiksinformation: Jannes/Lovisas Djurfoder, Hägerstensvägen 175, Hägersten. Tel: 08-19 44 72

Jag måste...

...börja träna Hippie så att han inte skuttar omkring på utställningen i januari. Än så länge har jag ju lite tid på mig, men tiden går fortare än man tror och snart är det januari.

...börja ge Diesel b-vitamin så att hans klor inte smular sig. Diafarm har b-vitamin i tablettform som jag tänkt lura i honom med en ostskiva runt.

...nog börja ge Diesel glukosamin för hela han har börjat knaka. Babe har börjat bli gammal. Eller ja, hans kropp har det i alla fall...

...beställa tid för klippning av Diesel hos Svanstippens, han ser ut som ett troll igen.

...försöka städa upp i mitt rum så att jag kan ha på det lilla elementet mamma köpte i veckan. Det är så kallt att det är ett under att inte mr.B dött än.

Det finns säkert fler saker som jag måste göra, men dessa är de jag kommer på just nu..

Svacka

Det verkas som att Hippie har en liten betéendesvacka just nu, eller ja, han har haft det i 1,5 vecka nu... Han uppför sig allmänt dåligt och är elak i butiken... Detta gör mig väääldigt irriterad så han får vara instängd bakom disken hela dagen. Och jag börjar seriöst överväga kastrering för honom också, fast jag inte vill...

Det är enormt kallt i butiken, det går inte ens att beskriva, men tänk er att jag har på mig fleecetröja, väst, halsduk och mössa och fortfarande fryser! Hippie har sin fina tröja på sig och har också fått en värmereflekterande filt/bädd som han i princip ligger på hela dagen då han fryser ihjäl annars...


RSS 2.0