Vovvens Hörna

V. 8-10 hade jag praktik på Vovvens Hörna i Hässelby Strand. Det var jättekul att komma dit igen då jag varit där tidigare och praktiserat. Hippie var den som fick följa med mig, men det tog väl minst en vecka för några av de andra hundarna att ens acceptera honom. Stackaren, han var mobbad med andra ord, inte ens hans tidigare kompis Rico tyckte om honom.. Det är verkligen inte lätt att vara Hippie, men lite kul hade han ändå :)


Hippie med några av hundarna i köket


Att gå på dagis tar på krafterna ibland


Så himla söt - nästa hund blir så en cavalier :)


En rätt vanlig syn


Det är inte lätt att vara en liten chihuahua


Korridoren med de olika hundrummen


Vill ni veta mer så vet ni vart ni ska vända er


Studiebesök

I måndags åkte klassen neråt detta avlånga land påstudiebesök hos två olika företag; DogPro´s Hundpensionat och Teba Hund&Katt. Det blev lite mycket åkande i bil, men för övrigt så blev det en väldigt lyckad resa och vi fick verkligen bra information från båda ställena.

DogPro´s Hundpensionat är nog det enda pensionatet jag skulle kunna tänka mig att lämna mina hundar på om jag någon gång får för mig att åka på semester eller så, hundtänket är precis rätt och de kan hund helt enkelt. De tar även emot hundar som inget annat pensionat gör; alla hundar är välkomna! 
Vill ni veta mer? kolla in deras hemsida här.

Teba Hund&Katt är verkligen en djuraffär som jag utan tvekan skulle vilja bo i! Det finns mycket att välja mellan och priserna är verkligen bra, man blir inte rånad som det kan kännas på andra ställen. Helt klart min nya favorit när det kommer till djuraffärer!
Vill ni veta mer? Kolla in deras hemsida här.


Roadtrip

Igår åkte jag och Lovisa på en liten roadtrip till Bromma Zoomarknad. Då jag inte äger ett körkort som gäller bil (nej, traktor och moppe räknas inte) så var det Lovisa som körde. Jag hade mina tvivel gällande att jag skulle komma hem helskinnad, men det gjorde jag, hehe.

Skämt åsido; jag hittade inte det som jag sökte; ett kisskydd till Hippie. De var slut i hans storlek, de enda som fanns kvar var chihuahua-minismå eller GIGANTISKA. Det verkar som om alla djuraffärer har en tyst överenskommelse där de endast tar in storlekar som inte är så eftertraktade, men Hippies storlek kommer in igen om ungefär en vecka och det är ju jättebra då varken jag eller Hippie är hemma... Men men. Godis och leksaker i massor hittade jag i alla fall. Och trots att det blev rätt varmt med jacka och 4 hundar så lyckades vi rätt bra, eller vad tycker du Lovisa?

Diesel - Sjusovaren

"Jag sover inte, jag vilar bara ögonen lite. Typ"


Hippie - Dörrvakten


"Du står inte på listan så maten förblir min"

Mina gullpojkar


Så söta tillsammans


Eller hur?


Diesel x 4

Min Vacker


En filurig Diesel med en snodd fingervante


En trött Diesel


En filosoferande Diesel


En eftermiddag i butiken

Fick träffa söta Ace, Pixies son, för första gången

Hippie fick vara halsbandsmodell för mig


Detta halsband passade honom väldigt bra, trots dess utseende...


Detta halsband hade liiite för många stenar, men det satt rätt okej


Detta halsband gillade jag starkt, tyvärr så var det lite för stort


Söta, trötta Hippie i sin fina tröja


Oy with the poodles already

För någon vecka sedan blev Pudel en annan Pudel. Här nedan finns före- och efterbilder:


Pudel före - Och ja, han kan se med den frillan, otroligt nogPudel efter - Jag tycker det blev riktigt sött när man kan se hans ögon


RSS 2.0