Halt

Jag och Diesel hängde med mamma, Amanda och Pudel och tog varvet igår kväll. Jag och Diesel gick inte hela då jag upptäckte att han haltade till och från. Det slutade med att vi styrde hemåt när vi kanske hade gått halvvägs. Vi mötte en bichon-tik som han har hälsat på förut, Diesel var ju självklart töntigt glad, men blyg på samma gång och viftade på svansen så jag trodde att den skulle gå av när som helst. Efter det lät jag honom gå lös lite, han brukar vara bättre på att hänga med om han får gå i sin egen takt och vips så fick han ett litet busanfall och ville att jag skulle jaga honom. Men det försvann lika plötsligt och hux flux så var han en vääääldigt gammal vovve som gick vääääldigt långsamt samtidigt som han haltade vääääldigt mycket...

Imorgon ska jag ta honom till veterinären för vaccinering så jag tänkte passa på att höra vad de säger om hans vikt och hälsa i allmänhet. Sedan bär det av till Hallonbergen för att fixa ryggkotorna :)

Friday night fun!

Då är det snart juni. Tiden har verkligen en tendens till att flyga iväg när man inte tänker på det...
 Men att det snart är juni innebär bra saker i alla fall; den 1:a-5:e åker mamma och syster till Paris. Hela 5 dagar utan dem kommer bli underbart!
 Och att det snart är juni innebär ju att det snart är juli och då väntar förhoppningsvis 3 veckor(annars 2) helt utan familjen då de åker till Nice eller Cannes eller vart de nu ska... Det hade varit ännu bättre om de kunde ta med sig Pudel, men hur som helst så är det guld värt :) Längtar!

Det negativa med att det snart är juni (och juli) är ju att det snart är höst igen. Diesel kommer i och för sig bli gladare och orka mer då(och glöm inte alla löven!), men det är tråkigt när det är kallt.. Inte för att det är så varmt idag för den delen, konstiga väder, men det kommer ju bli mycket kallare och vips så är det vinter som aldrig tar slut. Suck..

Jag måste raka ner Hippie igen, förstår inte hur hans päls kan växa så fort! Och jag har fortfarande inte hittat min sax, vilket är extremt irriterande.
Något annat som är irriterande är att min bankdosa är spärrad efter att Amanda trodde att det var hennes...


"Blir din bästa kompis"

Blev jätteglad när jag tittade igenom tidningen "Din hund & andra husdjur" och jag hittade Irländsk setter under kategorin i rubriksfältet.

"Full av fart, men sällan med elakt uppsåt. Om du gillar fart och fläkt och tar hand om din hund som den kräver, då har du en superkompis!"

Själv så tycker jag att en setter är full av fart, men aldrig med elakt uppsåt, men det kanske beror på vem man frågar...

Något att fundera på

I reklamfilmerna för V75 eller liknande galloperar hästarna när de, om man ska vara noga, egentligen borde trava... Det är ju ändå reklam för trav...

Nu är det en favoritfilm på tv; "Stardust" :)


<3 Vackraste 6-åringen <3

Dieselbabe fyller 6 år idag!!
Jag ska hem och gratta honom sen med hela 2 stycken lamm&ris-tuggben som han älskar :D

Skavsår

Igår, fredag, gick jag och Amanda varvet med Diesel och Pudel. Stackars Hippie fick stanna hemma ensam, men han klarade sig. Av någon konstig anledning så fick jag skavsår :( Detta innebar att jag gick som en inavlad människa/monster som bor i skogen (ni har väl sett "Wrong Turn"-filmerna? eller "The Cottage"?) när jag åkte till Lovisa med Hippie någon timma senare... Jag kommer säkert ha skavsåren kvar i minst 1 vecka. Inte kul.

Hippie var jätteduktig när vi åkte tunnelbana. Han tjöt till lite när han såg en tik som han inte fick hälsa på, men annars så var han tyst. Sjukt att han kan uppföra sig när an åker själv, men inte tillsammans med Diesel...

Väl hemma hos Lovisa blev det kycklingspett och sallad till middag samtidigt som vi såg på "Avalon High". Kind of förutsägbar film, men den var bra samtidigt som den var lite halvtöntig(en typisk Disney Channel-film med andra ord).

När vi skulle sova fick Hippie något ryck och stod i fönstret i säkert 10 minuter för att skälla ut en taxibil...

Jag ska börja äta hallon oftare, hade glömt hur goda hallon är. Jag vill sååå plantera hallonbuskar!

Semlan

Igår var jag ledig, vilket var jätteskönt.
På kvällen åkte jag och mötte upp Paola för lite shopping i Kista. Det var nog den kortaste shoppingrundan någonsin, men det var roligt. Vi hade med oss Semlan, världens sötaste bichon-tik som Paola passar hela helgen. Hon fick sitta i min väska under den korta shoppingen, men när vi käkade middag slapp hon den. Då blev hon gladare för det var hur varmt som helst i centrumet. Jag slår vad om att hon däckade så fort Paola kom hem :)

Glass!

Jag är supersugen på glass!

Inte världens roligaste väder idag. Det är lite weird, nu ser det ut som att det ska börja regna när som helst, men för en sekund sedan sken solen... Blåser gör det också...

Hippie är jättenervös, Diesel fick följa med till jobbet igår, vilket resulterade i en helt galen Hippie när vi kom hem igen. Han sprang fram och tillbaka i säkert 10 minuter mellan mig och Diesel för att sen följa med mig upp när jag skulle lämna gräs som jag plockat till mr.B och sedan självklart följa med mig ner igen... Helt galen.. Nu är han nervös för att han tror att jag inte kommer ta med honom idag.
 Men han ska få följa med. Han kommer säkert ångra sig senare för jag ska korta ner hans frisyr över nacken lite, den har växt som bara den så jag ska helt enkelt klippa till den lite. Det hade självklart varit enklare om jag inte tappat bort min braiga raka sax, men jag får ta och klippa ner den lite i taget med effileringssaxen istället. Funderar faktiskt på att införskaffa mig en lite mer"riktig" rak sax, men det gäller ju att jag hittar någon som jag gillar och som inte kostar allt för mycket. Men jag lär inte få min lön förrän nästavecka eller liknande så jag får helt enkelt vänta några dagar...

För övrigt så fick jag nästan tvinga Diesel att äta sin mat idag. Det är nämligen heeeelt slut på solrosolja här hemma vilket han tydligen kräver nuför tiden. En liten påminnelse till mig själv: KÖP MER SOLROSOLJA!

Händelserik dag

När jag och Hippie åkte till jobbet på förmiddagen (började 13) så hamnade vi självklart på samma buss som en hel skolklass. Jag hatar när det händer!! Ljudvolymen ska vi inte tala om, men värst var nog när fröknarna turades om med att skrika NU SÄNKER VI VOLYYYYYYYMEN!!! Hej hörselskada. Hippie tyckte att det var rätt okej ända tills det blev supervarmt i bussen(inga takluckor var ju öppna) och det tog typ 10 minuter extra för att bussen var så full att dörrarna inte kunde stängas. Stackars Hippie. Själv satt jag bredvid en 8-åring som babblade på om alt möjligt utan att se hur extremt ointresserad jag var... Hon tyckte att jag var gammal(läs jättegammal). Stackars mig.

När jag till slut kom fram stod det två poliser strax utanför butiken. Jag antar att de höll på att gripa en alkis. Lyckades stå ut med en skitunge som pep med pipleksakerna i ca tio minuter. Sedan bad jag honom att gå. Han tjatade om att han och hans familj hade en schäfer, men det tror jag inte ett ögonblick på. Önskar att jag hade haft Diesel här, han hade kunnat skrämma iväg honom åt mig enbart genom att vifta på svansen... För någon timma sedan var det värsta kalabaliken vid Coop. Antagligen en skitunge som försökte snatta något, men misslyckades. Vem vet, det kanske var samma?


Besök

Igår åkte jag och Paola med vovvarna och besökte Alma i hennes nya lägenhet. Den är jättefin och perfekt storlek. Till och med Diesel verkade trivas trots att det bara är en etta :)

Vi satte oss och åt i parken precis bredvid och sedan gick vi på en promenad med vovvarna vid vattnet. Av någon konstig anledning var det endast Baloo som blötte tassarna, Diesel var superfeg och ville inte alls vara i närheten, men att dricka kranvatten funkar ju alltid :)

Bilder från dagen:


Diesel funderar på hur han ska lyckas sno Baloos mat


Hippie försöker psyka Paolas sallad


Fin bild på Diesel med vind i fjunet :)


Baloo verkar tycka att hans mat är tråkig...


Så här trötta var vovvarna när vi kom hem

Busvovvar och valpisar

Igår åkte jag och vovvarna till Paola. Det var lite skumt väder, men vi chansade och vädermässigt blev det riktigt bra :) Hundarna fick busa bakom ishallen, men när vi tog fram vår mat så tiggde de mest. De jagade även en kråka som flög jättelågt över planen (nu är det sommar och då är det fotboll som gäller bakom ishallen..) Sedan så satt han och kraxade ett tag på staketet eftersom ingen hund hann ifatt honom.

Efter det så gick vi vidare till hundrastgården där det var helt tomt. Där fick hundarna dricka lite vatten innan de busade vidare. Senare kom en amstaff/rottisvalp på 4 månader. Hippie ville mest jucka på honom, men det blev lite busande. Baloo vaktade sina pinnar och Diesel tyckte att han var så läskig att han stod och pep och försökte få honom att  inte vara i närheten, det hade nästan motsatt effekt, vilket ledde till att DIesel låg under bordet och morrade så fort valpen ens tittade på honom. Men de hade roligt ändå.

Sedan åkte jag hem till Lovisas föräldrar för att träffa Lady, en äldre helsyster till Hippie och sedan så var jag ju tvungen att gulla med Honeys valpisar som nu har blivit 9 veckor redan. Tiden går så fort! Jag är självklart superkär i en av dem eller egentligen båda, men jag skulle aldrig få... Och Diesel tyckte såklart att valparna var det läskigaste som finns och kom fort på tassarna när de skuttade fram till honom, men han nosade i alla fall lite på dem när jag höll dem framför honom. 

Diesel var en väldigt trött vovve när vi kom hem igen. Han var helt slut och somnade nästan på en gång. Jag fick dra ut honom vid 23-tiden för den sista kvällsrundan.   

Bilder från Husby:




Hippie letar fästingar





Hipster


Baloosan solar


En busig Baloo


Diesel spanar

Padda

Idag har jag varit ledig. Riktigt skönt, fast jag gick upp vid 9... Hundarna har inte orkat göra någonting. Jag gick hem från Vällingby med Diesel igår kväll. Eller, egentligen så kom vi inte längre än till Åkermyntan där vi satte oss för att vänta på att få skjuds hem. Diesel var inte på humör för långpromenad igår, han blev jätteglad över att få hoppa in i bilen och har legat supernöjd i fåtöljen hela dagen idag (och i hans "hål" han grävt under ena busken på baksidan).

Jag lät mr. B vara ute på gräsmattan ett tag på eftermiddagen. Han tyckte att det var jätteskönt, han satt i solen och käkade maskrosblad och han fick hälsa på både Diesel och Pudel. Jag hittade även en padda som låg under en av Adams egentillverkade hopp eller vad de ska föreställa. Tror inte att han mådde så bra, men han levde och jag lät honom slippa bli åkt på igen genom att flytta honom till buskarna. Jag undrar verkligen om han fortfarande lever, men han är inte kvar där jag la honom så förhoppningsvis. 


Mr.B och Pudel


Mmmm maskrosor!

Uttråkad

Började först vid 16 idag. Superskönt, men jag fick bara sova till 10 :( Bättre än ingenting antar jag. Hundarna är väldigt bra på att säga till om det står någon person som hör till familjen på baksidan. Det gjorde de idag också då byggjobbarna stod och funderade. De undrade även om mamma eller pappa var hemma (det var de inte), jag fattar i och för sig inte varför de envisas med att gå till baksidan och fråga efter någon istället för framsidan som normala människor. Men de är väl inte så normala ändå, med tanke på att de måste ändra en massa saker...

I eftermiddag fick Diesel följa med, han var någorlunda glad i början, framför allt när han hittade några tuggben som Hippie hade ratat, men nu verkar han mest vara uttråkad. Funderar på att gå hem med honom, det är ju så fint väder nu och precis lagom varmt för att Diesel ska orka gå utan att bli trött så fort, men vi får väl se hur det går med det. Försöka kan man ju alltid göra :)

Man kanske skulle ta och sätta upp en "Varning för hunden"-skylt på baksidestaketet förresten, fast man hör ju hundarna rätt bra när de drar igång sitt skällande. De låter ju rätt farliga så länge man inte ser dem...

Rabiatvovve

Igår kväll precis när jag stängt butiken och nästan var klar att gå gick Hippies västa fiende förbi. Jag blev inte särskilt förvånad när han började att morra, men när han tog sats och försökte ta sig in i skyltfönstret bara för att komma lite närmare samtidigt som han skällde som en rabiessmittad galning blev jag faktiskt lite skraj.
Till slut fick jag honom att gå till mig så att jag kunde lugna ner honom igen.
 Så här galen har jag aldrig sett honom förut, undrar verkligen vad det var som triggade den där reaktionen... Nackdelen med hundar är ju att de inte kan prata så jag lär aldrig få reda på det. Skumt var det i alla fall.
 Och idag är han helt avslappnad fast han skällde ut en mellanschnauzer (han upptäckte inte att det faktiskt var en tik förrän de hade gått...) Nu ligger han i alla fall som en säck potatis och drömmer.

Fint väder är det idag :)

Dö, fästingjävlar, dö!

Igår blev jag nästan 600kr fattigare (558kr om ni vill ha exakta siffror) efter att ha köpt nytt fästingmedel till vovvarna. Nej, de från förra sommaren har inte dykt upp än, men det har ju bara gått en dag än så länge...
 Fick jaga Hippie för att kunna droppa på det, han förstod så fort jag ropade på honom att det absolut inte var en bra idé att göra som jag sa. Han höll sig på baksidan tills jag inte låtsades om honom längre innan han vågade sig förbi mig och jag kunde fånga honom. Diesel var lite enklare, han försökte som vanligt smyga ifrån mig när han förstod vad jag skulle göra, men han är den duktiga vovven så han stannade när jag bad honom.
 När jag lyssnade på Diesels fästingdosa igår så verkar det som att det har dött :( Men jag får väl vara glad över att den höll längre än vad det stod på förpackningen. Och batteriet är det inget fel på, det är ultraljudsmanicken som e sönder, men det är väl inte så konstigt så många gånger den har fått bada...

För övrigt så åskar det som fan här och spöregnar. Skitkul, men jag får väl vara glad över att jag jobbar inomhus för en gångs skull. Aprilväder my ass, det borde heta majväder... Hoppas dock att det slutar regna lagom tills jag slutar för jag tog inte med mig Hippies regntäcke så optimistisk som jag är (ibland).

Namnsdag

Igår hade jag namnsdag, den enda som brydde sig var Lovisa som messade ett grattis :) Men vem bryr sig om namnsdagar egentligen?

För att förstöra dagen för mig och Paola så spöregnade det ju såklart heeela dagen. Jag tror att solen tittate fram någon minut för att sedan fly de gigantiska regnmolnen. Så himla tråkigt eftersom vi hade tänkt träffas med hundarna. Istället så städade jag klart min garderob som jag började med i fredags (tror jag). Jag försökte även städa i resten av rummet, men det syns inte så mycket om man inte vet om hur det såg ut innan... För hundarnas del så blev det inga långrundor, mest berodde det på vädret, men jag tror faktiskt att Diesel behövde en vilodag. Han var helt slut och såsade i soffan hela dagen. Nöjd var han i alla fall. 

Idag måste jag komma ihåg att köpa nytt fästingmedel eftersom det uppenbarligen inte hjälper med endast dosan på Diesel, även om han inte haft på sig dosan på ett tag. Plockade fästing efter fästing på honom igår så nu är det dosa på och Frontline skall införskaffas (då jag tappat bort det som fanns kvar efter förra sommaren..) 

Sötaste Rico

I förrgår kom Rico förbi butiken. Har inte sett honom på hur länge som helst, men han kände igen mig och Hippie. Synd att jag inte hade Diesel med mig också... Han är verkligen världens sötaste spanjor... Innan ni börjar att fundera mer på vem han är så kan jag avslöja att, ja, han är en hund; världens sötaste gatukorsning från Spanien :) Jag är säker på att jag bloggat om honom tidigare, men det var nog ett bra tag sedan eftersom hans matte inte jobbar i butiken längre.

Igår var det ju fredagen den 13:de, vilket jag inte märkte något av förrän jag skulle stänga butiken. Jag har numera ett blåmärke precis ovanför tummen eftersom jag klämde mig i dörrfan. Irriterande är ordet...

Jag gjorde ett försök till en långpromenad med Diesel och Hippie för ett tag sedan. Det gick inte så bra om man säger så, jag tror att vi kom en tredjedel av den rundan som jag hade tänkt ut och sedan gav jag upp och gick hem igen. Jag hade nämligen tänkt avsluta promenaden med Riddersvik så att hundarna skulle få bada, men jag kanske får börja där nästa gång så att de är avsvalkade från första början.. Det är väldigt konstigt väder idag by the way.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för jag och Paola ska till Kista :)

Långpromenad

Idag började inte jag förrän vid 16-tiden så jag och Amanda tog med oss Hippie och Pudel på en rätt rejäl långpromenad i skogen. Superfint väder, solen sken som bara den, så vi stannade till vid Sandviks Gård så att hundarna kunde svalka sig lite. Jag menar såklart Hippie för när skulle Pudel få för sig att "svalka sig lite"?
Jag kastade en pinne ut i vattnet som Hippie fick hämta tillbaka flera gånger, det var uppskattat. Sedan jagade de varandra fram och tillbaka på stranden, var de nu fick den energin ifrån.. Pudel doppade faktiskt tassarna lite, men nöjde sig med att rulla sig i sanden på säkert avstånd från vattnet. Synd att jag inte tog med mig kameran, det hade blivit roliga bilder, men det får bli nästa gång.

Diesel fick gå på långpromenad med pappa så han var helt slut nä han kom hem igen. Imorgon ska han få följa med till butiken :)  

Fint väder

Idag är det fint väder och jag sitter inomhus. Eller, jag var ute rätt mycket innan jag började jobba vid 15-tiden då Diesel hade ont i magen. Jag tror att det beror på att jag spätt ut hans mat med ett foder som Hippie vann på den senaste utställningen. Brit Care heter den, med lax och potatis som ska vara väldigt snällt mot känsliga magar, men jag antar att Diesel tar "känslig mage" till en helt annan nivå... Om det inte var blodpuddingen och leverpastejen han fick i söndags som spökade... Jag tror dock att jag inte kommer ge honom mer av Brit Care- fodret, hans mage ska få vila några dagar.

Sen vi kom till jobbet har Diesel i princip inte rört en fena. Han ligger som en klubbad säl faktiskt, men butiken är ett perfekt ställe för honom i och med att det är så himla kallt här. Då trivs man om man heter Diesel :)

Nu ska jag ta och måla mina naglar :)

Djurgården runt

Jag, Lovisa och 3 hundar (Diesel, Hippie och Pixie) gick på en väldigt lång promenad igår. Vi gick runt hela Djurgården och som tur var så hade vi världens finaste väder :)
Hundarna tyckte att det var jättekul även om Diesel i princip var helt slut redan innan vi påbörjade promenaden..

De fick träffa väldigt många hundar och Diesel fick springa lös på gärdet vilket självklart var väldigt uppskattat. Minen han fick då det kom en flatte emot honom var dock obeskrivlig. Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men det gick bra då det var en trevlig vovve och snabbt konstanterade att Diesel inte var särskilt spännande. Det tog dock en stund innan Diesel viftade på svansen igen.. Stackars Babe ♥.
Bus i några rastgårdar blev det också; först tillsammans med två pitbullblandisar, även om det dock inte blev så mycket spring förutom för Pixie som betraktades som "en rolig liten sak man kan jaga". Roligast var nog i en annan rastgård med två superkaxiga dvärgpinschrar och en bostonterrier. Även om dvärgpinschrarna för det mesta mobbade Hippie och bostonterriern endast kom fram till oss för att sätta i sig en hel skål med vatten innan han skulle gå...
Den absolut sötaste vovven för dagen var dock en 6 månader gammal pudelkille som fullkomligt älskade både Diesel och Hippie när vi stannade på hundcaféet innan vi började promenaden på riktigt. Honom hade jag helt klart kunnat ta hem :)

Nu ska jag kolla igenom bilderna från promenaden så kanske det dyker upp några här senare eller imorgon :)


Bio

I lördags blev det bio med Alma. "Red Riding Hood" såg vi. Innan dess hann vi dock äta middag, vilket var tur för jag var tokhungrig efter en hel dag på jobbet. Hon ska snart flytta (vilket jag är sååå avundsjuk för) så vi pratade lite om det och jag kommer vara världsbäst på både födelsedagspresent (det är ju snart juni) och inflyttningspresent :) Eller ja, jag har i alla fall ett hum om vad jag ska köpa för något med tanke på de lådor jag har stående på vinden med "flytta hemifrån"-saker.

Filmen var bra, den var spännande (även om varken jag eller Alma hoppade till när resten av salongen gjorde det) och den var bra gjord så den kan jag absolut tänka mig att se igen fast jag blev irriterad på en av skådisarna som uppenbarligen inte kan andas med näsan utan ser ut som en guldfisk.. Men men, allt som allt en bra film.

Sedan så visade de ju självklart "Dead Silence" på tv mitt i natten. Det är en favoritskräckis, men då jag har en tendens till att skrika fast jag sett den förut så valde jag helt enkelt att inte se den för då skulle jag ha skrämt upp Adam som försökte sova. Den rekommenderar jag om ni inte sett den förut :)

Idioternas dag

Idag är det uppenbarligen idioternas dag. Jag började jobba vid 15-tiden, men det har redan dykt upp flera idioter, mest alkoholpåverkade sådana... Idag var det även Diesel tur att bli terroriserad av ungen vars mamma uppenbarligen aldrig kan hålla koll på. Diesel tog det rätt okej, han fick i alla fall inte gallret på sig som Hippie fick igår. Hippie vågade inte gå fram till honom igen efter det. Stackars Hipster. Pudel skrämde i alla fall iväg honom i tisdags. Det fick han mycket beröm för, inte för att jag tror att ungjäveln förstod att han inte var välkommen, men men... Nu ska jag lida i tystnad tills jag slutar, men det är fint väder och det är fredag (även om jag jobbar imorgon).

Brida



Författare:
Paulo Coelho
Sidoantal: 264 (pocket)
Tryckår: 2009 (Sverige)
Handling: "Irländska Brida är en ung och vacker kvinna med en ovanlig gåva. Hon är nyfiken på magi och uppsöker en mästare för att lära sig måntraditionen. Med magins hjälp hoppas hon kunna besvara vissa frågor i sitt liv. Det allra viktigaste för henne är att lära sig att upptäcka sin andra hälft: den som behärskar månens tradition vet när hon står inför själens andra halva. Men under hennes resa i mysteriernas värld väcks även tvivlen. Vill hon verkligen lära sig traditionen som kan avslöja vem som är hennes livs kärlek? Är det någon hon ännu inte har träffat, eller finns han närmare än hon tror?"
Omdöme: Ni som känner mig vet att jag är svag för böcker som handlar om magi och andra övernaturliga saker. Det här är en underbart skriven bok som jag rekmmenderar till alla oavsett intresse. Man kan helt enkelt inte lägga den ifrån sig. Jag har absolut fått upp ögonen för Paulo Coelho och det hoppas jag att fler får.


RC-utbildning

Igår kväll åkte jag tillsammans med Lovisa till Scandic hotell i Infra City för en utbildningskväll inom Royal Canins nya foder för äldre katter. Både jag och Lovisa såg enormt mycket fram emot deras goda smörgåsar, men vi blev istället enormt besvikna... Lax var nämligen det enda som fanns. Jag bet ihop och tog en i alla fall, men gav upp ganska snabbt. Både jag och Lovisa kom på det att självklart skulle de servera fisk på en kattutbildning när de serverade ost och skinka på valputbildningen vi gick på i höstas.
Lite presenter fick vi dock; en fleecefilt, kylväska samt en liten kattleksak (vad nu jag ska med den till, jag äger ju ingen katt - än). Ja, gratis är gott heter det ju.

Utbildningen var intressant. Många kattägare känner inte till att kattens näringsbehov förändras med åldern, och hela 80 procent av ägarna anpassar inte fodret efter kattens ålder. Jag hade ingen aning om att det var så... För min del är det en självklarhet att jag håller reda på vilket foder mina djur äter, om de har några allergier och så vidare samt vilket foder de behöver när de blir äldre. Men det kanske är en helt annan sak i och med mitt intresse... 

Sammanfattningsvis en bra utbildning, men nästa gång så är jag fiskallerigiker.  


"Det är kaos i vattnet"

I måndags åkte jag och Paola till Kista igen för att få tag på fler platyhonor. Det blev 3 stycken opch 2 växter så nu är firrarna nog nöjda :) Hoppas på platybebisar snart och tänker tillbaka på lilla Nemo. R.I.P Nemo :(

Valborg

Igår efter jobbet blev det att jag skyndade mig för att möta upp Alma med flera för lite valborgsfirande. Ursprungligen så skulle vi vara utomhus, men det var så otroligt kallt så vi hamnade hemma hos Victor. Fast alla var skittrötta och alla åkte hem ganska tidigt så hade vi skitkul. Eller ja, jag kan ju inte tala för alla, men jag hade skitkul i alla fall :) På pendeln hem tillsammans med Alma och Simon blev det slagsmål. Såg inte så mycket (och brydde mig inte så värst heller), men det såg ut som ett gäng fjortisar...
När jag kom hem stod Hippie i fönstret och väntade på mig. Först när jag vinkade åt honom insåg han att det var jag och kom dundrandes nerför trappan som ett gäng elefanter. Det är ju ett under att han inte bryter ett ben eller två på vägen ner. Det hade inte förvånat mig, så skadedrabbad han verkar vara...

Idag är det jobb igen. Men då jag egentligen inte skulle ha jobbat idag så är jag ledig imorgon, vilket är skitbra för då ska jag och Paola åka och köpa fler fiskar :) "Jag är jättebra på att se könskillnaden, jag har ju gjort det här några gånger" - My ass, med tanke på att det blev 4 hanar och 1 hona när vi egentligen skulle få 1 hane och 4 honor.... Men men, vi får väl se hur det går med det.

RSS 2.0