"...like the soldier he is"

I fredags sov jag och Diesel över hos Lovisa igen. Självklart blev det god mat och film; "War Horse" stod på schemat och den var ju jättesöt ju :) Och jag hittade franska maränger med polkagrissmak(!)
Och på lördagsmorgonen fick vi skjuts hem, tack :)

Igår eftermiddag åkte jag och Diesel med Paola och Baloosan till Alma där vi käkade och gick en promenad med hundarna. Lilla Tyke har ju gått och blivit jättestor sen sist jag såg honom, men sötheten har ju inte ändrats :) Diesel tyckte att han var jätteläskig, men det tog ett bra tag innan han vågade morra ifrån, min fegis.

Idag är Diesel jättetrött stackaren, men hans mage verkar okej nu i alla fall. Den har ju varit lite konstig när vi varit hemma och varit bättre när vi inte var hemma.. Skumt är bara förnamnet...

"..and all that´s in between"

Det blev inte så mycket solande för mig under min semestervecka...
En långpromenad med Diesel, Amanda och Pudel blev det i alla fall, självklart en dag då det var jättevarmt, så det var ju tur för Diesel att han hittade typ världens största vattenpöl då. Har bild på det, men får väl se om jag kan lägga upp den senare.

Annars så har familjen kommit hem. Kul. Men det är skönt att sova i min egna säng i alla fall.

Ikväll ska jag och Diesel sova över hos Lovisa där det självklart kommer bli film, serier och god mat :)

"Nothin´ Mousie ´Bout It"

Som mitt nya nagellack från OPI heter. Det har små hjärtan i sig vilket är så jag :) Införskaffade mig det idag då jag följde med Paola till Kista för hon skulle fixa sina naglar. De blev jättejättefina :D

Däremot blev det ingen handling eller hämtande av hundmat idag för det hann jag inte med så det är planen för imorgon. Först på schemat står dock solning, om solen vill titta fram såklart. Skulle behöva lite färg faktiskt...

Semesterrrrr!

Skulle ha skrivit lite tidigare ikväll, men jag glömde bort mig då jag tittade på "City Hunter". Med andra ord så hade jag bättre saker för mig. Hur som helst; Jag har semester i en vecka nu. Värsta najs :)

Imorgon ska jag träffa Paola i Kista för hon ska fixa naglarna och sedan måste jag handla och hämta hundmat på jobbet, men resten av veckan tänkte jag bara ta det lugnt och titta på serier, som typ "City Hunter" :D Nu ska jag fortsätta något avsnitt innan jag går och lägger mig :)

Min hund är inte alls konstig..

Såå, då har man blivit av med den plötsliga städenergin då så här mitt i natten... Känns lite weird att fixa tvätten och städa mitt rum lite lätt vid den här tiden, men med bra musik så blir det perfa :)

Hundarna är som vanligt; Diesel ligger och snarkar, Pudel vaktar sitt rum, men kommer ner till och från för att se till att Hippie, sin odugliga undersåte, sköter sig och Hippie ja.. Han hittar konstiga saker över allt som tydligen är väldigt spännande, men samtidigt väldigt läskiga. Antar jag i alla fall eftersom han rycker till som om han blivit biten av något... Han är helt normal. Typ.

Bloggen samarbetar inte gällande bilder från i söndags, men jag vet att Lovisa har lagt upp några så det är bara att kika in hos fairypixie :D
 
 

Lätt som balett

Igår så gick jag och Lovisa på promenad på Gärdet och Djurgården. Det var perfekt väder för oss alla, men mest Diesel ändå. Inte för varmt, men ändå inte kallt så han var jätteglad :)

Vi träffade en settertik också, men just då gick vi där kanadagässen bodde (i alla fall spenderade mestadels av deras tid) och det var fjädrar överallt så Diesel var mer orolig över att trampa på fjädrarna än att hälsa på snygga settertikar... Det var väldigt synd för det märktes på honom att han såg likheten, men är man rädd för fågelfjädrar så är man.

Självklart så blev det god mat och serier på kvällen, ända till typ 3 faktiskt och så var det jobb idag. Märkte dock att Diesel fick lite ont i frambenet på jobbet så promenaden kanske var lite mycket ändå, fast vi inte gick fort, men det gick ju över fort och har inte synts till igen så jag vet inte... Och han tar sin uppgift som vakthund väldigt seriöst. Han skällde bland annat ut en vakt idag, men jag tror faktiskt att det mest berodde på att hon hade keps...

Skulle ha lagt upp en bild från igår där Diesel har hittat en enorm vattenpöl på Gärdet, men jag vet inte om det är bloggen eller mobilen som inte vill göra som jag vill så det får bli en annan gång...

Nu ska jag fortsätta att titta på "Hex" :)

How to spend a saturday

Idag har jag och hundarna bara tagit det lugnt i värmen. Det har varit otroligt varmt idag och det är det fortfarande fast klockan är rätt mycket. Diesel har spenderat mestadels av dagen liggandes i hallen för där är det svalare..

Jag var också duktig idag och planterade om mammas blommor som jag hade lovat att jag skulle gör så hon lär bli nöjd över det i alla fall. Annars så har jag tittat klart på den japanska mangaserien "Nana", men nu är det god natt :)

The magic number

Att ha med sig alla tre vovvarna i tisdags gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Trots att Diesel var ledsen, Pudel var arg och Hippie hade rullat sig i något konstigt på väg till jobbet så uppförde de sig väldigt bra. Pudel var den gulliga, enligt kunderna, framför allt när han morrade på Hippie... Otroligt gulligt. Inte.
Annars så har Diesel fått följa med resten av veckan så att jag kan hålla ett öga på honom. Han vägrar äta hjärtmedicinen med maten längre och han gör världens motstånd när jag måste tvinga i honom den så jag antar att den smakar väldigt äckligt. Hur han nu hinner känna smaken av en sådan liten tablett.. Tyvärr så kan jag ju inte gömma den i något gott eftersom han får ont i magen av ost etc så det är bara att kämpa på, en gång om dagen i resten av hans liv. Wohoo! Men vi kommer klara det :)

Imorgon och i helgen är jag ledig och då kommer det väl att handla mest om hundarna tror jag. På söndag ska jag och Lovisa gå en sväng med hundarna hade vi tänkt, men jag får se vem som får följa med. Blir det för varmt så får Diesel stanna hemma tror jag, han har det bättre hemma än ute i värmen, men än är det inte söndag så vi får väl se helt enkelt. Ska även höra med Elin om vi kanske kan träffas en stund på lördag. Förhoppningsvis blir det lite bilder i helgen med andra ord :)


RSS 2.0