Today - Not a good day to be naked

Hippie är naken, vilket han tenderar att bli efter ett besök på Svanstippens Hunddagis. Tack Paola :D Och vad bra att du gillade el presento :P
 
Det var dock lite sent att bli naken med tanke på hur vädret är nu. Snö och kallt som fan. Stackars Hippie har fått inviga sin overall idag. Fick självklart jaga honom runt vardagsrummet för att få på den, men väl på så verkar Hippie ändå rätt glad, i alla fall utomhus. Den fungerar jättebra trots att det verkar som att hans ben har krymt lite efter klippningen för helt plötsligt är overallbenen rätt långa... Men hur som helst så hade han inte kunnat ha en mindre storlek heller så det blir nog till att sy några stygn för att korta upp benen lite. Huvudsaken är i alla fall att han inte frös lika mycket idag som han gjorde igår.
Och pälsen växer ju ut igen så lagom till Husdjursmässan (som hålls på Kistamässan varje januari) kommer pälsen ha en perfekt längd så att man kan göra en lagom frisyr på honom.
Vilket påminner mig om att jag måste anmäla oss typ pronto då det är max 60 ekipage som får vara med. Får göra det nu så jag inte glömmer bort det!

"Trolle e bääääst!"

Han är faktiskt bäst, helt klart.

Ja, den här veckan har gått fort faktiskt. Redan söndag.
Det har väl hänt en del i veckan antar jag:

* Jag har blivit felaktigt anklagad för att ta pengar av en kund för helt plötsligt var dom borta (varför jag nu skulle göra det?).

* Fått en ursäkt av samma kund då pengarna hade trillat ner i hennes påse (vad är det för fel på folk? Hört talas om plånböcker??) Funderade på om jag skulle säga "Vad var det jag sa", men lät bli.

* Har även blivit stirrad på av ett fån från eon som inte sa ett ljud utan bara log ända tills jag frågade om jag kunde hjälpa honom med något. Först då berättade han att han kom från eon och ville prata med chefen om elavtal. Hallå! Första dan på jobbet eller?? En normal människa berättar var man kommer ifrån och vad man vill innan någon annan behöver fråga. Bara för att man har en logga på jackan betyder inte det automatiskt att man jobbar där. I sådana fall skulle jag lika gärna kunnat jobba på Royal Canin eller Everest eller... Ja, ni fattar. Människor är blåsta.

* Läst ut mina 3 böcker av Louise Rennison för typ elfte gången. För med titlar som "It´s OK, I´m Wearing Really Big Knickers" och "Knocked Out by my Nunga-Nungas" är det rätt svårt att inte tjuta av skratt. Vilket påminner mig om min saknade film "Angus, Thongs and Perfect Snogging" som någon av Amandas kompisar har av någon konstig anledning..

* Diesels ögon har blivit helt bra igen. Halleluja! sa jag och plånboken i kör. Men mest glad är nog Diesel såklart. Min fina vovve!

* Kände för att påbörja ett "Gilmore Girls"- maraton för det var ett tag sen sist, så nu är jag på säsong 2 av 7.

* Och sist, men inte minst, så har jag lärt mig att säga "krama mig" på koreanska. Hihi

Det var visst inte mer än detta. Jaja.

Imorgon är det klippt för Hippie. Nä, han ska få behålla sina kulor ett tag till, men däremot så ska han rakas imorgon. Det är på tiden eftersom han ser ut som ett troll. Egentligen tycker jag att han ser ut som en hårig buktalardocka med riktigt verkliga ögon (ja, buktalardockor är läskiga), skrämde mig själv lite när jag berättade det för Adam tidigare idag... Pudel ska på parning, annars så skulle han också ha blivit rakad. Eller i alla fall nerklippt, men det får bli någon annan gång.

Gamling

Ooookej, då försöker jag skriva detta inlägg en gång till...
 
Mitt nya smeknamn på Diesel...
 
I fredags när vi åkte hem från jobbet märkte jag att Diesel hade svårt att se. Han ville helst inte öppna ögonen alls utan blundade nästan hela tiden.. Min stackars vovve såg ut att vara hundra år gammal och jättedeppig så helgen och även idag har gått ut på att vila eftersom han följt med mig till jobbet hela veckan... Han har även fått salva i ögonen två gånger om dagen så att han verkligen ser ut som en sjuk hund. Jag vet inte, men av någon konstig anledning tycker jag att han ser ut som en sjuk dalmatiner med det gula runt ögonen.. Det kanske är ansiktsformen.. 
Hur som helst så verkar det som att salvan hjälper. I alla fall lite grann, men jag antar att jag får ta honom til veterinären på torsdag. Även om jag helst skulle slippa det, dels för hans egen skull (det räcker väl att gå till veterinären en gång per år för vaccinering liksom) och dels för min egen skull. Eller ja, min plånboks skull då såhär innan lön..
 

"Någonstans dansar zebran"

Har ni inte läst "Enzo och konsten att köra fort i regn" (på engelska "The Art of Racing in the Rain") skriven av Garth Stein så kan det vara på tiden. Det är ingen nyutgiven bok direkt, men fortfarande så värd att läsa.
Den här veckan har jag tagit tillfället i akt och läst om den faktiskt, och gissa vad? Den är fortfarande riktigt bra! Verkligen en favoritbok så läs, läs, läs!!!

Äpple

Mitt hår luktar numera äpple :)

Paolas chihuahua :)

Jag vet att jag är skitdålig på att uppdatera, men kan man inte lägga upp bilder från mobilen så kan man inte :/ Men men..

I lördags åkte jag och Paola till Alma med Diesel och Baloosan. Senare kom även Josse och Christina och vi käkade middag och annat onyttigt och hade det väldigt kul. Det var nog ett tag sen jag skrattade så mycket. Det var jättekul att vi kunde ses alla fyra + Christina för det var ju ett bra tag sen det skedde liksom. Det måste vi göra om snarast :)
Det var egentligen meniningen att jag och Diesel inte skulle sova över, men Diesel verkade okej med läget ändå och då kändes det bara onödigt att åka hem. Så sista gången jag tittade på klockan innan jag somnade så var den väl minst halv 4 i alla fall. Synd att jag inte kunde stanna längre på dagen då jag skulle jobba på eftermiddagen, det hade ju varit det skönaste liksom. Att inte ha en tid att passa är det bästa som finns.

Och lilla Tyke har blivit jäääääääättestooooor :D Till och med Diesel tyckte att han var rätt okej liksom, men han undvek att försätta sig i situationer där det innebar att han hade en halvgalen jack russelvalp i ansiktet, min kloka vovve <3

 
Just det, bara från ingenstans; Jag vill ha chips!! Men jag får väl nöja mig med glassen som förhoppningsvis inte blivit rånad från mig utan står snällt kvar i frysen. But you never know - har ju glömt att skriva mitt namn på den :P

RSS 2.0