"I´ll huff, I´ll puff..."

I fredags när jag och Diesel skulle åka hem från jobbet var bussen så full att jag bestämde mig för att vi skulle gå en bit hem. Diesel svassade på rätt nöjd trots att jag flera gånger fick ta tillbaka mitt lovande om att vid nästa hållplats tar vi bussen. Inte så jäkla lätt när bussarna är proppfulla... Vi kom halvvägs hem innan vi kunde gå på en buss som var någorlunda tom... Innan dess höll vi på att blåsa bort också:

<3

Bildregn

Eftersom jag inte har något internet på mobilen längre (och eftersom bloggen inte vill lägga upp bilder från den heller) så tänkte jag att det nog var på tiden för lite bilder. Enjoy!
 

Mormors grannkatt Malte uppe i Norrland. Verkligen en favoritkatt :)
 
Grannkatten här hemma som heter Pelle, även han en favorit :)
 
Diesel som inte vill gå hem efter jobbet utan hoppas på att Fanny jobbar..
 
Så här såg han ut när han fick glass av en kund <3
 
Hippie på Hundöarna förra veckan då Fjant firade sina 10 år
 
Skönt att få springa av sig
 
Och träffa nya vänner :)
 
Tårtan var en hit
 
Hippie är bra på att sova på konstiga sätt han också. Skulle inte bli så förvånad om han skulle ramla av..
 

"Är du en puttenuttig knävovve?"

Är jätteförkyld nu såklart. Inte kul alls. Här kommer en uppdatering om de senaste dagarna:

I onsdags fick Diesel en vaniljglasstrut av en kund, glömde berätta det sist jag skrev. Gud vilken lycklig hund jag hade :) Och självklart så svullade han rubbet. Tänkte att han lika gärna kunde få allt då han får lika ont i magen oavsett mängden. Sov i soffan för att vara på säkra sidan, men otroligt nog så fick han inte ont i magen alls :)

I torsdags var Diesel rätt sur på jobbet. Skällde på allt och alla, den knäppa vovven. När vi kom hem så gick han raka vägen till BIA-bädden och däckade. Han sov i princip ända tills det var dags för kvällskissningen. Han var sur eftersom han var trött <3

I fredags var han på bättre humör igen och trots sin i nuläget extremt överdrivna rädsla för att gå på tunnelbaneperrongen så var promenaden i Alvik rätt uppskattad. Fint väder var det ju också :)

I helgen så fick Diesel vila, vilket jag tror behövdes. Hippie och jag sov över hos Lovisa på lördagen och på söndagen åkte vi till Hundöarna vid Drottningholm eftersom Fjant fyllde 10 år i början av oktober. Hippie hittade som vanligt en massa roliga hundar att umgås med så han kom bara tillbaka till mig när han behövde försäkra sig om att jag fortfarande var kvar. Sedan åkte vi hem till Lovisas syster och fikade. Självklart så fick hundarna tårta, en väldigt uppskattad sådan och det var väldigt trevligt. Strax innan vi skulle gå rök Fjant och Hippie ihop över Pixie, men det var inte särskilt förvånande, de är ju trots allt av samma skrot och korn :)

Håll utkik efter bilder i helgen :)

Är det värt det?

På fredag har "Paranormal Activity 4" biopremiär har jag för mig. Såg trailern igår, men jag vet inte riktigt om det är värt att se den på bio.. Det hela är ju rätt uttjatat, inte blev jag rädd när jag såg trailern heller, men det blir ju lite annorlunda på bio ändå...

Monstermygga

Det måste ha varit världens största mygga som jag såg på jobbet idag. Av någon konstig anledning skulle den vara i mitt ansikte också.. Lyckades smocka till den när den satte sig på disken vilket var rätt åt den.

För övrigt tror jag att Diesel lyckades charma en av vakterna, men det är ju inte helt förvånande, Diesel är ju en charmig vovve :) Däremot så är han ju inte så förtjust i kepsar, men det var tydligen inga problem idag. Knäppisen. Sedan så fick ju vakten ett ypperligt tillfälle att skratta åt mig då jag frös och hade både halsduk och fingervantar på mig. Jo, jag hade ju min väst på mig också.. Jag tycker inte om att frysa, okej? Men det var ju kul att jag kunde roa någon ändå...

"Travel to the moon"

Helgen var rätt bra faktiskt. Lördagen spenderades med att inte göra något speciellt. Hundarna var trötta och det var jag med.
Söndag eftermiddag åkte jag och Diesel till Alma där vi gick en rätt lång skogspromenad och åt kycklingsallad. Jag har nog aldrig ätit så mycket som jag gjorde då, men jag var ju jättehungrig och det var jättegott! :D
Måndagen spenderades med att titta på "Samurai Champloo" och jag måste faktiskt medge att jag tycker bättre och bättre om huvudpersonerna ju mer jag ser. Dom är i alla fall väldigt roliga.

Just det, i fredags kom oktobernumret av Vällingby Independent ut och för er som inte får den hem i brevlådan eller har sett länken jag lagt upp på fejjan får länken här istället. "Vi är kändisar nu" som min granne sa till mig i morse. Hon är också med i ett reportage om VBK (eller Vällingby Brukshundklubb för er som inte vet).
På tal om hundklubbar så sa jag upp mitt medlemskap i VHU (Vällingby Hundungdom)  i söndags. Har känt väldigt länge att jag inte får ut något av medlemsskapet ( vi går ju inga kurser eller tränar något speciellt och med tanke på att det vi tränar kan tränas oavsett var vi är någonstans..), men inte gjort något åt saken. Förrän nu med andra ord.

Ja, that´s it for now.

RSS 2.0