2 x långpromenad

I förmiddags gick jag och Diesel på en långpromenad. Vi var ute i typ 2 timmar och Diesel var otroligt pigg faktiskt, trots att han behövde vila några gånger..
 
En lycklig vovve som hittade en vattenpöl
 
Vila i skuggan är också trevligt
 
Lammen vid Gulsippan var väldigt intreserad av Diesel och kom springandes till staketet
 
Framför allt denna sötingen
 
Men Diesel tyckte att de var läskiga och ville gå vidare istället, min fegis <3
 
Mysigt i solen
 
En söt kisse som solade sig när vi var på väg hem :)
 
Och nu på vällen var det jag och Hippie som gick, typ 1,5 timme tog det eftersom Hippie är mer som en turbodammsugare..
 
Vi träffade också en fin kisse som här är halvvägs på väg till mig när han får syn på Hippie
och ångrar sig :( Jag vill också ha en katt!!!!
 
Jag kommer ha jääääääääätteont i fötterna vääääääldigt länge, vilket kommer bli en solklar påminnelse om att inte gå 2 långpromenader i Converse.. Men det var faktiskt väldigt skönt så det kommer vi absolut göra om :)

Rätt så mysigt ändå

Det är väldigt trångt att dela en 90-säng med en setter och en mellanstor blandis.. Framför allt när settern kräver mer än halva nedre delen av sängen (och arbetar sig uppåt under natten) och en blandis som vill ha den bästa kudden och alltid ligger rygg mot rygg med en.. Men rätt så mysigt ändå för det är inte alla som vaknar upp till detta varje morgon:
 
 
För er som vet att Diesel inte går i trappen och alltså inte brukar sova hos mig kan jag ju då berätta att jag flyttat ner till rummet på nedervåningen. Jag har alltså lämnat min blå skokartong och hamnat i en ja, större blå skokartong... Eftersom min säng dock fortfarande är lika liten så blir det ju ändå mindre plats för mig, men det är det värt tycker jag :)
 
Diesel har jobbat sig uppåt väldigt snabbt ikväll så jag antar att jag får sova vi fotänden inatt, eller tills han tycker att det lir för varmt och går. Visst är jag en väldigt snäll människa?

Födelsedagsbus

Eftersom alla hundarna fyller år i april, förutom Diesel(maj) och Hippie(feb) då så tyckte jag, Alma och Paola att det skulle firas med lite bus helt enkelt så i söndags träffades vi i Husby för en promenad och hamnade såklart i rastgården i Akalla. Några väldigt smarta människor hade kilat fast bordet som brukar vara flyttbart typ mitt i leran istället för längre in i rastgården. Genier, verkligen.. Men vi överlevde ändå. Om än väldigt leriga. Och även om inte Tyke gillade Hippie (stackarn, alla hatar Hippie) så hade vi det väldigt roligt i alla fall så det här måste göras om. Helst typ när det är lerfritt :)
 
Bilder från dagen:
 
Måste rakas snart, kanske inte jättekoert, men kortare å en fin frilla :)
 
<3 Babe <3
 
Var riktigt varmt när vi vänta på bussen så pojkarna höll sig i skuggan
 
Diesel är lycklig över snön bakom Husby ishall
 
 
Dreglig och skitig Diesel tycker också att det är idiotiskt att ställa ett bord i lera
 
Superlyckliga Babe
 
Totaldäckad Hippie med favvonallen däckade efter att ha blivit duschad

"I think we need a bigger boat"

I mitt fall så är det en större säng..
 
 
 
 

Påskpromenad

Förra lördagen gick jag och Lovisa på en påskpromenad. Vädret var faktiskt på vår sida, även om det blåste väldigt mycket. Och Diesel var överlycklig <3
 
Diesel får syn på Lovisa och vovvarna

RSS 2.0