Utställning Salem Lördag 24/8-2013

Fint väder hade vi, som tur var, utomhusutställning och allt...
 
Min duktiga Hippie var sååååååååååå duktig, han gjorde precis som jag ville och stod jättebra och allt.Självklart så fick han bara positiva kommentarer på bedömningslappen, men tyvärr var det inte tillräckligt för att få en pallplats utan han åkte ut som 7:a eller 6:a, tyvärr. Men jag är ändå jättestolt över min lillvovve :)
Stort grattis till Lovisa och Pixie som kom 2:a samt Åsa och Alice (Hippies syster) som kom 1:a i vår gemensamma klass; öppen. Sen får vi inte glömma lilla Steffi som kom 3:a i Unghund 2 :)
 
Hippies bedömning:
"Rak rygg. Fin svans. Charmigt med tofsen på svansen. Fina vinklar bak och fram. Fint, näpet huvud. Fin täckning, päls o färg. Mkt fina tänder. Pigga, glada ögon. Fina knutna tassar."
 
Allt som allt är jag väldigt nöjd med vår första utställning i öppen klass. Och med tanke på att det kommer bli några utställningar till innan ytterligare en klassflyttning så kommer självklart fler chanser på rosetter. Helst en 1:a i öppen och en BIS eller BOS såklart, men det är ändå inte det viktigaste. Huvudsaken är att Hippie tycker att det är kul :)
 
Lite bilder från dagen, blev inte så många med skitmobilen:
 
<3
 
Hippie fick ett tröstpris av Lovisa och Pixie som här syns i bakgrunden :)
 
 
Han blev väldigt nöjd och vaktade det resten av dagen <3 Tack :)
Söta och duktiga Kessie och Steffi i buren
 
Hippies syster Alice samt lilla Bambi

Uppiffning inför utställning

Idag är det uppiffning av Hippie som gäller eftersom vi har anmält oss till utomhusutställningen i Salem på lördag. Så snart ska vi bege oss till Svanstippens Hunddagis där Hippie kommer bli sååå fin :) Diesel ska också följa med för äter man medicin 3 gånger om dagen så gör man...

Hosta

Diesel hostar till och från. Oftast på nätterna eller på jobbet. Härom natten hostade han så mycket att jag sov jättedåligt. Med tanke på att han vägrade att byta sovställning (varför lämna min säng när man han den mesta av platsen?) så är det inte så konstigt att han fortsatte hosta..
 
Förutom hostan så mår han bra. Han äter sin medicin som han ska, även om jag får bända upp käften på honom varje gång, den smakar ju tydligen jätteäckligt, men den slinker ju ner.
 
Har faktiskt köpt en pillerorganisatör till honom, för den skulle vara "bra för människor på språng", men jag ska sååå lämna tillbaka den för någon på språng skulle ju inte vilja ha väskan full av piller för att den inte hålls stängd som den ska... Är very besviken, men det löser sig, för det finns en annan variant som nog skulle funka bättre..

Söndagstripp till Hundöarna

Precis som det låter så blev det en tripp till Hundöarna i söndags med Lovisa och el vovs, men efter en rejäl frukost och en film :) Fint väder var det och rätt mycket olika hundar, dock inga settertjejer som vi hade hoppats på för Diesels skull, men det kommer väl fler tillfällen.
Hippie hittade en ung schnauzerhane som han kärade ner sig i och följde efter typ hela tiden, så honom såg vi inte så mycket av. Var i princip tvungen att koppla honom när vi skulle gå för annars hade jag inte fått med honom hem..
Diesel höll sig för sig själv, men ändå nära och verkade tycka att det var rätt okej för en gångs skull, även om man såg att han fick lite panik inombords när två irländska varghundar ville hälsa på honom, men det gick ju bra det med.
Allt som allt en väldigt lyckad dag och sen hade man ju väldigt trötta hundar hemma :)

Inga bilder tog jag, Lovisa var bättre på sånt så bilder kan ni se här :)

Hundvakt

Igår var jag hundvakt åt Lovisas familj då storasyster skulle gifta sig (gratta från mig om ni inte gjort det än). Det innebar att jag hade 5 hundar + en extravovve att hålla reda på, men det gick självklart hur bra som helst :) Vovvarna var jätteduktiga, Kessie lekte med sig själv, Pixie vaktade och Fjant var ledsen.. De andra tre var bara där :) Själv så passade jag på att se på film; LOL (faktiskt bra), The Cabin in the Woods (rolig, men lite dumt att se den ensam i ett hus med en skog utanför tomten), The Skin I Live In (weird, men fortsatte titta på grund av spanskan) och någon konstig film om amerikanska sleepovers som jag inte kommer ihåg namnet på (suuuuperweird och alltså inte värd att komma ihåg namnet på).
 
Bilder från dagen/kvällen:
 
Kessie sover sött
 
Det gör även Honey
 
Och Pixie
 
Och Steffie
 
Svea och jag har blivit vänner på riktigt nu :)
 
Dålig bild, men jag sitter på golvet med en ledsen Fjant och en kelsjuk Steffie :)
 

Almas land 20-21/7 2013

Vatten!
 
En uttråkad Diesel när jag och Alma fiskar
 
Trötter <3
 
Baloosan
 
Nix
 
Lilla Tyke
 
Så trött att man äter sin middag liggande
 
På väg till vattnet!
 
Blöt Baloo
 
Glad Diesel
 
<3
 
Alma och Christina byggde ett sandslott på stranden
 
Söta Baloo i solen
 
Diesel håller koll på Baloo på vägen till bussen
 
I väntan på bussen
 
Däckad vovve på pendeln hem <3

Fler landet-bilder

Hittade fler bilder från landet som hade bestämt sig för att hamna på ett annat ställe, men här kommer de:
 
Hippie med sin nalle i blåbärsriset bakom gäststugan
 
Min fina vovve på favoritstället
 
Att sova under sängen är svalt och skönt
 
Båda mina finingar
 
Hippie kan också vara vacker <3
 
Diesel vågar inte riktigt gå ner i sjön
 
Upp till huset igen för säkert 4:e gången -> Motion!
 
Diesel tycker att blåbärsriset är ett bra ställe att vila på
 
Diesels sätt att be mig dra åt ... :)
 

RSS 2.0