Inte utan nallen

Igår åkte jag och Hippie till Lovisa på eftermiddagen för att käka och så. Det var väldigt fint väder så Hippie tyckte att det var lite varmt, men roade sig med att leta upp alla tuggben i lägenheten innan han däckade. Vi kunde inte stanna så länge för jag ville inte lämna Diesel ensam hemma så länge, men vi får ta en riktig filmkväll snart igen :)
 
När hundarna skulle kissa en sista gång på kvällen vägrade Hippie att gå ut utan sin nalle, vilket är typ första gången på fyra år.. Men det gick bra att göra två saker samtidigt i alla fall, knäppa vovven <3

Ännu ett bildregn

Här kommer bilder från veckan och tidigare i februari :)
 
<3
 
Snöööööö!!!!
 
Babe när vi sov över hos Lovisa senast <3
 
I onsdags förstod han att något var på gång, min vovve är smart <3
 
Hur söta kan man vara egentligen? Gullungar
 
Mina fina gullpojkar tillsammans <3
 
Tänk att du är 4 redan, skruttvovve <3
 
Däckad gammelvovve
 
Ännu mer däckad gammelvovve
 
En nöjd Diesel på väg hem från jobbet i fredags <3

Förlåt, men jag har inte superhjältehörsel

Vovvarna är helt slutkörda efter en dag på Svanstippens. De blev jättefina båda två med nyfriserade tassar och Hippie fick även ansiktet rakat. Tack för hjälpen :)

På hemvägen fick hundarna en beundrare, en liten flicka som envisades med att prata och gulla med vovvarna. Även om de ibland tyckte att det var lite konstigt så var det rätt skönt för Diesel att ha lite stöd under bussresan då hon klappade honom till och från. Sedan fick hundarna varsin puss innan hon gick av :)

Lite bilder från dagen finns, men det får ni vänta på, då har ni något att se fram emot...

Skruttvovven har fyllt 4 år <3

Min skruttvovve Hippie fyllde 4 år i lördags. Om man räknar i hundår så är det ju 28 år han har fyllt, haha. Nu är han äntligen äldre än mig :P Vet att det är samma visa varenda födelsedag, men fan vad tiden går fort! Han var ju liten för inte så länge sen liksom, min lillvovve. Får fixa en bild på födelsedagshunden snart, men det blir väl först på onsdag när han och Diesel ska få tassarna friserade :) Det kanske ska vara en bild på oss allihopa när jag tänker efter. Jag fyllde ju år igår och Diesel fyller år snart han med <3

RSS 2.0