Lite mer bilder

Mina fina trötta pojkar <3 varandra
 
Att fixa en egen huvudkudde är väl inga problem, eller hur Diesel :)
 
Onda Pudel till stackars Hippie: "Kom och hämta den då om du törs! Moahahaha!!!"
 
Vampyr-Hippie
 
Att trängas med foderpåsar gör att man sover bättre tycker Hippie <3
 
Tyke med monsterögon tyckte att Diesel var tråkig som inte vill leka med honom :(
 
Att jobba tär på Diesels gamlingkrafter <3
 
Det finns inget mysigare än att sova i sängen (och självklart sno den bästa kudden) <3

Från julafton

Hittade bilderna från julafton, vilket inte blev särskilt många eftersom kameran dog.. Men men, här är dom i alla fall:
 
Pudel i sin fina juldräkt:
 
 
Det är riskabelt att släppa ätbara aker även om man är jättetrött:
 

Famous in Russia

Hundarna är numera kända i Ryssland.
 
Just so you know :P

Utställning 5/1 Kistamässan

Min fina Hippie var jätteduktig hela dagen. Jag är jättenöjd och stolt över honom trots att han inte fick någon placering, det är inte hans fel utan domarens oförmåga att se vilken hund som är bäst i världen, stackars man..
 
Hur som helst så gick dagen bra, det var mycket att titta på (Hippie var främst intresserad av kaninhoppningen) så det blev aldrig långtråkigt. Fjant vann Veteranklassen och Hippies syster Alice kom på 4:e eller 5:e plats (mitt minne suger) i Unghund 2, grattis till er båda :)
Blev dock lite sur på Blandis i allmänhet som hade en sekreterare som inte kan stava. Vad är det för vits med en sekreterare som inte kan stava?? Hur svårt kan det vara att skriva ordet feminint och inte skriva isär varenda ord som råkar vara längre än 5 bokstäver?? Väldigt oproffsigt. Jaja, vi får väl vara glada att domaren hade ordentliga kläder på sig den här gången och inte sin pyjamas som förra året..
 
Bilder från dagen:
 
Min duktiga Hippie i sin bur:
 
Man blir trött av sånt här tycker Pixie:
 
Fjant tillsammans med sin vinstsäck :)
 
Hippies syster Alice:
 
Jag och min duktiga lillvovve i ringen
 
Hippie, du och jag äger. Alltid! <3
 

Nyårsafton

Såhär 14 dagar senare...
 
Nyårsafton spenderades med Lovisa, Pixie och Diesel samt en massa mat, cola och extremt otroligt hög musik under 12-slaget då Diesel tycker bättre om hög musik än fyrverkerier. Väldigt bra musik såklart. Och vi hade väldigt roligt :)
 
Jag tycker att det är helt fel att fyrverkerier får säljas flera veckor innan, räcker det inte med att sälja skiten enbart på nyårsafton? För.. Man skulle ju kunna tro att fyrverkerierna borde förlora sin fascination efter nyårsafton (med tanke på att det smälls typ hela december), men icke. Helt otroligt att jag till och med fram till dagens datum, 14 dagar senare (om ni missade inläggets första mening) så har jag hört allt från små smällare till fyrverkerier och explosioner. Alltså EXPLOSIONER. Det är ett nytt år, vi har fattat det nu, till och med den mest korkade människan har fattat det vid det här laget, det räcker nu för fan!
 
Diesel under 12-slaget:
 
 
Och en närbild på min fina stackars vovve:
 

Mitt 2012

Som så många andra tänkte jag härmed göra en liten summering av det gångna året (om jag kan komma ihåg något av det med andra ord):
 
Vad med 2012 var dåligt?
 
Det enda jag kommer ihåg för det är svårt att glömma var i slutet på februari då Diesel blev sjuk. När han blev så sjuk att han knappt  kunde röra sig för att det gjorde så ont och fick äta smärtstillande hela tiden. Och trots alla tester kunde veterinärerna inte hitta felet på honom, men vips, efter 1-2 månader, så blev han frisk av sig själv. Sen fick jag ju reda på att min stackars vovves hjärta har blivit sämre, vilket visserligen var att vänta, men att det kan ge med sig i princip när som helst hade jag inte förväntat mig... Mitt <3-gull
 
Vad med 2012 var bra?
 
Min Novalies Diesel fyllde hela 7 år och min skruttöron-Hippie fyllde 3, mina pojkar <3
 
Lilla Bacon lever fortfarande trots att jag inte vet hur gammal han är. Nackdelen med att köpa marsvin från en djuraffär, men han är fortfarande den bästa födelsedagspresenten någonsin :D
 
Jag badade ute första gången på minst två år, vilket var svinigt kallt, men roligt.
 
Jag betalade handpenning på min alledels egna lägenhet. Att inflyttningen är 2015 förstör inte min lycka för lägenheten kommer vara min, min, min :) Sedan samma dag så firade jag med att köpa mig ett par väldigt dyra, men ack så underbara skor som gör att jag faktiskt inte önskar att sommaren kunde komma snart. Det ni, då är det jäkligt bra skor jag har ska ni veta!
 
Sååå.. Några förväntningar på 2013?
 
Nej, inga alls. Hoppas att året går fort så att man kommer närmare 2015, men med min tur så lär ju det inte hända.. Men men, "den som lever får se".
 

RSS 2.0