På landet med vovvarna

I måndags eftermiddag åkte mamma, pappa och jag med alla vovvar för att hälsa på mormor på landet. Jag och mina vovvar stannade ända till i onsdags och vi hade i alla fall en och en halv dag med väldigt fint väder innan onsdagens ihållande spöregn. Men det blev några vändor ner till sjön även om Hippie var den enda som badade självmant... Sedan höll hundarna sig för det mesta i skuggan då det var så varmt, medans jag lyckades bränna mig lite i solen, men då har jag ju bevis på att jag satt i solen i alla fall..
Bilderna är dock bara från måndagen då jag glömde min laddare hemma :(
 
Mina duktiga vovvar väntar på mig i bilen <3
 
Det är svalare på golvet
 
På väg
 
Ett badkar med vatten är bra grejer
 
Letar efter kottar som jag kastat i
 
Pudel är misstänksam mot bojen
 
Vilket får Diesel att bli misstänksam han med
 
Bada, bada, bada
 
Bada lite mera :)
 

Lite bilder

Här kommer en liten bilduppdatering:
 
Mysigt i fåtöljen
 
Perfekta stället att vila på på baksidan <3
 
Bacon käkar lite gräs
 
Trött Hippie <3
 
Hippie har det mysigt i mitt knä
 
Så här sover Hippie :)
 

Promenad

Igår åkte jag och Hippie för att träffa Elin och Rezzo för en promenad. Fint väder som det var så gäller det att passa på. Rezzo var den av hundarna som tyckte att det var roligast, vet inte om Hippie har växt upp så mycket att han finner Rezzo jobbig istället för rolig eller om det helt enkelt är så att han tycker det är jobbigt för att könsmognadsmässigt så är ju Rezzo faktiskt vuxen.. Men innerst inne så var det nog lite kul för honom.
 
Men det var kul att träffa Elin igen, det var ju ett tag sen och Rezzo är ju typ den enda pudeln jag tycker om, och han var som vanligt sitt charmerande bebis-jag, med tanke på att mentalt sett så är han fortfarande valpig. Vi får helt enkelt göra om det när vi inte har någon tid att passa :)
 
Får se om jag lyckas lägga upp en bild från dagen senare eller de närmsta dagarna..
 
Just nu är Hippie ute på långpromenad med pappa så om man bortser från att han säkert är ledsen över att jag inte är med så är han nog väldigt nöjd med promenaden i sig.

Frisk?

Helt otroligt nog så verkar Diesel i princip frisk, han har visserligen gått och blivit lite bortskämd med blötmat, men han äter sin mat som han ska och utomhus är han sitt vanliga jag. Värmen gör dock att han inte riktigt orkar göra mer än nödvändigt såklart.

Hans mage verkar fortfarande tåla hjärtmedicinen och Diesel är ganska lätt att få i dom, även om jag får bända upp käften 3 gånger om dagen under resten av hans liv.. Men det är det ju värt.

I veckan som kommer får vi antagligen veta svaren på resterande blodprover. Tror dock att allt kommer vara negativt ändå, precis som förra gången han blev sjuk, och då var han ju faktiskt dålig i över en månad innan han blev bättre..

En icke bajsnödig vovve?

Diesel verkar som sagt bättre, han sover i min säng som vanligt nu, men att jag har fått en större säng märks inte så mycket för min del, hundarna tar fortfarande mest plats.. Men att Diesel ligger i min säng är ändå bra, då är han som han brukar.

Det enda konstiga är faktiskt att han inte har bajsat på en och en halv dag, han är liksom inte bajsnödig över huvudtaget och det är så o-Dieselaktigt att det inte finns ord. Herr "Jag Har Alltid Ont I Magen" har inte ont i magen alls och han är inte bajsnödig i allmänhet heller... Men förr eller senare kommer han väl bajsa antar jag och jag ska väl inte klaga egentligen, det är bra att hans mage inte reagerar på hjärtmedicinen ändå, med tanke på hur mycket hans hjärta behöver den.
Han är fortfarande väldigt trött och sover hela tiden, antingen i bia-bädden, på golvet eller på baksidan. Men det får han göra. Mitt hjärtegull är inte ung längre <3

Bättre idag

Diesel har mått bättre idag, han har ätit nästan som han ska (gissar att hjärtmedicinen gör att han inte har någon aptit) och han har varit ute en del och gått och travat normalt. Han verkar fortfarande lite trött och är inte riktigt sig själv, men förhoppningsvis innebär det att han inte kommer behöva någon medicin mot inflammation eller så. Får hålla tummar och tassar att det fortsätter gå åt rätt håll helt enkelt..

Veterinären med Babe igen

Sent i söndags kväll började Diesels hjärta slå jättefort och han mådde allmänt dåligt. Det fortsatt även under gårdagen fast han mådde lite bättre under eftermiddagen innan han självklart blev sämre under kvällen igen.
Så denna dagen har gått till veterinärbesök med stackars Babe som fått utstå lungröntgen, hjärtultraljud och blodprovtagning. Så nu väntar vi på blodprovsvaren, om de hittar något fel där vill säga, och han har fått en ny betablockerarmedicin då hans hjärta verkligen behöver hjälp på traven. Håller tummarna på att hans mage klarar av den annars blir det svårt. Men trots att han inte velat äta sin riktiga mat utan fick blötmat istället (han åt bara 2dl torrfoder igår) så tycker jag ändå att han verkar lite piggare nu. Får hålla tummarna att det håller i sig, men detta var en klar förbättring då jag var inställd på att han inte skulle få komma hem igen...
 
<3I väntrummet <3
 
<3 Vilar i bilen snart på väg hem <3
 

RSS 2.0