"You wanna slap my ass"

Roligt va?
 
Här kommer lite bilder från veckan som gått:
 
Mina myspojkar <3
 
En snöig Diesel på våg till jobbet
 
Vackrast i världen <3
 
"Det här var en bra sovställning"
 
"Eller kanske så här"
 
"Nej, det här blir nog bra"
 
Hos Alma i lördags:
 
Tyke terrar Diesel som vanligt
 
Fina Diesel har det mysigt med Josse :)
 
Godmorgon!

En liten promenad

Förra söndagen passade jag och Diesel på att gå en långpromenad neråt Lövsta. Det var perfekt väder och helt människofritt i skogen, antagligen för att det var så himla halt. Åt Lövsta-hållet var det däremot lite mer folk och det var en del som både gick och åkte skridskor på isen. Själv tycker jag att det är lite sent att börja gå promenader på isen även om Diesel säkert skulle finna det rätt roligt..
 
Det fina vädret under promenaden i skogen
 
En nöjd Diesel rullar sig såklart i snön

"Oh yeah, jag har flyyyt"

I fredags efter jobbet åkte jag och Diesel hem till Lovisa. Kinamat och kladdkaka stod på schemat :) Självklart blev det lite serier och så, men eftersom det var så sent efter jobbet så blev det inte så himla mycket, för vi var så trötta och vi skulle jobba på lördagen också. Vi får helt enkelt ta igen det nästa gång :)
 
Diesel spenderade hela natten i soffan, vilket han aldrig gjort tidigare. Jag vet att han gillar Lovisas soffa, han brukar ligga där när vi tittar på tv, men han brukar alltid ligga i sängen när vi börjar titta på serier.. Jag antar att det var för att stackars Pixie mådde dåligt och att han kände på sig att det var bäst så. Hoppas att hon mår bättre snart :(
 
Min ufo-vovve hos Lovisa; "Är det värt att resa på sig för en sista kisspromenad?"
 
Jag undrar hur han kommer klara kommande vecka. Hans favoritmänniska Fanny har semester, vilket såklart innebär en hel vecka utan att hon jobbar, och Diesel har i princip bestämt sig för att hon alltid jobbar. Så när han kommer till jobbet så skäller och gnäller han på henne för att berätta att han är där. Framför allt de dagar då hon inte jobbar, så det kommer bli svårt för mig att övertyga honom att hon faktiskt inte kommer vara där... Min stackars vovve.. Det kommer bli en tuff vecka för honom <3

"Ta inte diesel från främlingar"

Här kommer lite bilder från dagarna som gått:
 
Hippie känner sig förödmjukad; "Hittade du inget mindre grisöra?"
 
Diesel älskar ju snö och jag tror att han känner på sig att snön snart försvinner..
 
Trött Diesel efter några minuters lekande.. Min vovve är inte ung längre.. <3
 
Min supertrötta vovve <3
 
Ligga ner och äta? Kan man vara latare? <3
 
Lillvovven älskar att sova på den bästa kudden, mysigt <3
 

Snöigt

I lördags åkte jag och Diesel till Alma en sväng för en promenad i det snöiga Nacka. Diesel och Nix njöt av att få springa lösa trots att Tyke envisades med att terrorera Diesel under typ hela promenaden... Att träna inkallning med Tyke var i princip meningslöst då han var allt för upptagen av Diesel, men å andra sidan så gick han ju aldrig långt ifrån oss. Det positiva med att ha en väluppfostrad äldre vovve som även luktar gott för en kåt unghund :P Även om inte Diesel var så förtjust i idén så fick han ändå chansen att träna upp sitt tillrättavisande som han är rätt dålig på, min duktiga vovve.
Trots att det snöade väldigt kladdig snö så var det en skön promenad då vi inte mötte särskilt många förrän på slutet av promenaden.
 
När vi kom hem senare på kvällen däckade Diesel i mammas och pappas säng. Nog för att han har rätt lätt för att däcka efter en händelserik dag, men så däckad har jag nog aldrig sett honom. Han var beyond klubbad säl-stadiet och låg som i koma. Min fina vovve, det är inte lätt att bli utsatt av Tyke en hel eftermiddag och kväll <3 Synd att jag inte hade kameran med, så typiskt, är alltid så, men denna blogg är ändå rätt full av däckade Dieselar hit och dit så jag tror att ni överlever utan ännu en bild :)
 
Diesel med terrorist-Tyke <3

RSS 2.0