Grattis i efterskott, Babe <3

Igår fyllde Diesel år. Tänk att han blivit hela 8 år nu... Hoppas att hans hjärta orkar lite till, vi får ta ett år i taget helt enkelt, min gamlingvovve <3

Ibland så!

Igår var det ju väldigt fint väder ute och altandörren stod därmed öppen typ hela tiden. När jag tittade ut så såg jag detta:
 
 
 
Min fina Hipster
 
 
 
Helt otroligt! De kan komma överrens ibland :)
 

Från Alvik till Hässelby 12/5 2013

Drömhuset vis Stora Essingen <3 Synd att det inte är så mycket tomt bara..
 
Vila i skuggan
 
Pixie och Hippie - så fina
 
Inte så långt kvar nu :)

Fint väder i Akalla

Förra fredagen åkte jag och vovvarna till Husby för att träffa Paola och Baloo. Hon passade även Sune, en dvärgschnauzer, och med det fina vädret bestämde vi att vi skulle gå till vattnet i Akalla.
 
Hippie solar på bussen
 
Diesel överlycklig över vatten
 
Överst: Hippie apporterar pinne Nederst: Min fina Diesel <3
 
"Pinnen är så långt borta"
 
"Snaaart kanske jag når den"
 
"Fick den!"
 
Sune undrar vad Baloo håller på med: "Ska du gräva till Kina eller?"
 
Söta Baloosan :)
 
Sen blev det även lite lek i rastgården, men såna här dagar tar på Diesels krafter.
 
<3

Från jobbet och hem

I tisdags mötte vi Lovisa och Pixie när vi var på väg hem från jobbet, jag och Diesel, så vi passade på att gå hem. Eller ja, det mesta av vägen gick vi i alla fall, fast vi tog bussen två stationer där det är som tråkigast att gå. Men det var trevligt och perfekt väder för en promenad :)
 
Min trötta vovve när vi väntar på bussen <3
 
Och min toktrötta vovve när vi kom hem <3 Det är så synd att han inte orkar så mycket :(

Sommarfrillor

I onsdags var jag ledig så då åkte jag med ippie och Pudel till Svanstippens för att fixa sommarfrillor. De blev jättefina båda två, tack Paola :) Och tack till Svanstippens Hunddagis som låter oss slita på era maskiner fast vi inte borde, jag måste verkligen börja klippa hundarna själv istället, det blir så mycket enklare då, men tack än en gång :)
 
Före och efter-bilder kanske?
 
 
 
 
 
 
:D

Tokerier på Hundöarna

Förra söndagen åkte jag och Hippie till Lovisa för filmkväll och på söndagen bar det iväg till Hundöarna vid Drottningholm för valpträff med Pixies och Honeys valpar. Hippie hittade självklart andra att hänga med, bland annat en tik av pitbullblandning (Hippie gillar kralliga tjejer) och en boxertik. Att bada stod också på schemat såklart :) Sedan blev det promenad från Brommaplan till Alvik där vi åt lunch innan det var dags att åka hem igen.
 
Bilder:
 
Riktigt fint väder var det
 
Snyggingen himself. Han var faktiskt mer vit än grå när vi åkte hit, lovar.
 
Lite skit får man tåla när man har vovve

Långpromenad enligt Diesel

Jag försökte gå en långpromenad med Diesel förra helgen, men enligt honom så innebär långpromenad att han ligger och väntar på att löven ska börja blåsa omkring så han kan jaga dom. Helst ska de ju blåsa mitt framför ansiktet på honom så att han själv slipper anstränga sig...
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0