One step closer


 
:)

Ny mobil

Nu har jag äntligen skaffat mig en ny mobil. Har därför ingen ursäkt till att inte uppdatera bloggen oftare. Håll till godo, mina trogna läsare och fans :)

Film- och seriekväll, rosor i oktober och stackars Diesel

Elaka Pudels fel. Nu är det bara tre små ärr kvar och Disel är mer rädd om sitt face i närheten av Pudel..
 
Senaste film- och serikvällen hos Lovisa innebar sovande hundar. Diesel väljer självklart huvudkudden :)
 
Hippie och hans knäppa sovställningar.. Han sover u gott i alla fall :)
 
Söta Kessie vill mysa lite med Diesel medans Pixie busar i bakgrunden
 
Troligtvis årets sista rosor..

Stackars Pudel

Pudel har inte haft det lätt i några veckor. Han slet ju av en klo under en promenad och det tog ett bra tag innan pulpan läkte med tanke på att det var en klo som han går på hela tiden. Själv har man blivit lite bortskämd när mina hundar "bara" brytit sporren. Det har ju i alla fall inte varit en klo som de går på hela tiden..
 
Hur som helst. Pudel är glad igen nu när hans pulpa ha läkt. Det enda som avslöjar att något har hänt med en av klorna är ju självklart att det saknas en klo på ena framtassen. Vi får väl se om den växer ut som den ska igen sen, men det tar nog ett bra tag till dess.
 
Lite bilder:
 
Omtöcknad liten vovve hos veterinären
 
Ledsen tratthund på jobbet
 
Trött
 
Nyrakad och återställd surbubba i min säng
 
 

28

Det totala antalet dagar som Diesel fått antibiotika mot sin hosta... Han fick sin sista tablett i går kväll, men han har hostat i dag också...
Jag vill inte testa kortison på honom. Han behöver inte skämmas för att han kissar på sig, det räcker med att han har ont i magen..

Blev lite irriterad på veterinären vars enda svar på Diesels magproblem är att han antagligen har någon sorts fodermedelsallergi (berätta något som jag inte redan vet), han tyckte inte att Diesel var för gammal för att göra en allergiutredning, vilket jag tycker, han är ju 8 liksom.
Han äter ju redan ett snällt foder och han kan ju inte äta ett foder som innehåller lamm (typ Hill´s I/D) så jag vet inte. Att "testa sig fram själva" var också en tips. Yeah right, då behöver jag väl ta ledig från jobbet... Jag önskar faktiskt att han hade klåda istället för magont, då hade det varit lite lättare...

Vi får väl se hur det blir...

RSS 2.0