Inte bra. Inte bra alls...

I natt vaknade jag flera gånger av att Diesel hade hosta. Vid halv 5-tiden upptäckte jag att han hade hostat upp blodblandat slem igen och hostan verkade inte vilja ge med sig. Han har hostat blodblandat slem en gång tidigare, men hostan gick över lika fort som den dök upp och han var pigg i övrigt då så det var det. I natt verkar det dock som att hostan inte riktigt ville ge med sig, men nu verkar det ha slutat. Han ligger och sover i fåtöljen som vanligt nu. Vi får se helt enkelt. Mitt hjärtegull <3

Min nalleälskande vovve

 
Hippie kände att han behövde "nalle"sällskap på promenaden i går och envisades med att bära en av sina 3 gosedjurshundar under hela promenaden... Skitgulligt :)

Läge för en uppdatering

Jag måste verkligen ta och skaffa en bättre mobil så att jag kan uppdatera lite oftare..
 
För typ 3 veckor sedan fick alla tre vovvarna följa med till jobbet. Pudel såg inte extra gullig ut så han fick inte vara med på bild..
 
Hippie <3 Diesel :)
 
Knäppa Hippie gillar att sova trångt
 
Typ en vecka senare ser jag dessa muppar i fåtöljen.. Frågan är om de bara har mysigt eller tävlar om vem som står ut längst  för vinnaren får fåtöljen själv..
 
Mys eller tävling?
 
I lördags åkte jag och vovvarna till Lovisa för film- och seriekväll och jag lyckades ta dessa fina kort på pälsklingarna :)
 
Vackra Diesel <3
 
Och fina Hippie också såklart :)
 
Några dagar senare försökte jag ta kort på Hippie när han inte ville gå upp på morgonen. Självklart så ville han inte ligga still när jag lyckades få fram kameran på mobilen..
 
Nyvaken Hippie <3
 
Nästa uppdatering ska inte ta så lång tid, lovar :)

RSS 2.0