Hippie myser med mamma

 

Julen 2014

Nu är julen typ slut och det har varit en jul som så många andra, men ändå så annorlunda... Jag syftar såklart på att denna jul är den första utan Diesel... Min fina vovve, det är helt stört att det snart gått ett helt år... Ett helt år utan dig, mitt hjärtegull ♡ 
 
Hippie och jag jobbade några timmar på julafton. Hippie kände väl inte direkt någon julstämning fast han fick ha sin fluga på sig. Men han hade ju lite ont i magen så det är väl förståeligt. Men blötmat från James Wellbeloved blandat med ris i någon dag till så är han som ny ska ni se :)
 
Pudel var den som var gladast på julafton, han älskar ju att öppna paket och av någon konstig anledning så visste han precis vilka paket som var hans. Och vilka som han minsann tyckte var hans... Typ Hippies julklapp (ett tomtegosedjur), mammas ena julklapp (en blå träfågel) och min ena julklapp (en nattlampa i form av en kanin)... Ibland är han faktiskt lite rolig alltså... 
 
En rätt så okej jul ändå. Om man inte tänker på att detta var den första julen utan Diesel. Den första av många.
♡ God jul min Dieselbabe ♡

Typ God Jul

 

Ont i magen = Ledsen vovve

 

Morgontrött gullvovve

 

Pudel gillar snö

 

Nytt i klädväg

 
 
Eftersom mina strumpor en efter en har gått sönder så var det helt enkelt tid för lite förnyelse både i strump- och tros-väg. Newbody är mitt favoritmärke så det blev självklart rätt så mycket därifrån. Lite pankare, men helnöjd :) 

Så ut och sälj alla idrottsklubbar och skolklasser! 

Ute i 2,5tim= Toktröttis

 
 
Så här spenderade jag och Hippie resten av vår söndag efter morgonens långpromenad. Inte helt illa ändå :) 

Utkörda

 
I söndags morse blev jag och hundarna utkörda från huset då det skulle komma folk och titta på det för eventuell försäljning om typ hundra år. Sååå onödigt enligt mig, men jag har ingen talan för det är inte mitt hus...
Det slutade i alla fall med att vi var ute i typ 2,5 timmar i inte det roligaste vädret och mina jättebraiga skor visade sig inte vara jättebraiga skor då den ena skon började läcka. Jag som trodde att de var gjorda för hundmänniskor, men icke. Lagom till årets hundmässa i Älvsjö så gick de sönder. Köpte dom förra året på Stockholms Hundmässa så nästan precis ett år höll de. Bajsskor.
Men vi såg en katt i alla fall :) Fast det ser inte ut som en katt för min mobilkamera suger...

Smådjursångest och förkylning

Jag måste verkligen sluta titta på smådjursannonserna på blocket.se, blir bara så deppig :(
 
Häromdagen när jag och Hippie var ute på morgonpromenade rusade en svart kanin över gångvägen. Den stannade på en av grannarnas tomt och jag misstänkte att det var deras. Jag har dock inte sett en kanin hos dom tidigare... Men de hade en utebur med en liten inhägnad runt så det var ju inte helt omöjligt. Jag knackade på hos dom för att fråga om det var deras kanin, och om de visste att kaninen gjorde utflykter, men de var inte hemma.
 
I morse såg jag kaninen igen, i inhägnaden den här gången, så det är ju antagligen deras. Men jag förtstår inte varför de inte har något nät eller liknande över inhägnaden. Med tanke på alla katter som finns i området och även rävar som kikar in lite då och då. Och med tanke på att kaninen springer omkring själv ute så finns det ju bilar också och jag har sett hur dessa "vårdbilar" kör på området - som idioter, så den där kaninen kan absolut bli överkörd.
Vill dom att kaninen ska råka ut för något?
 
Jag ska gå förbi dom senare och höra med dom om de behöver kompostgaller att lägga över. Svårare än så är det ju inte.
 
Förkylningen då. Japp, eftersom hela familjen är förkyld så blev jag det med. Jag har jätteont i öronen och huvudet känns som att det är fastkruvat i ett skruvstäd... Nästa gång någon börjar snora här så tar jag och Hippie det viktigaste och sover på soffan hos Lovisa tills det gått över.
 
Jag längtar såååååå mycket till min lägenhet!

Nyfixad - tack Lovisa :-)

 

Dumma

Då har det varit första advent och nu är vi inne i december. Jag har kommit ett steg närmare mitt inflyttningsdatum, även om det fortfarande är en bit kvar. 
Än har det inte kommit någon snö, trots att det varit rejält kallt till och från, men det kommer när det kommer. Jag för min del skulle vara nöjd bara det fryser på så att hundarna inte drar in så mycket, men även det kommer försvinna sen när jag och Hippie flyttar. Det posotiva med att bo i lägenhet - det följer inte mer så mycket skräp in :) 
 
Just det, jag har flera julklappar kvar... I värsta fall så kanske julklapparna blir inköpta efter jul, jag och Lovisa ska ju på Japan-loppis om någon vecka eller så och då måste man ju ha pengar till eventuella fynd :) 
 
Mer om det någon annan gång :) 

RSS 2.0