Hundpromenader 9-10 juli

I tisdags kväll åkte jag och Hippie hem till Lovisa för filmkväll. 
I onsdags begav vi oss på den i princip omöjliga uppgiften; att hitta hundrastgårdar. Efter mycket om och men (typ 4 tim svett) så lyckades vi till slut hitta en liten, men rätt så söt rastgård med berg, gräs och träd som vi stannade en stund i. Hundarna var väldigt nöjda och trötta när vi kom hem igen. Jag också för den delen. 
 
Ett litet badstopp för svalka 
 
Gräsätartajm för fyrbenta
 
Att det ska vara så svårt att ta ett gruppfoto... 
 
I torsdags åkte vi för att besöka ett hundcafé som hade sommarstängt mellan maj-augusti (hur tänkte de där egentligen??), men vi hittade en rastgård i närheten där i alla fall Pixie och Kessie sprang av sig lite. Hippie var alltför upptagen med att äta av det lilla gräs som fanns där för att bry sig om kaoset som uppstår när man börjar kasta pinnar till Pixie :)
 
Full fart
 
Hippie fick något ryck i alla fall :) 
 
Änne ett rätt svårtaget gruppfoto
 
Hippies klo har efter ett återbesök och ännu en dos av Norocarp blivit bättre. Dock fick han ha bandage på sig ibland för att vara på säkra sidan. Men nu så behöver han inte det längre då han helt har slutat bry sig om sin tå. Har inte fått någon riktigt ordentlig titt, men det skulle inte förvåna mig om klon bestämde sig för att aldrig mer växa fram. Det var ju ändå sjätte gången det hände. Stackars klo och stackars tå... 

RSS 2.0