Bastuvarma bussar...

 ...tycker vi är blä. I alla fall om det är slutet på oktober och fortfarande relativt varmt ute...

Pudel busar med mamma

 

Att städa är hårt arbete...

 
Så här trött var Hippie i söndags när jag (och mamma) tokstädade mitt rum eftersom det såg ut som ett bombnedslag eller som om jag precis flyttat in... Flyttkartonger överallt, vilket är lite meningslöst när det är ett halvår kvar tills jag flyttar... Jobbigt var det i alla fall, men nu ser det väldigt fint ut :)

Puppy faaaaaace!

 

Med ett öra på vift

 

När vi väntade på bussen idag

 

Håll fast vid det du tycker om

 

Att städa är hårt arbete...

 

Nallemys

 

Pudel fredagsmyser med mamma

 

Gratis frukost

 
I morse när jag och hundarna var på väg till jobbet så fick jag gratis frukost av Mc Donalds :) En ost- och skinkmacka för att vara exakt. Den var jävligt god faktiskt så tack så mycket. Hundarna tackar också eftersom de fick dela på skinkbiten. Skulle jag kunna få en macka även imorgon kanske? :D
Då jag är en aaaaning emot det här med att ta kort på sin mat och sådär så tog jag helt enkelt en bild på påsen som mackan låg i, enjoy.
 

Busandet fortsätter

 

Bus-Pudel

 

Det enda rätta sättet...

 

Den nya frillan

 Här är en bild på en någorlunda ovillig vovve. Han tyckte inte alls att det var nödvändigt att raka hans öron... Lite dålig bild kanske, men mobilbiler är ju mobilbilder... Får se om jag lyckas ta en bättre snart, jag tycker att han ser ut som en valp igen :)

Öronpälshög

 Rakade Hippies öron i fredags eftermiddag. En otroligt stor hög med päls blev resultatet...

April, april, din dumma sill

I torsdags kväll skrev jag på mitt upplåtelseavtal för min lägenhet. Jag fick även veta mitt inflyttningsdatum...
 
Eftersom jag fokuserade så mycket på månaden så kommer jag inte ihåg exakt datum, men april.
I april får jag flytta. April. APRIL. Det är SEX MÅNADER kvar till april. SEX.
 
Jag trodde att jag skulle få flytta i december, senast mars som värst i alla fall, men nej. APRIL.
 
Jag blir irriterad bara av att tänka på det så det ska jag sluta med. Tills upplåtelseavtalet kommer i brevlådan i alla fall.
 
Peab, jag hatar er.

När det vankas godis...

 

Kaninplaner.... :)

Kaninplaner ja.
 
Har kollat runt på lite ninisar och fastnat för svart/vit japantecknad dvärgvädur. Även om fransk vädur står på min lista så har jag gått och blivit så himla förtjust i just den färgen och teckningen och just den färgen verkar vara rätt så svår, om inte omöjlig, att hitta på en "frasse"....
 
Däremot så verkar jag vara sent ute när det kommer till kaniner jag gillar så det blir nog inte någon kanin förrän till våren/sommaren eller ja, nästa år i alla fall... Men det blir nog bra det med. Jag vill ju inte köpa en kanin som jag inte är hundra procent säker på bara för att ha en, men det är ju lite surt när det inte går som man vill när man äntligen hittat en... Men så är det alltså.
 
Jag tänker i vilket fall ställa mig på kö hos en uppfödare som jag tycker verkar vara väldigt vettig. Fin hemsida har hon också, det är inte ofta man ser det, så det är alltid ett gott tecken.
 
Imorgon kväll är det äntligen dags för ytterligare ett steg framåt när det kommer till att flytta hemifrån. Då får jag även reda på när inflyttningsdatumet blir så det är jättespännande, tänk att jag äntligen flyttar hemifrån snart :) Shit vad länge jag har väntat, men snart så. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge sägs det ju, så det är så jag får tänka gällande mina, numera framtida, kaninplaner :)
 
Och sist, men inte minst så fyller ju Paola år imorgon också :D Jag vet att det är typ 10 minuter kvar till midnatt, men grattis i alla fall, gamling ;P

Still going strong

 
Det är inte bara Hippie som är trött, även hans "nalle" ibland tydligen. Ja, det är ju ett tufft jobb att agera "nalle" till Hippie. Hela 5 år har den ju hängt med och fler år blir det ju. Tänk att Hippie var typ hälften så stor som sin "nalle" när han valde den till just sin (den var ju min från början) typ 8-10 veckor gammal. Stort ska det vara :)
Den skulle dock behöva en sväng i tvättmaskinen, men jag vet inte hur jag skulle kunna övertala Hippie om den saken... 

Öronkli är uppskattat

 
Lite dålig bild kanske, men Hippie äääälskar när Adam kliar honom i örat på kvällarna :) 

Påväg i regnet

 
Så här såg Hippie ut i tisdags när vi var på tunnelbanan påväg till Lovisa. Han hoppades att han skulle få sitta i mitt knä, men eftersom jag hade sur-Pudel där, som för en gångs skull inte morrade på Hippie, så fick min stackars vovve snällt vara på golvet. Hans ledsa min ändrades utan problem med lite godis :D 

Mysigt med bästa Fanny

 
Härom veckan kom Fanny och hälsade på, vilket Hippie tyckte var väääääldigt trevligt :) 

Var är det fina vädret när man behöver det?

Självklart så spöregnade det i tisdags så det blev ingen utflykt till hundöarna, men det kommer väl fler dagar då vädret är på vår sida förhoppningsvis. Mitt favoritväder är i alla fall när marken är frusen, men solen skiner så att det är lagom varmt, men inte för varmt. men den sortens väder blir det ju inte särskilt ofta...
 
Vi roade oss i alla fall med att äta god mat hemma hos henne (som alltid :) ) och hundarna verkade rätt nöjda med att vara inomhus ändå. Inte Pudel då, men han är ju typ aldrig nöjd. Men inomhus var ju bättre än ute i regnet tror jag i alla fall.
 
Nästa gång blir det skräckfilmsmaraton tydligen, ser verkligen fram emot det... :P

Hoppas på fint väder imorn

Imorgon är jag ledig så planen är att möta upp Lovisa och hennes vovvar i Brommaplan för att ta oss till Drottningholm och hundöarna så att alla vovvar får sträcka på benen lite. Till och med Pudel. Självklart så kommer jag på nu att jag glömt hans pinkskydd på jobbet och det han ska ha hemma är spårlöst försvunnet...
Hur som helst så förutsätter morgondagens utflykt att det faktiskt är fint väder om man säger så. Vi får helt enkelt hålla tummarna, även om jag personligen egentligen inte är så förtjust i hundöarna... Men hundarna gillar det ju såkl art så då får man ju offra sig lite...

Just nu så sitter jag, helt otroligt nog, och lyssnar på "Din playlist" på p3 där det faktiskt är K-pop! Än så länge så tycker jag att låtarna har varit bra val så jag är nöjd :D

En långpromenad per dag

Är alltid bra.
 
Jag och Hippie har börjat gå "varvet" på kvällarna då jag inte stänger på jobbet. "Varvet" är helt enkelt en runda som är lite längre och som vi försöker gå rätt fort ibland, men mest är det för att det kändes som att Hippie (och jag) inte fick tillräckligt med motion då vi inte går långpromenader med Lovisa och hennes vovvar så mycket som vi borde för att det ska räcka med det :)
 
Jag har ingen aning om hur långt "varvet" är, det borde jag ta reda på faktiskt, men jag tycker att det är alldeles lagom att gå och det är väldigt skönt att gå på kvällen när det är svalare. Sedan träffar vi inte på så himla många andra hundar heller. Och Hippie sköter dessa hundmöten alldeles utmärkt :)

Dougnut, donut eller...

Kärt barn har många namn. Tydligen.

Mintben kan man aldrig få för många av

 Vi har fått in mintben på jobbet igen vilket Hippie är väldigt glad över.
 
Så glad att han inte ska ha färre än två mintben minsann. Och eftersom han vaktar dom om Pudel är i köket med honom så lägger jag undan dom ibland för att minimera risken av ett tredje världskrig. Eller hundkrig i detta fall.
Detta gör dock att Hippie håller stenkoll på var de är tills han får tillbaka dom, vilket är väldigt gulligt för när han väl får tillbaka dom så slutar det alltid med att jag hittar honom sovandes med dom :)

RSS 2.0