Retail Awards 2015

Den 11/5 var det Retail Awards på Cirkus. Eftersom Féline House var nominerade i kategorin 'Årets butik' så var jag självklart där med chefen och hennes man :) Tyvärr så vann vi inte, men att bli nominerad är ju inte så dåligt det heller. Som måttot verkade vara under galan: "Egentligen är alla här vinnare" (eller var det bara de nominerade som var vinnare?) Kommer inte ihåg exakt, men det sa dom rätt ofta i alla fall. Enligt min mening är det bs eftersom om det verkligen var fallet skulle de inte välja ut en vinnare per kategori och galan skulle vara helt onödig, men vad vet jag? 
 
Hur som helst... Eftersom jag är värdelös på att ta bra foton (mobilkameran är inte heller den bästa, kolla in efterrättsfotot så förstår ni vad jag menar) så har jag bara bilder på vad vi åt under kvällen:
 
Fördrink för finalisterna
 
Fördrink för alla
 
Förrätt:
"Äpple- och citronpicklad torskrygg med kalixlöjrom, bakad äggula, rostat råg och marinerad vit sparris"
 
Varmrätt:
"Pancettalindad hjortytterfilé med tryfferad svampsås. Serveras med ungnsbakad rotselleri, toppad med sötpotatispuré och primörer"
 
Efterrätt:
"Mjölkchokladterrin med mangocréme, pekannötter och färska bär"
 
Varmrätten skulle jag utan tvekan kunna tänka mig att äta igen, den var supergod, till och med svampsåsen och jag gillar inte ens svamp :O

Hippie och hans tycke för små bäddar...

 
Sov över hos mamma och pappa i förra veckan och vaknade till detta :) Supergulligt! 😍

Välkommen hem fluffboll utan namn <3

Jahap, detta inlägg skulle publiceras den 13 maj kl 20.27, men inte ser jag det inte. Är det bara jag som är blind eller har blogg.se fuckat ur? Jag varnar dig blogg.se, en gång till och jag byter bloggportal. Seriöst.
 
10/5
Pappa skjutsade mig till Västerhaninge för att hämta hem denna lilla sötnos. Hon hittades tillsammans med syskon, mamma och en massa andra kaniner övergivna i skogen... 
 
Inte världens bästa bild, men såhär ser hon ut <3 
 
Hon har inte riktigt fått ett namn än, hon kallades för Älva, vilket är jättefint, men det blir ju så svårt för andra att veta vad man menar när man säger namnet. Menar man älva som i det övernaturliga väset eller menar man elva som i nummer elva? Ni fattar :) Så jag ska försöka komma på något bra och har några förslag som jag bollar emellan så vi får se hur det blir :) 
 
Hon och Baby kommer överrens, Baby är den som bestämmer <3 
 
20/5
Här kommer en uppdatering eftersom det faktiskt har gått lite mer än en vecka sedan hon kom hem :)
◇Hon är fortfarande fluffig, men helt tovfri tack vare Lovisa som passade dom när jag följde med upp till mormor i slutet av förra veckan, men jag kunde inte hämta hem dom förrän igår :)
◇Hon och Baby kommer fortfarande överrens, men hon är fortfarande rätt så feg när det kommer till beröring och så.
◇Att ta något från handen är inga som helst problem och ikväll fick jag reda på att hon är en sucker för morot (och att Baby inte alls gillar morot, haha) :D
◇Och hundar är nemas problemas :) 
◇Däremot så är hon fortfarande namnlös, men det lutar åt ett namn som jag kom att tänka på lite mer i slutet av förra veckan, fast det alltid varit en av favoriterna, men den som lever får se (i detta fall läsa) ;)

Fint väder-promenad och städning

Ledig idag vilket betydde att jag kunde sova hur länge som helst! Nästan i alla fall. Jag går ju upp när Hippie går upp och idag vaknade han inte förrän 9.30 :) Jag hade nog inte kunnat sova så mycket längre för det blir jättevarmt i lägenheten när morgonsolen tittar in... Har faktiskt varit tvungen att sova med öppet fönster natten till igår och idag. Jag kan i alla fall skylla på att jag inte är van vid att bo i lägenhet, allt är så himla varmt här, till och med korridorerna... Jaja, pappa ska hjälpa mig att sätta upp både gardiner och rullgardiner, då blir det nog lite bättre :)
 
Jag har fått ner lite mer saker i förrådet, har typ värsta lagret där känns det som och då är inte mitt förråd särskild stort, men det är lagom. Och de flesta lådorna där nere är egentligen saker som jag ska sälja. Måste bara komma till skott och faktiskt sälja sakerna också.. 
Jag testade även min dammsugare idag. Nackdelen när man har så ljusa färger på väggar och golvlister samt mörka färger på klinkergolvet framför den franska balkongen där solen skiner in är ju att damm syns väldigt bra. Dammsugaren funkar perfekt, men jag vet inte varför den heter typ "Ultra Silense" för den är inte tyst i mina öron. Får väl vara tacksam över att jag fick med hela två dammsugarpåsar, en som refan satt i dammsugaren och en extra. Snåla jävlar. 
 
Hippie ligger fortfarande utslagen. Han skiftar lite mellan sängen och golvet, men trött är han helt klart. Han fick vara ensam i lägenheten när jag tog ner lådor till förrådet och efter det tog vi en typ power walk-promenad i det fina vädret. Lite som belöning för att han var så duktig ensam. Vi gick ändå 2,8km, men det kunde egentligen ha blivit längre. Det var bara så himla varmt för honom så det var rätt lagom, man behöver ju inte överdriva :P
 
Lilla Baby verkar trivas, fast hon är lite blyg ibland när man går förbi hennes bur. Då gömmer hon sig bakom tunneln hon fick av Lovisa. I andra sammanhang är hon väldigt modig, hon har tex fått skutta runt lite i sängen och Hippie är hon ju van vid sen hon var pytteliten typ så där är det inga problem :D
 
Pappa ska hjälpa mig att göra en inhägnad av en gammal garderob så att Suki kan komma hem också. Och då kan Baby få det lite större hon med :) Jag trodde att pappa skulle skruva isär den och komma över med den idag, men med tanke på hur mycket klockan är så blir det nog inte så, men men. Han har ju andra saker att göra också :)
 
Yrvaken vovve <3

Hippie VS Minibädden

Att vara Hippie är inte så lätt alla gånger <3

Road trip till Enköping

I lördags efter jobbet följde jag och Hippie med Lovisa till Enköping för att hämta en kanin. Väl där så stannade vi hos Mikaela och hennes pojkvän på fika. Men eftersom de har två katter så tyckte hundarna väl att det var sådär... Pixie brydde sig inte och Kessie var skraj, men samtidigt nyfiken. Hippie? Ja, när han inte låtsades om katterna så var han väldigt lugn och avslappnad, men när den ena katten tittade på honom för länge så tyckte han att det var säkrare i mitt knä. Hippie = 19kg fegis. Nä, men det är faktiskt smart av honom att vara rädd för katter, kattklor är inte att leka med.
 
Finns inget bättre än att spana när man åker bil <3
 
Troligtvis inte den smartaste hunden i säkerhetsbälte... <3
 
Det är något speciellt med att ligga åt fel håll... <3
 
Men han är ju faktiskt mer van med att åka bil sä här :) 

Välkommen hem Fairytails Baby <3

Tinys fina dotter <3
 
Hippie <3 Baby
 
I lördags fick lilla Baby äntligen komma hem! Hon hade egentligen kunnat komma hem förra veckan,  men jag var tvungen och fixa lite plats här hemma först, det är ju fortfarande lite stökigt efter flytten :)
Funderar dock på om hon saknar sitt kaninsällskap, uppvuxen i flock som hon är, men jag vet inte... Som det är nu så har hon ju mig och Hippie i alla fall :)
 
Hippie hittade en bra sovplats när jag fixade åt Baby, min lillvovve <3

RSS 2.0