"Power & Chaos"

Egentligen bara kaos...
 
Det är kaos hemma hos mig. Det har visserligen varit kaos sedan jag flyttade in, men nu är det extra mycket kaos. Att det ska vara så svårt att sätta dörrar på en garderob?! Inga fler garderober från Ikea säger jag bara...
 
Hur som helst så dök faktiskt de nya burarna upp förra fredagen, wiie! Synd bara att allt man ska bygga ihop kräver två personer så burarna är fortfarande i sina lådor :(  Jaja, en eller två veckor till i kaos gör väl ingen skillnad så den som lever får se hur fint det blir när burarna och garderobsdörrarna är fixade :)
 
Det enda som saknas sedan är lite andra förvaringsmöjlighetet i badrummet, två tavlor på väggarna (lagom är bäst) och persienner i fönstren, men allt i sinom tid. Jag kanske kan önska mig hjälp i julklapp, jag önskar mig ju inget annat faktiskt. Eller jo, ett hus mitt ute på landet med inhägnad stor tomt, men dit kommer jag så småningom :)
Diesels vitrinskåp är i alla fall fixat (och dörren på den kunde jag minsann sätta upp själv). Det blev jättefint <3
 
 

Biokaos och ett blått finger

Jag, Alma och Paola skulle för en gångs skull gå på bio i lördags. Det gick ju inte direkt enligt planerna om man säger så... 
 
Det börjar med att jag och Hippie går hem från jobbet då han skulle få vara ensam hemma. Eftersom jag är lite stressad så missar jag en hund som går förbi oss en bit bort, men som Hippie får syn på. Han får värsta utbrottet och drar i kopplet som jag håller på något konstigt sätt, vilket leder till att jag gör illa två av mina fingrar. 
Inställd på att det kommer gå över, fast det gör ont som fan, går vi hem så att jag kan möta Paola vid tunnelbanan. Mycket riktigt så blir mitt ena finger bättre, men det andra blir mer och mer blått och jag kan knappt röra det...
 
Väl vid bion i Söderhallarna så möter vi Alma, men vi är inte där särskilt länge innan en massa poliser helt enkelt slänger ut alla biobesökare och säger att vi får vänta ute tills de säger något annat. Som att man på riktigt skulle stå ute och frysa arslet av en för att man "kanske" ska få komma in igen så vi gick till Burger King och åt. 
 
Sedan så åkte vi hem till Almas föräldrar och såg på Babadook som inte alls var så läskig som jag trodde att den skulle vara, även om jag höll för ögonen några gånger, och slutet ska vi inte ens prata om så jag är lite besviken faktiskt... Men trevligt hade vi och vi fick skjuts tillbaka till mig av Alma vilket var väldigt snällt :)
 
Jag hämtade då Hippie och när Paola gick till sin bil och åkte hem så åkte jag och Hippie till Lovisa. Väl där såg mitt finger ut så här (hihi, rim!):
 
Ett stycke blått finger...
 
Idag gör mitt finger inte lika ont och det är inte lika svullet, men det är ändå inte helt okej än. Lovisas idé om att sätta ihop ringfingret med långfingret med självhäftande hundbandage var faktiskt en riktigt bra idé och det gör att jag inte rör på det onda fingret i onödan :) Och det är inte alla som går omkring med ett lila bandage m tassavtryck på heller, fast nu har jag bytt det till ett blått som jag hade i Hippies "sjukpåse" på jobbet :P
 
Angående bion så var det tydligen "en man som betedde sig misstänksamt" som gjorde att vårt biobesök tog slut innan filmen ens hade börjat, så tack som fan liksom. Tack så jävla mycket... 

<3 Suki på nya äventyr <3

Japp, i morse åkte Suki till sitt nya hem nere i Skåne. Jag kommer sakna henne jättemycket, men jag vet att hon kommer få det bra där nere och det är ändå huvudsaken. Jag önskar att jag hade bott så att jag kunde ha henne kvar, men så är ju tyvärr inte fallet... Lycka till min Kaosprinsessa <3
 
Hur som helst så åker flera av kaninungarna på sina egna äventyr de med. De blir ju 10 veckor på söndag :D Sedan är det bara två finingar som inte har egna hem än; Ichigo och Akiko, båda väldigt trevliga och härliga :)  
Så i går kväll fick de dela på två vegetabiliska igelkottar (väldigt bra till hundar som är känsliga/allergiska mot vissa proteiner). Suki var den enda som uppskattade dom, kaninungarna är även i dag lite fundersamma över den igelkott som Suki lämnade kvar, men de äter nog upp den till slut :) 
 
 Här kommer lite bilder från igår kväll:
 
Suki får klorna klippta
 
Färdigt :)
Mums!
Ibland måste man vila :)
Fina Ichigo (Jordgubbe på japanska) som fortfarande är till salu <3
Ichigo är lite nyfiken, men inte helt övertygad om att igelkotten är ätbar. gullisen!
Fina Toya som åker till sitt nya hem ikväll, lycka till persika (Toya = Persika på japanska) :)
 
Tyvärr så gör inte min mobilkamera dessa gullungar rättvisa, de är mycket finare i verkligheten <3

Den perfekta utkiksplatsen

Rosetta har hittat den perfekta utkiksplatsen, nämligen taket till grävlådan. Den används alltså mest som utkik än som grävlåda för tillfället men men... 
 

Däremot så fick jag dela på tjejerna för ett par dagar sedan då de verkligen började irritera sig på varandra på riktigt. Så Baby har buren för sig själv medan Rosetta har inhägnaden utanför då hon är lite mera framåt än Baby. Jag väntar fortfarande på mina burar som jag på riktigt trodde att jag skulle ha fått vid det här laget så det får helt enkelt vara så här så länge. Inte optimalt, men det funkar då de faktiskt har gått och blivit lugnare och mera nyfikna på mig än tidigare :) 
Rosetta har även blivit lite mer nyfiken på omgivningen för härom kvällen hade jag tydligen glömt att stänga hennes inhägnad och på morgonen så hittade jag henne sittandes vid soffan. Då förstod jag att hon hade haft hela lägenheten för sig själv under natten. Hippie tyckte tydligen att det var helt normalt att hon sprang omkring på natten så ingen hjälp fick jag av honom inte, haha. Viken tur att hon inte gnager på saker och favoritplatsen verkar vara framför den franska balkongen :) 

Omkringskjutsad och bortbjuden

I torsdags åkte jag och Hippie till Svanstippen en sväng då vi skulle ut på road trip med Paola.
Paola passade på att raka Hippies nos så att man ser hans ögon igen, tack Paola :D
 
Ett så otroligt fint foto av min cooling <3 
 
 
Till lunch blev det Subway från Täby Centrum, men alltså, så stressade de var där, och skrek till kunderna för att de själva inte hörde något... Så himla otrevligt och jag förstår inte dom som faktiskt satt där och åt; kunde de ens höra sina egna tankar i kaoset? 
 
På fredagen bar det återigen iväg till Svanstippen då jag och Paola skulle shoppa. Besvikelsen var total när vi inte hittade någonting av intresse ( förutom jeansen jag var ute efter). Totalt slöseri med tid, men men... Hippie fick sitta i bilen så länge, vilket han klarade galant :) 
 
I lördags var vi bortbjudna till Karro och det var väldigt trevligt. Vi hade jättekul och Hippie var jätteduktig som vanligt och var lugn som en filbunke hela kvällen. Däremot tyckte han att det var en bra idé att demonsrera exakt hur hans fisar luktar... inte lika uppskattat om man säger så...  Men tack för att vi fick komma, även om det pga fisarna säkert var sista gången :)
 
Bilder från kvällen (och ja, endast på Hippie): 
 
Utkastad från köket, men ligger ändå så att han syns ifall någon skulle tycka att han är värd en köttbulle...
 
Eller typ hela paketet... Man kan ju drömma i alla fall ;)
 
<3
 
Har det gosigt hos Johanna :)
 
Hon var en klar favorit minsann :) 
 
Gullis <3
 
Jag har en så jäkla cool hund som pallar typ vad som helst <3

Lite Kessie-passning :)

Passade Kessie till igår så nu är vi Kessie-fria igen :) Lite Kessie-passningsbilder: 
 
Kessie la beslag på sängen så jag vaknade till detta varje morgon <3 
 
Kessie <3 Hippie ute på promenad
 
Kessie <3 Hippie på jobbet 
 
Och lite andra bilder från veckan: 
 
Tröttis på tuben 
 
Sovmorgon är alltid uppskattat <3 
 
Hippie med Pixie i bakgrunden 

RSS 2.0