Klassträffen


Författare:
Rona Jaffe
Sidoantal: 353(Bok)
Tryckår: 1985(England)
Handling: "Det "ljuva" femtiotalet var deras årtionde. Då gick de på Radcliffe - ett av USA:s främsta universitet för kvinnor - livliga Annabel, ängsliga Emily, Chris, den fula ankungen och Daphne, skönhetsdrottningen.
 På Harvard gick pojkarna som de förälskade sig i: vackre Max, gåtfulle Alexander, Ken, svärmors dröm, och Richard som valde och vrakade bland flickorna. 
Nu har de sin stora chans attfå allt de drömt om och att sedan leva lyckliga i alla sina dagar. De följde spelets regler - men reglerna ändrades... 
Efter tjugo år kommer de tillbaka för att fira jubileum..."
Omdöme: Trots att de "hemligheter" som kommer fram om de olika huvudpersonerna inte direkt kan räknas som något av de mer chockerande slagen nu på 2000-talet så vill man ändå veta vad som händer dem alla när man får följa dem från 50-70-talet då de kommer tillbaka för en klassträff.
 För egen del så skulle jag aldrig ens fundera över att dyka upp på någon klassträff, framför allt inte när det kommer till de som jag gick i grundskolan med. Jag skulle hellre hoppa från Eiffeltornet. Ärligt talat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0