Bajsdag

Bajsdagen började igår kväll egentligen:
Diesel hade ont i magen sådär precis innan jag skulle lägga mig och efter några promenader gav det visserligen med sig.
Gick upp tidigt eftersom jag skulle till tandläkaren och och hittade Diesel i hallen på övervåningen. Hade inte ens hört honom under natten, hade min dörr typ stängd, men jag hörde inte ett ljud inatt som sa att han var där. Stackars vovve som var kissnödig.
Hann inte äta frukost innan jag åkte till tandläkaren. Åkte därifrån med halva nederkäken + tunga bedövad och kunde inte äta på flera timmar (hur det nu kommer sig att bedövningen alltid är som starkast när man går därifrån och bara halvt under själva besöket..) Sedan så blev jag lite fattigare också..

Diesel har också varit deppig idag. Det kanske bara är en sån dag liksom... Han låg tydligen och sov från att jag åkte till tandläkaren och när jag kom hem därifrån samt ända tills jag skulle åka till jobbet. Men då fick han följa med så han har ändå haft en relativt bra eftermiddag i alla fall för han fick gå en promenad med Fanny :)

Men återigen; bajsdag, bajsdag, bajsdag! Och bajsblogg! Måste ju byta ut bilden på Diesel och Hippie, den är ju rätt gammal nu, Hippie är ju ingen valp längre. Sen måste jag försöka få med lite bilder i inläggen, men det är inte det lättaste när jag inte kan lägga in bilder direkt från mobilen och numer inte ens har internet i mobilen. Damn you Tele2, jag ska sååå byta operatör och skaffa en bättre mobil. Så det så.
 
I´m out

"Bodies do not bounce"

Då är man hemma igen efter en helgtripp till mormor i Norrland.. Träffade grannens katt Malte för första gången och han var såklart hur charmig som helst :) Fick faktiskt någon bra bild på honom fast han inte ville stå still, men jag får se när jag kan slänga upp dom. Annars så har det väl inte hänt något särskilt, men det ska bli skönt att sova i min egen säng i alla fall.

Norrland nästa?

Det verkar som att jag följer med mamma upp till mormor på fredag. Sist jag var där uppe var 2005, samma vecka som Diesel blev 8 veckor <3, så det var ju ett tag sedan faktiskt... Har väl inga planer när det kommer till att göra saker där uppe, det finns ju egentligen inte så mycket att göra.. Förutom att läsa då :) Hade tänkt packa en massa böcker så att jag kommer ikapp med min läsning lite. Kanske en och annan bok som är värd att läsa om också får hänga med. Vi får se helt enkelt :)

"Our dear pilots are so very dead"

Ja, gårdagskvällen hos Lovisa var självklart väldigt roligt. Film, serier och god mat såklart :) Hippie, den jäkla hunden, fick smak för gräddfil och lyckades nästan svulla upp 3dl när vi vände ryggen till. Och när jag lämnade tallriken obevakad försvann även gräddfilen från den, men kycklingen lämnade han kvar.. Ja, Hippie är ett mysterium... Jaja, får väl skaffa en egen gräddfilsbytta till honom nästa gång för nu ligger han och slickar sig om munnen i sömnen. Slår vad om att han drömmer om igår.

I eftermiddags blev det shopping med Paola, även om jag inte köpte något. Paola hittade i alla fall en väldigt fin jacka och det var kul att träffa henne då det var ett tag sen sist :)

My dancing heart is a disco

Vad gör ni 2015? Jag flyttar i alla fall hemifrån då om allt går som planerat med byggandet :D Är superglad!!

En sak till: Håll utkik efter Vällingby Independent i oktober because jag och fina Dieselbabe är med :P

Nu fortsätts det med serier hemma hos Lovisa med Hippie :)

Dissningen noterad

Hippies vattentäta overall från Hurtta kom i måndags, men eftersom jag hade Diesel med mig igår så kunde jag inte prova den på honom förrän idag. Var jättenervös för att den inte skulle passa, men vem är bäst på att beställa overall bara genom att titta på måtten? Jo, jag såklart :D Den satt jättebra och trots att Hippie inte alls såg lika glad ut som hunden på bilden (det var mer en "skjut mig och befria mig från mina plågor"-blick) så tror jag att han kommer tacka mig i vinter :)

"The moon above and the streets below"

Då är det söndag och man spenderade lördagskvällen hos Lovisa :) Det blev självklart jättegod mat och sedan några avsnitt av en japansk serie som var väldigt rolig, på ett brutalt sätt, men ibland så är brutalt bra.
Hade väldigt roligt i alla fall och sista gången jag tittade på klockan var prick 05.00 i morse, vilket betydde att, ja, det var dags att sova lite.
Till frukost blev det prinsessbakelse, det är okej att vara onyttig ibland, och Hippie var så trött när vi åkte hem att han nästan somnade i famnen på mig så han kommer sova gott inatt.

Nu lyssnar jag på musik medans jag väntar på andra avsnittet av "Lost girl" som de visar på TNT klockan 21.

"Even if saving you sends me to heaven"

Då har man varit hos tandläkaren då. Nemas problemas för min del och snabbt gick det också faktiskt. Sedan var det bara att åka hem och vila med hundarna en stund innan jag och Diesel åkte till jobbet.
Diesel har varit sitt nya jag och skällt ut kunderna för det mesta. Vet faktiskt inte vad han fått det ifrån, han kanske borde gå i pension när det gäller att följa med till jobbet...

Imorgon är det också jobb så jag ska lägga mig tidigt ikväll (typ nu alltså), gick faktiskt upp 06.30 imorse, vilket jag inte gjort på väääääääääldigt länge så jag är jäääääääättetröött!!
Och efter jobbet blir det till att åka till Lovisa för film/seriekväll och jättegod mat :)

Åååå vad jobbigt!

Varför ska jag till tandläkaren kl 8 imorgon? Det innebär att jag måste gå upp typ 6.20 = JOBBIGT! Och vad ska jag äta till frukost? Kan typ inte äta frukost så tidigt, men det får bli typ jordgubbskräm för jag kommer inte få äta på flera timmar sen... Jag kommer svälta ihjäl :(

Typ jättesöt, såklart

Idag har jag druckit kokosvatten med smak av persika och mango. Inte min grej måste jag ju säga. Eller, den är rätt okej när den är typ ISKALL, men det finns inte så många kylskåp som verkligen är så iskalla tydligen... Och persika och mango? Var fick de det ifrån? Den smakar absolut inte persika och mango utan något annat som jag inte kan hitta ordet för. Hm.. Nej, inte min grej. Blä.

Annars så tog jag ett jättesött kort på Hippie igår morse. Han sover ju i min säng till och från nu när han är rakad :)
 
För övrigt så har cdon skärpt sig och skickat mina böcker som jag beställde, dock är det en som fortfarande är försenad, men det kan jag leva med. Och med tanke på att en av böckerna visade sig vara enormt mycket billigare än vad jag trodde så är jag mer än nöjd. Så cdon.com, jag är inte arg på er längre. Ni är förlåtna.

RSS 2.0