Valborgshelg hos Lovisa

I fredags åkte Lovisa till hennes mormor och då passade jag hennes kaniner.
Så efter jobbet åkte vi hem och käkade en snabbis, städade och fixade åt marsvinen och packade lite grejer som jag skulle ta med. Efter det var det bara att packa in katterna i sin vagn, för de skulle med denna gång, vilket inte var uppskattat av alla... (jag fick dra fram Olivia från under sängen...), sela Hippie och börja vår resa.
 
Efter mycket om och men kom vi fram och när jag äntligen fått upp vagnen för trapporna (samtidigt som jag förbannade alla hisslösa lägenhetshus...) så kände katterna igen sig och blev ivriga att få hoppa ut och inspektera.
Olivia tyckte självklart att kaninerna var extremt spännande och ville absolut gå runt och hälsa på allihopa. Winnie tyckte däremot att de var lite konstiga, hade en massa ljud för sig och allt så hon höll sig, trots nyfikenheten, på avstånd.
 
Min stoooora tjej 
 
Efter lite husletande på Blocket och Hemnet var det dags för mig att städa och ge alla djuren mat innan jag kunde sätta mig ner igen. Aaaah! Katterna och Hippie tyckte också att de jobbat på för fullt, framför allt Hippie och Olivia, som snarkade i sängen brevid mig.
 
Winnie blev återigen toklös i magen så jag behövde tvätta henne.. Efter det kände hon sig förrådd och höll sig på sin kant. När jag klippte pälsen på rumpan och bakbenen kände hon sig så förnärmad att hon inte ville veta av mig alls. Men hon kanske förlåter mig när hon inser att klippningen räddat henne från flera bad...
 
Ignoreringsnivå 1: "Du finns inte" är härmed intagen 
 
"Måste ni snarka så högt där borta?" 
 
"Att sju små djur kan ha så höga ljud för sig"
 
Snarkelisnark
 
Myspys
 
Det är jobbigt att åka vagn, haha! 
 
Lördagsmorgonen innebar en liten rymmarkaninunge som jag fick fånga upp när katterna fått sin frukost. Efter det var det ett jäkla jobb att valla tillbaka katterna till sovrummet för att få sova några timmar till innan det var dags för mig och Hippie att åka och jobba. 
Efter jobbet bestod kvällen av att räkna nyfödda kaninbebisar samt städning och avslutades med lite K-drama-tittande. 
 
Söndagen bestod även den av jobb... Efter jobbet åkte vi hem till marsvinen för att städa hos dom och se till att de hade allt de behövde. Jag passade även på att duscha när jag ändå var hemma innan vi åkte tillbaka till Lovisa för ännu mer städning och för kissarnas skull. Nu ska vi avsluta kvällen med att strecktitta på en K-drama-serie som är en absolut favorit, nämligen Goblin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0