Regnig helg

I helgen var det så himla dåligt väder, blev jätteirriterad.
Åkte hur som helst med hundarna till Alma i lördags  för en liten sleepover tillsammans med Paola och Baloo. På vägen dit var tunnelbanan självklart fullpackad med människor så jag Diesel fick hjälpa mig att skingra på alla när vi äntligen skulle gå av.

Tack Diesel <3

Hundarna hade självklart jätteroligt och vi med, men det blev självklart mycket duschande på grund av det dåliga vädret... Kinamat, film och godis stod förutom hundpromenader på schemat och roligt hade vi. Det var skönt att komma bort från matte- och naturkunskapspluggandet då det känns som att jag inte kommer klara det trots allt...

På söndagen gick vi på en längre promenad med Baloo, Hippie och Diesel samt Alva och Smilla som Alma var hundvakt till. Det regnade självklart som fan hela den tiden vi var ute vilket inte var så trevligt med tanke på hur blöt man blev. Som tur var hade jag tagit med mig Diesels täcke och Hippie fick låna Nix täcke så ingen av dem blev riktigt dyngsura.

Fundering 1: Nästan varje människa som får reda på vad Hippie är för blandning, eller ja, att han är en blandning av inte bara två raser utan hela sex stycken, verkar undra om han är ett "misstag", alltså att han inte är "medvetet framavlad"... Seriöst, måste hunden vara en blandning av endast två raser för att ses som medvetet framavlad? Man avlar väl ändå på en viss blandning för att man tycker att blandningen resulterar i en bra hund?

Fundering 2: Har exakt alla människor gått och blivit sockerbitar?? Diesel hade sitt täcke på sig när vi åkte till Alma, då det regnade, men nästan alla höll på att "skydda" sina kläder/jackor med diverse de höll i, t.ex. matkassar...
Hallå, man har väl ändå på sig en jacka som tål vatten då det vräker ner som i helgen? Och herregud, regnvatten är för fan rent så det blir inte direkt bestående skador om man råkar nudda en hund med täcke på sig... Skärpning människor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0