Lördagströttis

 

Det är jobbigt att jobba

Trevlig Helg hälsar Pudel

Things i do for fun

 Saknar dig mitt hjärtegull <3

Om Kessie fick bestämma

 Så skulle Hippie aaaaaaalltid vara hennes pojkvän <3

Tokbild

 Såhär går det när man försöker ta en bild på Hippie när han ligger med alla benen i vädret... Inte riktigt det slutresultatet jag var ute efter, men ett väldigt roligt sådant trots allt :)

Hippie-rage

 

Diesel-kopia

En settertik som lämnades till Hundstallet här i dagarna på grund av att ägarna skulle flytta utomlands var så himla lik Diesel att jag knappt trodde mina ögon. Helt otroligt :) 
Jag hade jättegärna tagit henne om jag inte hade någon hund alls. Med tanke på att jag har Hippie och inte tänker kastrera honom, varken kemiskt eller på riktigt. Och sedan ska jag ju snart flytta till en lägenhet.
Som väntat så blev settertiken omplacerad rätt fort så hon fick nog ett bra hem. Tyckte bara så synd om henne att ägarna ville flytta utomlands utan henne. Jag skulle aldrig flytta utomlands utan Hippie, då skulle jag hellre vänta eller i värsta fall ta med honom :)
 
Sedan är jag ju lite rädd för att skaffa en renrasig setter igen. Men det kanske jag kommer över om några år. Så vem vet, någon gång i framtiden, när jag bor i ett litet hus på landet, kanske i de norrländska skogarna, så kommer jag nog ha en rödtott till, om inte en renrasig så åtminstånde en blandras :D 
 

Selfie a la Hippie

 Hippie fick tag på Adams mobil - detta är resultatet <3

Kaninsugen

Jag är väldigt sugen på att skaffa kanin igen. Jääääääättesugen rättare sagt. Det var ett tag sedan jag hade kanin, 2005 för att vara exakt, och även om Löwen är en favoritras så är det Fransk vädur jag har siktet inställt på nu. Jag gillar nämligen vädurarnas breda fina ansikten och långa öron, precis som min första kanin, dvärgväduren Linus. Men tänk dig att kaninen väger 5+ kg istället för bara 2kg. Ännu mer kärlek!
 
Can´t wait to move!
 
Min fina Blue-Berry <3 Tyvärr så har jag ingen bild på fina Linus tillgänglig <3 RIP finingar
 

Naturnära

Härom veckan träffade jag och Hippie en grävling. Eller ja, vi skymtade den då den sprang över gångvägen precis nedanför huset. Så nu har vi inte bara vildsvin som bor i slänten utan även en grävling. Eller varför inte en hel familj?
Jag gillar visserligen naturnära, men det känns som om naturen har kommit lite väl nära... Men snart flyttar vi :)

RSS 2.0