Fina gullivov!

En trött vovve ser ut så här:Diesel fick gå en sväng med Fanny på hennes lunch idag, det var väldigt snällt tyckte både jag och Diesel :)

Ett hål i strumpan

Det hade jag igår kväll, men det var inte där tidigare på dagen...

Funderar på om jag kanske har startat ett krig mot de som säljer "Situation Stockholm" här i centrum.. Jag råkade faktiskt vara 100% ärlig igår och säga att jag inte köper deras tidning, varken det nuvarande numret eller nästa istället för "kanske nästa gång" som jag brukar dra till med bara för att bli av med dom, framför allt eftersom de i 99% av fallen faktiskt är aspackade och jobbiga när de försöker sälja den. Det resulterade i alla fall i att han som frågade mig gick omkring och skrek "Tjejen där inne stödjer inte oss!" precis som en 7-åring som skvallrar för mamma.

Anledningen till att jag inte köper tidningen är:
1. Jag vill inte bidra till deras alkohol (eller nikotin)-beronde, som i sin tur bidrar till att de blir enormt otrevliga och muckar gräl med varandra stup i kvarten för ingenting.
2. En av dessa säljare var väldigt otrevlig mot Diesel och retade honom, och man behöver inte vara expert för att förstå att man inte skaffar kunder genom att beté sig så , inte för att jag skulle ha ändrat åsikt om tidningen om han hade varit trevlig, men jag hade ändå stått ut med honom.
3. Enligt min åsikt så är tidningens rätta plats är i papperskorgen eller pappersåtervinningen om jag ska vara lite "miljömedveten".

Vilken tur att jag har min vakthund med mig för det mesta. Diesel är väldigt skräckinjagande när han själv känner för det, så vi överlever nog, jag och ♥-gull :)

Världens finaste <3


10 sekunder!

Igår kväll åkte jag till Paola för att umgås med henne, Alma och Christina. Det var väldigt roligt och vi tog en massa kort med Christinas nya kamera, men mindre roligt blev det när jag kom hem... Hippie hade ont i magen, den lät jättekonstigt, så det var bara att gå ut en sväng helt enkelt...

Idag var det jättefint väder med sol och allt så jag och mamma tog med oss Diesel på en långpromenad. Synd att jag inte tog några kort, men Diesel var jätteglad i alla fall och det var självklart inte bara vi som hade fått samma idé. Men vi mötte faktiskt inte så många hundar som jag trodde att vi skulle göra, inte för att Diesel har tid för hundar eller människor när vi är ute ♥

Helgen har för övrigt gått jättesnabbt vilket inte är okej, men vad ska man göra åt det? Förhoppningsvis går veckan fort så att det är helg snart igen :)

Morrande och skärsår

Igår fick Pudel och Hippie följa med mig till jobbet då pappa tog med sig Diesel till hans jobb för att han skulle få göra något annat. Hundarna skötte sig utmärkt. Om man bortser från att Pudel självklart spenderade den mesta tiden med att morra på stackars Hippie.. Det tog Pudel runt en timme att äta upp ett grisöra, hela tiden morrandes såklart. Först så ville han bara gömma det lite snyggt i filten, men när han insåg att Hippie såg var han försökte gömma det så skulle han äta upp det istället. Han hade inte ens tid att hälsa på kunderna utan låg där och morråt. Den där hunden delar inte på något. Kunderna hade i alla fall väldigt kul åt hans uppförande, medans Hippie mest var lite ledsen för han fick inte den vanliga uppmärksamheten, rättare sagt, han fick inte tillåtelse av Pudel...

En kund som har hälsat på Hippie flera gånger tidigare trodde att det var Hippie som morrade när det egentligen var Pudel. Jag hade lyft upp honom så att Hippie kunde få lite uppmärksamhet, men Pudel var inte glad. Så Det var nästan som att hon inte trodde att Pudel kunde morra, han var ju "så liten och söt". Folk är verkligen korkade ibland.

Trötta var hundarna i alla fall när dom kom hem. Diesel också för den delen. Han hade fått gå en långpromenad på lunchen runt en sjö så han var nöjd. Det tog kanske fem minuter innan alla tre låg helt däckade och snarkade resten av kvällen.

Ni vet det här med att om man tänker på att man inte ska göra något så blir det förr eller senare att man gör det i alla fall? Japp, jag skar mig igår när jag skulle skära grönsaker med någon skärgrej. Jag läste självklart instruktionerna om den där det bland annat står "skärbladen är väldigt vassa så var försiktig så att du inte skär dig". Akta så att jag inte skär mig, tänker jag gång på gång då och vips så har jag skurit mig i tummen. Jag känner mig lite handikappad idag helt enkelt. Men jag har i alla fall fått tag på ett riktigt plåster än de så kallade sådana vi hade hemma. Helt värdelöst skit från typ Frankrike...

I´m your Humble Bumble, baby

Lyssnar på nrj, fan vilken dålig musik, men det spelar ingen roll vilken kanal man lyssnar på för det är lika illa oavsett. Funderar på total tystnad, men det kan också vara lite jobbigt när man ska jobba i 10 timmar...

Glömde Hippies tröja hemma så han kommer frysa om rumpan idag, men han har ju sin värmereflekterande filt (när han väl använder den) så han klarar sig nog. Ute har han ju sitt vintertäcke då det är snö överallt, men jag är inte riktigt övertygad om att rota fram min vinterjacka, för jag slår vad om att när jag väl fått fram den så kommer allt smälta bort bara för att..

Nu vill Hippie sitta i knät och det är rätt svårt att skriva något då så tjoflöjt på er.


Fryser arslet av mig

Det är riktigt kallt idag. Det kanske är dags att ta fram vinterjackan nu?

"Don´t forget about death"

Tack kanal9play för att ni visar Murdoch Mysteries. Jag tycker faktiskt om den serien även fast jag inte följt den till punkt och pricka samt att det stör mig lite grann att det syns så tydligt att Murdoch har smink på sig (typ kajal och mascara), men men.. Nu väntar jag bara på nästa avsnitt eftersom jag inte behöver passa tvtiden :)

Nu har jag äntligen gått och blivit rödhårig igen, tack vare Paola :) Det var verkligen på tiden och jag är väldigt nöjd, trots att mammas reaktion var: "Det är väldigt rött" så har inte hon någon direkt talan för det är mitt hår :)"Money is heavy"

Att bli nyst i ansiktet av ett barn är aldrig kul. Att bli nyst i ansiktet två gånger av ett extremt ouppfostrat barn och inte kunna säga något om det är ännu värre... Vilken tur att torsdagar är en av mina lediga dagar så att jag får andas ut och inte behöver vara omgiven av idioter för en gångs skull.

Nu ska Diesel få sin lunch innan jag åker till Paola :)

Klick, klick

Att ha svarta byxor på sig när man äger en rödbrun hund är kanske inte direkt det smartaste.. Mina byxben är nu täckta av små strån eller fjun från Diesel eftersom han betett sig lite mer kattaktigt idag och strukit sig mot mina ben till och från. Har även försökt få bort lite tovor från både öron och sidor då hans konstiga "efter kastreringen"- päls tovar sig mycket, mycket lättare än "före kastreringen"-pälsen och lite mer tovfri har jag väl lyckats fä honom. Någorlunda i alla fall.

Hippie ligger och fryser, det ser jag för hans rumpa darrar till och från. Men han får skylla sig själv som ligger på golvet när han har en alldeles ypperlig filt som reflekterar kroppsvärme. Vitsen med den är ju förstås att man måste ligga på den för att det ska fungera, inte brevid den, men men.

Imorgon väntar en sovmorgon. Den är välbehövd måste jag medge och hundarna lär inte säga emot.

Nu ska jag återgå till min bok; "Genevieve - I huvudet på en hund" som är väldigt rolig. I den får man inte bara veta att katter var Guds första försök till att skapa hunden (men han misslyckades totalt) utan även att den riktiga anledningen till att det smakar dinosaurie... Mycket läsvärd :)

Wanted

Lägenhet (Drömmen hade ju varit typ gård, men man måste ju vara lite realistisk ibland) med plats för två knäppa hundar och en lika knäpp människa (moi såklart) nästan var som helst (jag är inte särskilt petig). Ungefär som när jag ska växla mynt till sedlar: "Vad som helst utom mynt". Jag tror faktiskt att jag börjar bli känd som "Vad som helst utom.."- tjejen, hehe.

Nu får man hålla tummarna på att det blir en någorlunda lugn måndag. Har faktikt en otroligt nöjd Diesel här, men klockan har ju inte blivit så mycket än så jag får väl se när nöjdheten försvinner, det brukar väl vara runt lunch.. :)

"And all that jazz!"

Idag har jag varit ledig. Väldigt skönt ska ni veta, men egentligen så borde jag sova nu om jag ska orka jobba imorgon. Jag kommer så ångra mig imorgon, men jag känner helt enkelt inte för att sova än.

Hundarna har haft en lugn och skön dag idag. Vädret var inte så roligt. Först regn, sedan blötsnö och när jag skulle ta ut hundarna för sista promenaden för någon timma sedan höll jag på att slå ihjäl mig på den tokhala mattan på farstukvisten... Men jag måste ändå säga att jag tycker bättre om halka än regn och blötsnö så jag är rätt nöjd. Hoppas bara att det håller i sig imorgon...

Sitter och lyssnar på Hippie när han sover. Han låter nästan som att han gnäller, men han andas bara högt... Men det stör mig inte, jag tycker nästan att det är svårare att sova utan en hund som andas högt (eller snarkar) eller utan ett marsvin som springer omkring och äter hö hela natten :)

Barn med hjärtan av guld..

..sjunker som stenar i vattnet, men i himlen flyger de högst av alla änglar...

Hade tid att se "Kronjuvelerna" på svtplay nu ikväll och jag blev förvånad över att jag faktiskt tycker att det är en okej film. Den var rätt spännande och hade sina roliga ställen. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att se den igen, otroligt nog.

Idag har jag städat mitt rum lite. Inte för att det är någon annan än jag som faktiskt lägger märke till skillnaden, men det är ju ändå mitt rum och ingen annans... Men jag vill flytta hemifrån. Det hade absolut varit det bästa av allt...

Imorgon börjar jag jobba igen efter några dagars ledighet. Det blir mycket nu i januari, men det är jag beredd på. Det kommer att gå alldeles utmärkt och förhoppningsvis har jag torsdagar samt helgerna ledigt :)

Utställning 7/1 Husdjursmässan Kista

Jag är väldigt stolt över min Hipster som skötte sig alldeles utmärkt under bedömningen trots löptikar som resulterade i lite för mycket nosande i golvet. Vi fick komma tillbaka till finalen, men åkte tyvärr ut bland de 4 första av de 15 i klassen så det blev ingen placering alls för vår del. Lite synd, men så kan det gå ibland och jag är nöjd med Hippie ändå, mitt coola lill♥.

Och grattis till Pixie och Steffi som vann sina klasser samt Fjant som kom 4:a i sin klass! Och sedan så får man ju inte glömma Lovisa som fyllde år denna dag. Grattis än en gång :)

Vet inte om det bara var jag som tyckte att förra årets utställning på Kistamässan var mycket bättre. För det första så var vi inte ens i hallarna utan utamför hall b, vilket innebar att vi hade dörrar på ena sidan, ett heliumballongstånd på kortsidan samt ett café på andra sidan. Behöver jag nämna att det var trångt och förjävligt med barnvagnar och människor som skulle fram och tillbaka och hur många ballonger var det egentligen som small?? Vilken tur att det inte fanns någon hund som var skotträdd. Helt otroligt att Blandis betalat för att få en plats på mässan och så får vi inte ens vara i hallarna. Om samma sak händer nästa år kommer jag troligtvis att åka hem igen. Och nog för att blandrasutställningar inte är lika formella som renrasutställningar, men att ena domaren i princip var klädd i sin pyjamas kommer jag nog aldrig att förstå...

Då jag var för lat för att orka ta fram min kamera så får vi vänta tills Lovisa fixat bilderna innan det kan dyka upp någon bild här. Men den som väntar på något gott ni vet :)

Och tack till Paola som rakade Hippie (han är ascool n ska ni veta) samt Lovisa som tog bort pälsen i öronen :D

Snart smäller det

Inte smäller som på idiotiska nyårsafton, men som i utställningen på Husdjursmässan. Det är ju snart lördag!! Öronen är fixade så det är bara klippningen samt lite packande att göra innan Hippie och jag är redo för en rolig utställningsdag. Jag måste komma på vad jag ska ha för kläder också, men det är ju två dagar kvar...

Bajsmobil

Nej, om man är tjugofem min sen så förtjänar man inte ett hej..                                                                                                 Måste så skaffa en ny mobil, den här är idiotisk, precis som sL.      

RSS 2.0