Mitt hjärta har blivit 5!

Igår fyllde Dieselbabe 5 år <3


Man blir så glad när man hittar det man söker

Åkte ända bort till Kungens Kurva och Sea Hund och Katt idag för att leta efter en sele till Hippie som jag inte hittar någon annanstans. Ellie och Ester har sådana selar och Diesel hade en i rött när han var liten. Självklart var han en bitig valp så han bet ju sönder den...


Hippie


i sin fina sele

Hur som helst; det var första gången jag var där och de hade verkligen en massa roliga olika saker. Bland annat en massa fina selar och halsband som jag självklart inte kunde låta bli att dregla efter...
Hittade faktiskt selen till Hippie och den satt som guten på honom. 169 kr för storleken M-L, prisvärt eller vad?
Han själv är väl måttligt förtjust i den, men den är fleecefodrad och jättebra så det får han leva med, den lilla knäppisen :)

Och förra veckan så hittade jag ett jättefint halsband till Diesel från Rogz som jag gått och suktat efter länge. Man blir verkligen glad när man hittar det man söker =)


Diesel


med halsbandet på


och av <3

Imorgom är det butiken hela dagen som gäller, ska fortsätta med mitt projektarbete så att det blir klart någon gång hade jag tänkt..

"Vad var det jag skulle göra? Just det, hundsnor"

Första veckan av praktiken på Svanstippens Hunddagis i Täby avklarad.
Vi har verkligen haft jättekul och helt underbart väder. Efter två dagar hade jag redan bränt mig ordentligt, men det är sådant som händer.

Och tänk att jag åkte hem fortfarande med vintertankar, inte ett enda linne tog jag med mig, allt är på skolan. Som tur var hittade jag ett par shorts hemma, men jag fick köpa ett par nya gympaskor eftersom mina alla mina skor var kvar på skolan då de inte fick plats i min väska...

Jag och Paola har även haft superkul på vägen hem, jag skriver bara: "Tokioooo Hoteeeel"

Denna vecka har vi lärt oss att hundsnor hjälper vid myggbett och om man bränt sig på brännässlor. Jag har även sett 3 stycken röda settrar där borta, varav en heter Levis, vilket är rätt kul om man tänker på att Diesel heter just Diesel. Såååååå fina allihopa! Jag måste verkligen skaffa fler settrar!


Leo


Baloosan


Zigge

 
Heikki


Sigge och Zigge


Leo


Morris och Panda


Hipster


Hippie och Baloo
Pretty


Lumi


Lumi


Hippies mat


Pontus


Kisspaus i rastgården


Tassavtryck i vattenskålen


Tax!

Jobbade i butiken igår tillsammans med Hippie. Han hade dock lite svårt att koppla av i värmen. Jag måste verkligen ta och raka ner honom igen, det är så synd om honom...

In i butiken kom bland annat en tjej som skulle hämta sin första hundvalp, en taxhane. Hon kom förbi med honom senare också och jag fick hålla! Han var sååååååååååååååååååååååååååååå söt! Som en liten black and tan färgad korv. Hoppas verkligen att min blogg kommer vara till nytta för henne :)
Hippie blev lite ledsen för att han inte fick hälsa, men det var redan så mycket för valpen så det räckte och blev över, de kanske kan hälsa när valpen blivit lite äldre.

Det blev ingen filmkväll hemma hos mig, men jag, pappa och Adam så på Watchmen i alla fall. Jag är såå glad över att jag inte såg den filmen på bio - inte värt det, men å andra sidan så såg jag ju faktiskt inte början...

Take a last good look around..

Idag åkte jag och Hippie hem från skolan för den sista praktiken. Sedan är det bara 2 veckor kvar tills vi slutar vår utbildning. Det var alltså sista gången vi åkte tåg, vilket faktiskt kändes lite konstigt, så jag kände mig tvungen att påminna Hippie om att titta sig omkring en sista gång...


På Stockholmståget

Diesel blev självklart superglad när vi kom hem, och nu när Amanda är hos mormor och morfar med Woody så är det tyyyst och skööönt här hemma. Diesel och Hippie har busat som bara den och nu ligger de helt däckade på det svala golvet.

Imorgon är det jobb i butiken som gäller, ska försöka få några fler enkäter till projektarbetet ifyllda, men vi får väl se hur bra det kommer gå... Sedan är det filmkväll hemma hos mig med Alma och Paola, det gillar vi :)

Vad har hänt sen sist?

Jag är sååå himla dålig på att uppdatera, men det är inte lätt när man inte har tillgång till internet hela tiden...

Sen jag och Hippie kom tillbaka till skolan efter påsklovet så har vi haft en mängd grillkvällar, någon enstaka tacokväll och ännu fler filmkvällar. Det har verkligen varit superkul!

Vi har också haft föreläsningar från LRF Konsult, Swedbank, bygg-Peter, Sophie Ericson från Häst & Hälsa samt från Studiefrämjandet.

Vi har även tränat agility, rallylydnad och freestyle vilket har varit jättekul.

Hippie och jag har även fått chansen att lära känna en 5-årig grandis-tik som heter Mistral och numer är det labben Lukas som bor tillsammans med Josefin :)


På väg till skolan


Så här klantig är jag ibland


En av många grillkvällar


Superhärliga Mistral och jag


Lucas the Labbe


Bus med Ester


En trött Hips

RSS 2.0