Bortbjuden på middag och en natt utan Hippie

I lördags var jag och Paola bortbjudna på middag med hennes jobbarkompisar så på eftermiddagen lämnade jag Hippie hos Lovisa innan vi åkte vidare. 
 
Simba somnade i mitt knä på vägen dit: 
 
Det var jättetrevligt och maten var jättegod :D Jag fick även träffa Tindra för första gången, Karros mellanpudelvalp. Hon var jättesöt, men nej, pudel är inget för mig. 
 
Hippie fick sova över hos Lovisa då söndagsplanen var att åka till Hundön. Så det var lite tomt hemma utan honom <3 Men katterna blev glada när jag kom hem, likaså marsvinen :) Jag passade på att dra igång katterna med laserpekaren (typ 00.30, haha) då Hippie blir helt skogstokig om jag tar fram den när han är hemma. Så katterna fick sig ett rejält motionspass nu när inte Hippie var hemma. 
 
På söndagen blev det ingen Hundö så jag passade på att städa hos marsvinen innan jag åkte över till Lovisa för film- och seriekväll. Hippie var superglad att se mig såklart <3 Han hade tydligen sovit i hallen i hopp om att jag skulle ha kommit dit inatt, min lillvovve <3 
 
<3 Kessie älskar mig <3 

Har visst kommit av mig lite...

Hej mina miljontals bloggläsare! 
 
Va!? Inga miljontals läsare? Inte ens tusen eller hundra!? 50 då? Nehepp.. 
Bara 8 stycken alltså :O  
Oh well, whatever, nevermind..
 
Hej mina 8 läsare! 
 
Har ni saknat mig? Jag har visst kommit av mig lite när det gäller bloggandet... Så jag tänkte köra en liten sammanfattning om vad som hänt sen sist:
 
  • Jag har anmält mina fina kattflickor till en utställning som Birka Kattklubb håller i november! Lovisa ska ju också ställa ut Illumi såklart :D Spänningen var olidlig i väntan på färgproverna till våra burskynken som vi ska beställa, men besvikelsen när de kom var total... Det var inte alls de färger vi tänkt oss och då valde vi helt olika färger till och med. Hmm.. Och att hålla på med kattutställning är IIIIINTE gratis alltså.. Framför allt inte om man har två.. :/ Men jag hoppas att det kommer bli roligt, om inte så har vi i alla fall testat liksom (och jag har ett dubbelt burskynke att sälja) ;) 
 
  • Det tog en vecka (och en ommöblering) för Winnie att förstå hur hon också kommer upp till mössen och på våningsburen.. Dock är hon inte lika smidig så man hör vem som är uppe på våningsburen om man säger så, haha. Så nu har jag två katter som håller koll på mössens minsta rörelser ;P 
 
  • Just nu så passar jag Kessie som höglöper. Hippie reagerar ju inte alls efter kastreringen, men det hindrar inte Kessie från att försöka köra upp rumpan i ansiktet på honom i alla fall. När inte det funkar så försöker hon göra likadant med stackars Winnie som inte fattar ett smack. Det har resulterat i att Winnie flyr varje gång Kessie närmar sig henne med rumpan i vädret, haha. Yes, jag är lättroad, deal with it! 
 
  • Jag har blivit kär! I en sjukt trevlig kaninunge som heter FairyTails Juno <3 Denna gullrumpa (som jag kallar honom) gillar mig också för han kan inte låta bli att pussa på mig när jag håller i honom, vilket påminner mig sjukt mycket om fina Tiny.. R.I.P Tiny <3 
Inte världens bästa bild, men det är inte lätt att ta kort samtidigt som man håller i en pussgurka <3 
 
  • Grisarna (marsvinen alltså) mår bra de med, gammelgubben Glenn är lika pigg som förut <3 De får turas om, tjejerna för sig och killarna för sig, att vara ute på golvet och springa omkring varannan dag ungefär så att de får tillräckligt med motion utanför burarna :) Det är väldigt uppskattat och roligt att se hur nyfikna alla har blivit. De sitter inte bara stilla under sitt lilla "skydd" utan vågar ta sig friheten att springa runt och utforska lite :D 

Hundön en lördag kväll

Igår kväl efter jobbet så mötte jag upp Lovisa i Brommaplan för att åka till Hundön :) 
Hon lånar sina föräldrars bil då hon är hundvakt, och då blir det ju lite lättare att ta sig dit ;) 
 
Lite bilder från kvällen: 
 
Pixie spanar 
 
Honey fick tokryck 
 
Buuuus! 
 
Halvbrorsrumpor ;) 
 
Glada Chewie
 
Ingen bra kvalitet på bilderna tyvärr, men mobilkameran hann inte med farten som hundarna hade ;P 

RSS 2.0