Jag hatar dessa flugor

V. 35

På måndagsmorgonen kom Josefin och Jannike tillbaka med Snäckan och Alfons. Gissa om de hade saknat varandra!  På förmiddagen hade vi lite teori och sedan även lite träning. Vi fick gå förbi goddis påmarken som hundarna inte fick röra och man fick inte hålla emot i kopplet utan man skulle använda sig av rösten, men det gick ju inte så himla bra för mig. Jag fuskkade faktiskt för annars skulle Hippie ätit upp rubbet. Det var ju korv och allt möjligt där så det var ju som att sätta ett barn i en godisaffär... Sedan tränade vi "stanna kvar" och set gick superbra fast jag aldrig tränat det innan med Hippie.
På eftermiddagen fortsatte vi med targetövningen och Hippie gör hela tiden framsteg. Har som mål att han ska gå med nosen tryckt mot min handflata tills jag säger att han kan släppa, men det funkar däremot inte hundra, men han följer min hand utan problem i alla fall.

På tisdagen började vi med apportträning med hjälp av klicker också, men Hippie spelade lite trög. Lyckades i alla fall få honom att nästan plocka upp en boll som han gillar. Lite träning till bara så sätter vi det. Ska testa apportträning med Diesel sedan, han tycker ju inte om att apportera, men det kan vi nog ändra på.
Försökte också träna lite inkallning tillsammans med Josefin och Snäckan, men det lyckades inte så bra då de hade stöd av varandra och bara ville leka.
På natten fick Hippie för sig att vakta som en tok och vi fick inte tyst på honom. Snacka om att alla var trötta när vi skulle gå upp vid 6:00. Knäppa fega lilla vovve jag har..

Onsdagar är najs för då ha vi sovmorgon. Vi tränade både target och apportering idag och det gick superbra! Hippie tog bollen och lämnade den i princip till mig. Skitduktig!
Natten stördes endast av ett vaktskall från Hippies sida, vilket var tur då jag var megatrött.


Söta Hippie med ett ben

Tränade "stanna kvar" samt ligg under gång i princip hela torsdagsförmiddagen. "Stanna kvar" gick såklart skitbra, men ligg under gång, det var en helt annan 5:a det. Hippie har nämligen glömt bort att han faktiskt kan kommandot "ligg", men det kommer nog tillbaka snart.
På kvällen försökte vi träna inkallning, target samt apport, men hundarna var inte så samarbetsvilliga så det blev inget längre träningspass. Sedan kom Ida-Maria med Dexer så de fick leka i trädgården och de hade verkligen kul tillsammans.
Inte ett enda vaktskall från Hippies sida den här natten, tur för honom säger jag bara, annars hade han fått sova i badrummet. Nej, självklart inte, men snudd på.

 
Ett hjärta jag hittade i Hippies foder - saknar dig Diesel <3


Hippie, Snäckan och Alfons längst fram


Hippie och Snäckan


Hippie, Alfons och Snäckan leker


Dexer, Hippie och Snäckan


Hippie och Dexer


Dexer och Hippie


Man blir törstig av att leka säger Dexer


Söta Alfons


Söta Hippie


Underbara lilla Dexer kommer växa upp till en riktig snygging eller hur?


Fina Hips

Denna fredag spenderade vi med att miljöberika i hundstallarna. Det är ju rätt tråkigt för dem att vara där annars. Det blev vi i princip färdiga med också så de hundar som ska spendera en del tid  i den vi berikade ska testa den på måndag. Det vill säga Hippie, Snäckan, Alfons och lilla Dexer! Vi började också prata om inkallning och under helgen ska jag göra en liten rolig kom-övning med Hippie.
Fick skjuds till reftele av Jannike så jag kunde handla lite mat inför helgen. Sedan promenerade jag och Hippie heeela vägen tillbaka till skolan. Men det gick perfa då jag hann prata med både alma och Paola på vägen. Att Hippie skällde ut en brevlåda och några vägskyltar berättar jag bara såhär i förbifarten. Hur som helst så hann vi precis tillbaka innan det började spöregna som bara den. Vadå timing liksom, haha.

Helgen spenderar vi i princip sovandes, men lite städning och träning kommer det också bli.

När jag kommer tillbaka efter praktiken kommer jag ha en mängd flugfångare med mig. Dessa flugor är onormala och bör utrotas så det är mitt framtida mål. Inte för att jag har något emot flugor annars, men dessa ska av någon konstig anledning alltid sätta sig på en och surra i öronen på en och en massa skit. Det gör mig enormt irriterad så de ska utrotas. Vi får väl se hur det går.
 
I övrigt tycker jag att Hippie är superduktig som inte längre tycker att kossorna äör läskiga när de går förbi vårat hus på morgonen och eftermiddagen.

En händelserik första vecka

V. 34

På måndagen väckte Hippie och Snäckan mig och Josefin redan vid 7-tiden så jag tog ut båda två. Det var jätteskönt att kunna gå och lägga sig igen fter det då vi inte började förrän 11:30.
Vid 10-tiden kom Jannike med sin sofitis Alfons. Hon skulle också bo med oss. Hundarna spenderade förmiddagen med att bekanta sig och så.
Under uppropet fick hundarna stanna "hemma" och det var väl lika bra då Hippie fortfarande behöver ensamtränas.
Efter uppropet var det lunch och efter det hämtade vi hundarna och de fick följa med till vår nya lektionssal där vi ska spendera höstterminen. När vi gjorde praktiska moment utan hundar så fick Snäckan och Hippie sitta i en av hundgårdarna, vilket inte direkt var någon hit, men det fungerade rätt bra ändå.


Hippie tittar fram


Det är ansträngande med träning

På tisdagen steg vi upp klockan 6:00 för att hinna äta frukost innan lektionen började vid 8:00. Det tog emot rejält då snäckan spenderat halva natten med att spy...
Vi tränade kontaktövningar med hundarna hela förmiddagen och sedan fick vi ledigt resten av dagen vilket var skönt för Hippie.
Då jag och Josefin inte lyckats speciellt med kontaktövningarna på lektionen så tränade vi lite senare på kvällen. Det gick verkligen jättebra och nu tar Hippie ögonkontakt med mig mycket oftare.
Senare på kvällen fick Hippie, Snäckan och Alfons leka med dalmatiner- och pointerblandningen Prilla i rastgården. De hade rätt roligt ända tills Prilla blev sur på Hippie av någon , för mig, okänd anledning. Då ville inte han vara med längre utan satt och tryckte vid mig resten av tiden. 


En trött Hippiedipp


Och en halvtrött Snäckan


Hippie leker med Alfons och Snäckan på vår lilla tomt


Hippie på språng


När Josefin och Jannike är ute ser det ut så här hos oss

På onsdagen hade vi sovmorgon och resten av dagen tränade vi target med hjälp av klicker. Hippie fattade vad han skulle göra nästan till 100% vilket var jätteroligt. Nu börjar det komma fram att han har några smarta raser i sin lilla coctailblandning. 
Hippie fick leka med den underbart söta rottisvalpen Dexer som är 13 veckor gammal. De hade verkligen jätteroligt ihop och det ska bli kul att se hur Hippie ser på Dexer när han väger 50 kg, haha. 


Snäckan bet sönder en av Hippies pipleksaker

På torsdagens schema stod hundträning från 8:00 till 15:00. På förmiddagen pratade vi bland annat om rätt belöning till sin hund. Sedan pratade vi också om vad en hund är för något. Vi tränade också på att hundarna skulle gå fint i koppel utan att man själv skulle rycka eller dra i kopplet utan bara locka med rösten. Det gick jättebra och Hippie var jätteduktig, men till slut vägrade han fortsätta då han blev trött och det var rätt varmt ute. 
På eftermiddagen tränade vi target med klicker igen och Hippie vet exakt vad han ska göra för att han ska få ett klick och en godis. Så duktig är han, det lilla monstret.
Senare på eftermiddagen åkte Josefin och Jannike hem då vi var lediga på fredagen. Då var jag och Hippie i princip helt ensamma.

Fredagseftermiddagen och kvällen spenderades tillsammans med matildorna i andra halvan av huset. Vi käkade Tacos och Hippie fick träffa deras hundar Ellie och Ester. Snacka om att Hippie var trött och däckade så fort de hade gått till sig igen.

Lördagen och söndagen spenderade jag och Hippie med att inte göra någonting typ. Vi tog det bara lugnt och vilade ut oss till kommande vecka. Det är ju rätt tufft för Hippie som inte är van vid denna typ av intensiva träningen.


Hippie sträcker på sig som en riktig katt


Söta Hippie sitter i vardagsrummet


Hippie filosoferar


En riktigt trött Hippie


En riktigt trött Hippie i närbild


Bye bye Babe

V. 33

Lördagen den 15 augusti bar det av till Stora Segerstad. Det var bara att packa som satan och säga hej så till Diesel innan det bar av. Fick som tur med min cykel också så jag slipper gå till Reftele om jag ska handla. 

Det var enormt svårt för mig att säga hej då till Diesel utan att börja böla så det blev mest en massa kramar och pussar till min Babe <3


Min älskade Babe i hans fina scarf

Resan till Stora Segerstad med Hippie gick jättebra. Han sov vid mina fötter på golvet och ibland hoppade han upp i mitt knä för att titta efter vart vi var på väg. Jättedukitg var han och vi stannade inte förrän i Linköping så att Hippie kunde få kissa och dricka samt käkade på McDonalds. Hippie kissade på en parkerad bil innan jag hann stoppa honom (oops) och han kunde absolut inte slita sig från alla kråkor som cirkulerade utomhusdelen. Det var nästan lite skräckfilmsaktigt faktiskt. 
När jag hämtade ut pengar trodde Hippie att jag skulle försvinna, han var ätteorolig och kunde knappt vänta tills jag hade satt mig i bilen igen. 


Sleeping Hippiestyle

Till slut kom vi fram till Stora Segerstad. Packade in allt i det rätt stora huset jag ska dela med 3 andra tjejer och sedan bar det av till den minimala staden Reftele för att handla lite framtida frukost. Självklart så har deras enda mataffär (Tempo) sjuka öppettider och stänger redan klockan 16:00 på helgerna så vi chansade och åkte till Gislaved för att förhoppningsvis hitta en mataffär som var öppen. Som tur var hittade vi Lidl som inte stängde förrän 18:30 så Hippie fick stanna i bilen då det endå regnade och jag skulle se bilen från affären. Han blev superledsen, men vi skyndade oss och var tillbaka på kanske 10 minuter. Det verkade som om Hippie inte skulle släppa mig någonsin igen då. Han hoppade rätt upp i famnen på mig så fort jag öppnade dörren. Knäppisen. 

Fick reda på att Diesel hade ställt sig i köket/vardagsrummet och ylat i nästan 5 minuter efter mig när jag och Hippie åkt. Stackars min Babe förstod att jag skulle vara borta en längre tid... Då blev jag jätteledsen...

Väl tillbaka igen var jag och Hippie helt ensamma och tack gode gud så vaktade han inte under kvällen. Då hade jag dött. 


Utsikten från rummet

På söndagseftermiddagen kom Josefin med Snäckan och det märktes på en gång att hon och Hippie skulle bli bra kompisar.   


Snäckan


Hippie


Mycket har gjorts, men mycket ska fortfarande göras

Igår, onsdag, fixade jag äntligen ett nytt ID-kort. Mitt gick ut i maj, vilket i och för sig inte är såå himla länge sedan, men det är ju bra om jag har ett ID-kort som gäller, så jag verkligen kan intyga att jag är jag... Hur som helst så behövde jag fotas innan, det gick på 265 kronor och jag ser ut som ett UFO, seriöst. Sedan kostar själva ID-kortet 400 kronor, rena rånet för en liten plastbit med min namnteckning på...
Jag köpte en ny sele till Hippie på Féline House i Vällingby. En jättefin svart med reflextråd runt hela blev det. Han är skitsöt i den och reflexer är rätt bra om man ska vara på landet i ett år, jag vill ju att han ska leva länge, länge om man säger så. På kvällen började jag så smått packa allt jag ska ha med mig ner till Stora Segerstad, eller ja, lägga fram sakerna är väl mer passande. Jag började med alla saker som jag inte har någon direkt användning för förrän jag är där borta, typ sängkläder och diverse.

Idag, torsdag, shoppade jag en ny ryggsäck och en ny liten väska som matchar varandra och är både fina och praktiska, dessa hittade jag på Stadium. Sedan hittade jag också ett par nya Gore Tex skor samt walkingskor på rean på intersport för i princip ingenting. Skitbra eller vad? 

Jag lämnade Bacon, marsvinet, hos Lovisa ikväll också. Hon ska ta hand om honom medans jag är borta. Tack så jättemycket, Lovisa! Det betyder jättemycket för mig att han fortfarande är kvar hos mig när jag kommer tillbaka då jag fick honom i 18-årspresent av Alma och Paola. Jag vill inte behöva sälja eller ge bort honom för att jag ska vara borta i 1 år... Tack så jättemycket än en gång, Lovisa, du är GULD värd! Det kommer vara jättetomt i mitt rum inatt och att inte höra Bacon gå omkring kommer kännas jättekonstigt, men jag vet att han har det bra hos Lovisa =). 

Imorgon är det fortfarande mycket kvar att göra. Jag måste köpa de sista sakerna jag behöver, typ block och diverse annat, så det blir att besöka både ÖoB samt Åhlens där jag har presentkort på 900 kronor (wohoo!). Sedan måste jag köpa mer hundmat till Hippie och packa allt jag ska ha med till mig och till honom. Men först och främst blir det jobbet, picknick med Alma och Paola samt överlämnande av mina fiskar, Marilyn och Nemo, till Alma som ska ta hand om dem medan jag är borta. Tack Alma!

 Jag börjar bli extremt nervös, tiden har gått så himla fort och det känns verkligen som att jag inte hinner göra det jag vill göra, som till exempel åka till Bromma Zoo där jag aldrig varit, är jättenyfiken på hur stort och så det är där, samt vara med min Babe, med Paola och Alma och även jobba lite mer då jag behöver pengarna... Men men, på lördag åker jag så då blir det helt nya äventyr, och med bara Hippie. Jag kommer sakna Diesel så otroligt mycket, kommer ha med mig en massa bilder på honom som jag har (hela 3 stycken, jag hatar min skrivare!) och sedan självklart kommer jag fortsätta skriva i bloggen och hålla den uppdaterad ääääända tills jag kommer hem till min riktiga Dieselbabe igen och då kommer ju även hans äventyr fortsätta här. 

Nu är det tack och god natt för idag, kommer vara som en zombie på jobbet imorgon, och det kan jag ju inte vara. Eller ja, inte efter jobbet i alla fall, haha.   


Hundvakt

Var hundvakt åt Ellie, Pixie, Rikkie och Woody under eftermiddagen och kvällen igår. Det gick jättebra, men lite kaos blev det ibland. Allt som allt gick det jättebra i alla fall. Här är lite bilder:   


Hippie och Rikkie


Mitt hjärta <3


Pixie och Ellie väntar på Lovisa


Skenet bedrar, Rikkie är inte alls som han ser ut, han är riktigt kaxig!
 

Min bebis <3


Ellie och Pixie checkar baksidan


Söta, trötta Rikkie


Diesel sover


Är man liten fryser man lätt


Ellie i soffan


Rikkie och Hipppie

Gröna Lund

I måndags eftermiddag drog jag och Alma till Grönan. Tänkte att det kanske skulle vara lite mindre folk, men icke. Roligt hade vi i alla fall, åkte i princip allt minst en gång och gick i Spökhuset. Blev lite besviken när jag insåg att det inte var lika läskigt som jag kom ihåg från mina yngre dagar, men lite skrek vi väl.
Insane åkte vi minst tre gånger, det blev roligare för varje gång faktiskt. Skitrolig var den =))


Vid vattnet

I söndags jobbade jag min sista dag i butiken innan jag åker. hade bara Hippie med mig då Diesel var så trött efter den långa och varma långpromenaden Amanda tog med honom på innan vi skulle åka. 

Det kom in en supersöt 12-veckorsvalp av pitbullblandning (gissade jag på) som Hippie fick hälsa lite på. Valpen var skitkaxig vilket chockade Hippie lite. Sedan kom det in en 1-årig irländsk terrier som han också fick hälsa på, men han var så på så Hippie hälsade på honom med lite skräckblandad förtjusning för han visste inte om han skulle leka med honom eller hålla sig borta från honom.

Senare på eftermiddagen kom Paola och Jenny med baloo och Zeus. Hippie blev jätteglad när han förstod att det var några hundar han kände. Baloo fick stå ut med lite allt möjligt under besöket, vilket ni kan se på bilderna nedan.

Till slut bar det av till Akalla och till vattnet för lite lek och bad för hundarna. Zeus skrämde livet ur Hippie när han tog i lite för hårt när de lekte så Hippie var alldeles skakis och höll sig till mig nästan hela tiden. Det var lite synd om honom faktiskt. De badade lite och sprang omkring som dårar ett bra tag innan vi gav upp och drog hemåt.


En trött Hippie på väg till butiken


En nöjd Zeus med ett oxöra


Baloo får testa på hur chihuahuas har det nu för tiden


Snäppet gladare blev han när han fick komma ur den


Baloo i en regnjacka, riktigt söt i den är han


Sötingarna Hippie, Zeus och Baloo tillsammans


Baloosan


En skraj Hippie


Aeus och baloo gräver

Chilinötter någon?


En trött Hippie på väg hem

Hundbus på landet

I lördags bar det av till landet efter en rätt härlig och välförtjänad sovmorgon. Paola, Baloo och Woody fick också följa med.

Det blev mycket lek och spring för hundarna, de hade ju mycket yta att röra sig på också. Lite badande blev det till och med, för hundarna alltså. Hippie är ju som gjord för vatten, han fullkomligt älskar det och apporterar allt möjligt och simmar som en tok. Diesel badade självklart också, men det var lite mer sofistikerat bad; han höll sig där han bottnade. tror inte han vill uppleva simning i onödan sedan han, Hippie, Pixie, Ellie och Woody skrämde livet ur mig och Lovisa... Men han verkade rätt nöjd med det ändå. Baloo ville inte bada självmant så han blev inte så glad när Paola tyckte att lite vattengymnastik skulle vara bra för honom.  Woody badade lite han med, ofrivilligt såklart, han blev nerputtad från bryggan av Hippie. Som tur var hamnade han på grunt vatten, men han var ju inte direkt glad över det heller, han tyckte bättre om att sola med Amanda.


Woody


Söta Diesel


Min Dieselbabe


Baloosan kliar sig


Fin ståbild på Hippie


Stolta Baloo med ett öra


Hippie och Baloo


Middagsdags!


Lek ooch bus

Varmt

Idag har det varit lika varmt som tidigare i veckan. Det är en sådan kvav hetta att man avlider. Därför är bara Hippie med mig i butiken denna eftermiddag/kväll. Diesel fick stanna hemma då det blir så himla varmt för honom på bussen och så och jag tror att han tycker det är skönare innerst inne trots att han blev lite ledsen över att inte få hänga med mig.
Just nu ligger Hippie och sover mitt i butiken, han blev rätt trött efter Lovisa gick då han hållt igång nästan hela tiden med Rikkie och att spana efter intressanta människor i butiken.

Ikväll har jag tänkt att lägga mig tidigt, men egentligen så är det en film på tv som jag gärna vill se, men den går så sent har jag för mig. Bara för det så kommer jag självklart inte ihåg vad den heter, typiskt, men jag får se om jag orkar stanna uppe.

Imorgon är jag visserligen ledig från butiken, men det kan ju vara bra att gå upp någon gång så man hinner göra en del. Vi får helt enkelt se hur det blir med det också.


På väg till butiken


En trött Hippie


Mitt nya kamerafodral

Äckligt!

Igår kväll kom familjen hem från deras bilsemester runt lite var stans. Det blerv jag lite besviken över för jag hade hoppats på att de skulle komma först på fredag, men det blir ju aldrig som man tänkt sig...

Idag var det Reitan på morgonen. Hade lovat Alma att dyka up vid 8 prick så jag fick helt enkelt pallra mig upp vid 6, det var inte roligt. En annan sak som inte heller var roligt var att jag självklart glömde min bok som jag skulle läsa på väg till jobbet hemma på köksbordet. Smart liksom så jag hade det extremt tråkigt på vägen dit. Inte hade jag laddat mp3 spelaren heller så jag var rätt deprimerad... 
På jobbet var det okej, satt och skrev ut en massa papper i princip hela dagen. Sedan blev det lunch; pizza. Det var gott, framför allt då jag var extremt hungrig. 
Sedan fick jag extremt bråttom när klockan blev 14. Skulle ju börja  butiken klockan 16 så jag hade inte så lång tid på mig. 

Väl hemma fick jag beslutsångest då jag inte kunde bestämma mig för vem av hundarna jag skulle ta med mig, familjen erbjöd sig att passa den som jag valde att lämna hemma. Men jag kunde inte välja för båda ville ju följa med mig och såg så förväntansfulla ut så jag tog helt enkelt med mig båda och jag hann med rätt bra marginal också!

Stackars Diesel har en bit av ena trampdynan full med tuggummi som har fastnat då någon helt enkelt slängt det på marken. Det tycker jag är extremt äckligt!!!! Och sedan är det väldigt synd om Diesel som måste stå ut med det tills vi kommer hem då jag inte får bort det med sax i butiken. Det gör mig enormt irriterad då det är så svårt för vissa att inte använda soptunnor för sådant som tuggummi.Men av alla djur som bebott denna planet är ju människan helt klart den äckligaste, i alla fall om man frågar mig.

Lilla Hippie vill bara att jag ska bära honom hela tiden, vilket jag i och för sig tycker är gulligt trots att han inte väger lika lite som när han var yngre, men jag har ingen aning om varför han betéer sig så. Jag tror inte att han fryser så det är väl bara något han har fått för sig helt enkelt.. Det går väl över snart.
Testade en sele på Hippie också, han blev jättesöt i den, men däremot kommer han nog hinna växa ur den innan han är helt färdigvuxen så jag får helt enkelt vänta tills han kan ha Diesels gamla, näst intill oanvända sele som jag har hemma.


Sådan mor...


Sådan son...


Det syns att Ellie och Hippie är släkt med andra ord


Pixan är orolig att Lovisa ska lämna henne


Babe sover 


Hippie i den fina selen

Hippies nya frisyr

Igår morse bar det av till Hundfrisörerna i Sundbyberg för Hippies rakning. Jag dorg med mig Diesel också då vi skulle hålla varandra sällskap när Hippie rakades.

När vi kom dit berättade jag hur jag ville att Hippie skulle bli rakad; att hans frisyr på huvudet och svansen skulle vara kvar som de var, men att det skulle vara rätt kort på kroppen.
Hon som skulle klippa tyckte att Hippie var fin som han var och att det var precis en sådan klippning och samma längd på pälsen som man skulle sträva efter. Sedan sa hon också att Hippie inte skulle bli snyggare än vad han redan var (helloo, bad for business säger jag bara).
Där var jag i alla fall snabb med att säga att jag ville ha honom rakad för hans egen skull inte för min. Han har inte så svår päls än så länge så det var absolut inte för min egen skull. Sjukt att hon ens sa så när jag till och med redan berättat det på telefon tidigare...

Hur som helst, hans rakning etcetera skulle ta 3 timmar(!) och jag gick iväg med Diesel på en jädrans långsam promenad runt Sumpan. Jag letade reda på en bankomat då jag hade för lite pengar löst och sedan gick vi bara runt. Efter en timme var vi tillbaka utanför lokalen för det hade blivit extremt varmt för både Diesel och mig så vi satte ochh i skuggan och vilade i en timme. Sedan promenerade vi lite till, men slutligen höll vi oss stilla i skuggan resten av tiden.

När det var dags att hämta Hippie berättade dom att han hade vrit jätteduktig och att han hade gjort precis som de sa och så vidare. Han låg och sov när jag kom och ville absolut inte reagera förrän han såg mig i dörröppningen och hörde att det var jag som ropade på honom. Gud vad glad han blev då, han trodde väl att jag hade lämnat honom där för alltid, stackaren...

Jaa... vad kan man säga om hans nya frisyr?
Jag är inte 100% nöjd med den. Hans kropp och svans blev jättebra, där har jag inga klagomål. Bara det att hon självklart inte hade låtit hans hippiefrilla vara utan hade klippt den rätt kort. Jag tycker att han ser ut som en gammal gubbe, typ en gammal, gammal, ful terrier. Men samtidigt så blev han rätt söt också. Och nu ser han lite mer, fast jag faktiskt hade tänkt klippa topparna på honom när vi kom hem... Men men, han är ju fortfarande söt och han både ser och svettas mindre så det är okej.

Det här är dock antagligen sista gången han blir trimmad innan vintern, vill ju inte att han ska frysa då heller.. och nästa steg blir att skaffa mig en egen rakapparat så jag kan raka honom själv istället, det blir billigare och sedan kan jag styra hans utséende själv.

Vi såg rätt mycket hundar i Sumpan faktiskt. Det var nästan som i Nice där det gick människor med hundar i princip överallt, bara det att i Frankrike är hundar välkomna nästan överallt medan de typ är bojkottade exakt överallt i Sverige. Det är synd tycker jag.
Vi såg 4 megakaxiga chihuahuas, 1 engelsk bullterrier, 1 cavalier, 1 border terrier, 1 mastiff, 1 kaxig jack russel och 1 blandistik. På pendeln mötte viäven en ung schnauzer som vi inte fick sitta i närheten av för han var "så ung och ska hälsa på alla andra hundar" enligt matte. Jag orkade inte nämna att man inte kan vifta bort det, han var minst 6 månader och det försvinner ju inte om man inte tränar, men men, hon kanske kommer på det senare...


Söta Hippie ser värsta kaxig ut


Diesel ville också vara med på bild


Hips don´t lie


Här blev han jättesöt

Dålig på att uppdatera

Känner att jag varit dålig på att uppdatera om allt hundrelaterat fakta och liknande som jag var så bra på förut. Det har varit så mycket jobbande att jag inte riktigt hunnit med. Men det kommer det bli ändring på snart, ska verkligen försöka komma igång med det igen samt med bilderna självklart.

Hoppas dock att ni finner bloggen tillräckligt intressant för att ni ska fortsätta kika in :)


Harry Potta

Filmen för dagen blev alltså Harry Potter. Den var rätt rolig faktiskt, men den var ju absolut inte i samma stil som de andra filmerna och det kändes som att man missade en del från böckerna, framför allt då jag slutade läsa böckerna vid typ Flammande bägaren eller något.. Men allt som allt var den ju bra, och det var en klassisk följetång-film. Slutet var även en hint om fortsättningen.

Hundarna klarade sig otroligt bra ensamma, men jag hade ju tagit en rejäl sovmorgon också, så jag var ju hemma ett bra tag innan jag skulle åka. Fan vad skönt med sovmorgon. Funderar nästan på om jag ska skita i Reitan på måndag, fast jag vet att det inte kommer hända. Tanken är väldigt inbjudande dock...

Nu har hundarna lekt som fan ända sedan jag kom hem och Hippie har även gnagt på ett megastort pig skin ben i runt 2,5 timmar. Nu är det Diesel som lagt beslag på det, för Hippie har lagt sig för att vila, han blir ju så varm i pälsen och så. Jag ska bara ta och fixa mig och sedan är det god natt för vi ska jobba heeeeela dagen i butiken imorgon.  

RSS 2.0