Ännu mera snö?

Helt otroligt, nu har det snöat ännu mer. Tar det aldrig slut?
Jag har inte något emot snön egentligen, men efter flera dagars snöande och bristen på plogning (snön tar inte ledigt, varför gör plogarna det då?) så börjar man bli lite less... I fredags var det så kallt ute att till och med Diesel fick kramp på morgonpromenaden. Då är det verkligen kallt med andra ord. Tyckte så synd om honom då han inte ser lika smidig ut som Pudel omkringhoppandes på tre ben, men å andra sidan så väger Diesel lite mer än vad Pudel gör...

Idag skulle jag verkligen behöva åka och köpa mer mat till mr B då det har tagit slut helt och hållet. Han har levt på godis och frukt i två dagar. Men han verkar i och för sig inte klaga, han älskar sin nya julklapp; en ny säng fick han. Och godiset han levt på de senaste dagarna, men vem kan säga nej till jordgubb, ägg och.. någonting mer.. Godiset var mer än godkänt. Han har inte haft en säng på länge så den är väldigt uppskattad.
Diesel och Hippie blev väldigt nöjda med sina gosedjur de fick(!) av min chef, i alla fall Diesel som älskar sin anka, men Hippies kanin har försvunnit... Hur man nu lyckas med det så här två dagar efter julafton.. Slår vad om att Pudel gömt den någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0