Punkare

I fredags var jag bortbjuden till Paola på middag och film tillsammans med hennes jobbarkompisar. Det blev tacos såklart, det är ju supergott, och vi hade det jättekul :) Efter den goda middagen blev det kladdkaka och till filmerna blev det självklart godis. "Toy Story 3" och "Frozen" såg vi på. Höll på att dö av garv när vi såg "Toy Story 3", den var verkligen askul, framför allt när man tänker på hur Woody springer (som om han inte kan hålla balansen eller försöker flyga) samt det faktum att Buzz blev spanjor (klart det bästa på hela filmen). "Frozen" var... tragisk är nog ett passande ord, men den var bra (om man bortser från alla de så inte verklighetstrogna inslagen..)
Tack Paola för att jag fick komma, det var riktigt roligt :D

Lördagen spenderades återigen hos Paola med både Hippie och Pudel då den sistnämnde skulle få sig en frisyr. Efter den senaste strimlingen hos den "proffessionella" frisören han gick till sist var han enormt skakis under hela proceduren, om man bortser från att han faktiskt gillar att bli fönad så gick Pudels förvandling från trollhund till dvärgpudel rätt fort och han fick åka hem till Amanda igen. Han fullkomligen flög in i bilen..
Jag och Hippie stannade kvar och hundarna fick busa lite innan det var dags för även Hippie att få sig en ny frilla. Det var ju egentligen inte planerat, från början skulle han bara få nosen rakad, men det ändrades snabbt till en punkfrisyr. Han ser riktigt söt ut faktiskt, tack Paola :)

Här har vi några bilder, dock inga på Pudel då jag inte orkat ta kort på honom..:


Ny frisyr på g


Ser det bra ut?


"Är du inte klar snart...?"


"Äntligen färdig, ro hit en spegel!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0