Valpvakt till galet charmiga Simba

Då är en veckas valpvakt åt Simba avklarad och en vecka återstår :) 
 
Paola är nämligen på semester i fina Italien och jag har fått förtroendet att passa hennes york-valp :D 
 
På jobbet <3 
 
Hippie är lite road ändå, bjuder in till lek på kvällarna om han känner sig extra busig <3 Och det enda Hippie vaktar på allvar är otroligt nog bara när de får mat (Mush är för gott för att dela med sig av) och om Simba kommer för nära "Nallen" (hans gosedjurshund). Simba är dock riktigt bra på hundsignaler och är långt ifrån en dominant vovve så han håller sig undan ;) 
 
Winnie står ut med Simba, de busar faktiskt lite ibland (jag har dock inte lyckats ta kort på dom än), men blir han för jobbig och då fräser hon på honom och försöker hålla sig undan bäst hon kan. 
 
Olivia avskyr Simba som bara den. Hon fräser på honom i förebyggande syfte då hon tycker att han varit jobbig en gång för mycket. Simba tar det som att han får försöka en stund senare istället, haha. Det är först sen häromdagen då han faktiskt tar hennes fräsande på allvar. Hon smockade nämligen till honom med tassen (inga klor) utan egentlig anledning då hon tyckte att han skulle hålla sig på sin kant. 
 
Enda gången då båda katterna är jätteförtjusta i honom är när de ska få mat. Då går båda katterna och stryker sig mot Simba och Hippie så att Simba nästan välter. Det är inte lätt att väga 2,5kg när katterna väger 4-4,5kg ;P 

En sak som jag har märkt är att Simba har galet dåligt minne.
När vi fick skjuts hem av pappa så morrade Simba på honom i början, men sen var det inga problem.
Det var inte heller några problem att sitta i mitt knä i framsätet brevid pappa, men när vi kom hem och pappa gick ur bilen, det var en heeeeelt annan sak det. Gud vilket liv det blev innan han insåg att pappa faktiskt var samma person som tidigare, hahaha! 
 
Simba försöker ta sönder alla kattleksaker jag äger, haha <3 
 
Simba har åkt tunnelbana för första gången i sitt liv och det klarar han galant. Vissa dar vill han sitta i sin väska och andra vill han gå på tunnelbanan själv, han har inte riktigt bestämt sig vad han tycker är bäst än :) Imorgon får han åka buss för första gången, det blir spännande att se vad han tycker om det.
Hundön på Drottningholm med Lovisa står nämligen på schemat :D 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0